topící se dítě


07.03.2011 - 14:33
(Blíženci) stehlíček
topící se dítě
zdravím,mám dotaz ohledně snu,který se zdá mojí kamarádce opakovaně...vždycky v něm skáče do bazénu pro topící se dítě,neví jestli je to někdo známý,do obličeje mu nevidí...vytáhne ho,dítě chvilku kašle vodu,ale pak se probere a je v pořádku.Nemůžu nikde na internetu najít,co by to mohlo znamenat....když jsme spolu o tom mluvily,tak mě napadla jedna věc,ale nevím,jestli by to mohlo mít nějakou souvislost...její syn bude teď v květnu maturovat a ona má strach,že to neudělá,zajistila mu i doučování...tak mě napadlo,jestli to topení dítěte a vytažení a že to nakonec dobře dopadne s tím nemůže nějak souviset....kdyby jste někdo věděl,co by to mohlo třeba znamenat,budu ráda za odpověď,díky:-)

Řazení:
07.03.2011 - 18:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Vis co, to by mohlo klidne znamenat to, ze Tva pritelkyne toto obdobi obvzlast proziva.... V tom snu skace pro dite do vody, protoze je ta moznost skocit a zachranit. Jak vsichni vime, maturita je dulezita, ale v tomto pripade "skocit" a zachranit proste nemuze...Je fajn, ze se snazi synovi pomoct, ale vic nez to doucovani by uz asi nemela delat vic. Je dulezity, aby se nenervovala a nechala tomu vsemu volnejsi prubeh...myslim, ze kdyz se ten a onyz sen zda tolikrat, tak to muze byt signal, treba jejiho tela, ktere je touto sytuaci vycerpane, nebo je prilis ve stresu jeji syn a potrebuje klid? ...

To je jen takova moje predstava, velmi zajimavy ezperiment by byl, pokud by se opet sen opakoval, rict si v duchu, neskakej, on to zvladne sam a pockat, dat mu sanci, vzdyt se rika, ze chces-li se naucit plavat, musis skocit. To s tim uvedomneni si reality ve snu, to je bajecna vec. Ja mela jako malinka nocni mury, honil me velikansky drak, ktery me chtel ublizit a tyto sny me velice vysavaly. Pres den jsem byla unavena, v noci jsem spatne spala...byla jsem na dne. Pomahalo mi jen usinat s nekym dospelym, ale ze to nikdo od nas(rodice, pribuzni..) se mnou neresil, a ja byla cim dal tim vic nestastnejsi, jednoho dne, pred usinanim, se mi rozblysklo a napadla me uplne "primitivni" vec.... Rekla jsem si, moment, to, co me pronasleduje je jenom ve snu a ze sna se da probudit. Tak jsem na to ve snu samotnem probudila zrovna v moment, kdy me drak dohanel a rekla jsem si, ze se chci probudit a ja se v momente fakticky probudila. Nad drakem jsem proste vyhrala. :30: :75:

Preji pekny den :)
07.03.2011 - 21:25 | Filtr
(Blíženci) stehlíček » Kareline
díky za tvoji reakci:-))zkusím jí to poradit,i když nevím jestli je možny takhle ovlivňovat sny...:-))taky jsem ještě našla,že když se ti zdá,že se topí někdo jinej než ty,tak to znamená,že se zbaví nějakého nepřítele,kterého v životě má...tak jí to zítra přetlumočím a ať si z toho vybere a nějak si poradí...:-)taky přeju pěkný den :1: jo jen doufám,že to,že se zbaví nepřítele neznamená,že ho "vodkrágluje" :61: :61: :61:
08.03.2011 - 11:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » stehlíček
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nejvetsim nepritelem cloveka je strach :).
Vykladat sny pomoci knizek, internetu te mnohdy uplne muze svest z cesty.

Nevim, zda-li clovek muze do snu zasahnout, podle me, to po jistem sebeuvedomeni v tom samotnem snu lze. Sny mnam nekdy pomahaji i z velice tezkych zivotnich situaci, casto se v nich da najit i reseni, kdyz jej clovek spravne rozsifruje.

A jak se zbavit strachu? Verit a nebat se.

Mej se krasne, Stehlicku :); hodne stesti pro Tebe, kamaradku a hodne energie jejimu synovi ;)

Kareline


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »