HAD


25.02.2011 - 18:09
(Kozoroh) Dannys
HAD
Ahoj všem, mohli by jste mi někdo vyložit sen - byla jsem doma s rodinou a pořád jsem měla na sobě omotaného hada, velkého, dlouhého, tlustého hada s malou hlavou. Byl většinou přítulný, ale občas jsem s ním bojovala a držela mu silou hlavičku(fakt velmi malá), aby mne neuštknul. Celý den se mi ovíjel kolem těla - i když jsme šli na nějaký zasněžený kopec, plazil se mi pod oblečením. Jen na noc si vlezl doma do terária. K nikomu se ani nepřiblížil, jen ráno se kolem mne ovinul a nezbavila jsem se ho. Byl celý do oranžova. Podotýkám, že nemáme doma žádné zvíře.Můžete mi někdo poradit, co by to mohlo znamenat? Předem všem děkuji :74: :74:

Řazení:
28.02.2011 - 00:16 | Filtr
(Beran) jaja84
jezisi ja jen vim ze had nevesti nic dobreho,ale ja bych se osobne blaznila kdyby se mi tohle zdalo! :74:
28.02.2011 - 01:39 | Filtr
(Váhy) Turandot » jaja84
:61: :61: :61: :61: :75: :61:
28.02.2011 - 01:56 | Filtr
(Váhy) Turandot
Ahoj,
tezko rict, ze had je negativni znameni, je to zvire, co se svleka, takze meni kuzi, roste, svlece stare a naroste nove, taky je to silny symbol samanu a indianu, lidi zeme, vem si jeho vyznam v Asii...
Ve tvem snu vsak had sviral tve telo, zatezoval ho, tedy vemme do uvahy jeho pohyb - prirozeny je vlnit se - chodit oklikama, ne primo a rovne, a jeho zpusob "lovu", je ne chnapnout te papulou - s tou malou hlavou, ale telem te omotat a tak te dostat. Jako skrtic. Had v kartach - tedy v tom "zenskem" symbolismu predstavuje zenu, chytrou, bystrou, trochu manipulativni, ale ve tvem pripade bych jinou zenu vyloucila, spis bych se zamyslela nad sebou, jestli nepouzivas "masky", pretvarku, nebo se neumis vyjadrit, co se ti libi, co ne, nechces se treba primo konfrontovat, jdes tedy radeji oklikou, ale patrne tohle ne na rovinu jednani uz te svazuje, svira. Musis drzet jeho malou hlavicku, aby te nekousla, jako by nestacilo, ze te omotal.. Myslim, ze jses to ty proto, ze na noc leze do terarka, v spanku jses to tedy ty, prava, vis, kazdy clovek vypada jako dobry tvor, kdyz spi, je takovy zranitelny, dobry. A ty kdyz spis muzes odlozit vsechny masky, saty a kuze, ktere musis nosit pres den - mozna to vyzaduje tva prace, nevim, nebo musis klickovat a byt na nekolika stranach zaroven.. Take dalsi dulezitej znak je snih - a i kopec. Kopec je prekazka kterou zdolavas, vylezla si na nej, to je pekne znameni, to znamena, ze jses to zmakla, no snih ti rika, ze tve city jsou ted pod "snehem" - jako koreny stromu, ktere se snehovou pokryvkou chrani, aby neumrzli. Hada je nutno taky hrat, ma dvoukomorove srdce, neumi si vytvaret teplo sam, dej pozor, abys ho, jak se rika, nechovala na hrudi,, ale ten shih - jen diky tomu, ze nezapajis tolik emoci a citu jsi schopna prekonavat prekazky. Jestli je to stav soucasny, pretrvavajici nebo ti ukazuje, jak veci v zivote zvladnes v budoucnu nevim, ale je to sen hezkej, i kdyz ti rika, aby jsi zjistila, co, nebo kdo je had. Koukni se do knizek o symbolice, nebo si neco precti o hadech - z prirodopisniho hlediska, nebo hlediska znameni, jeho vyznamu v dobach minulych, a doklapne ti jiste vic veci, napadnou te "pomimo".
28.02.2011 - 02:34 | Filtr
(Beran) jaja84 » Turandot
cemu se smejes ty jedna? :4: :4: :4: :4:mne osobne se jednou zdalo ze mi vlez had do nosu a byl smerem jako do krku a byl u srdce strasne to bolelo v tom snu a ja rvala at ho nekdo vytahne koukal mu jen ven ocasek,byla jsem uplne vyrizena,to by mne taky zajimalo co to znamenalo :28: :28:hnus hadi jsou hnus,nenavidim to :23:
28.02.2011 - 02:48 | Filtr
(Váhy) Turandot » jaja84
Ty kokso!!!
Tak to je co?
A to se ti kdy zdalo jestli muzu vedet?
28.02.2011 - 09:44 | Filtr
(Kozoroh) Dannys » Turandot
Ahoj Elvíro,
děkuji moc. No je to hodně trefné. Kupodivu jsem neměla nepřetržitě nepříjemný pocit při tom ovíjení hadem, ale jen chvílemi a ty se vystupňovaly jeho ohrožením - kousnutím. Toto pominulo a dál se ovíjel, já měla spíš pocit, smíření se situací a respektování, nebo možná kapitulaci.
Ještě jednou děkuji :17: :74:
28.02.2011 - 11:06 | Filtr
(Beran) jaja84 » Turandot
prosim te dva roky na zpatek byla jsem naprosto strizliva... :28: :63: :41: :39:
28.02.2011 - 12:16 | Filtr
(Váhy) Turandot » jaja84
:61: :3:
vis, to muze byt ta dusevni tezoba co ti mota hlavicku, k srdci - tedy k dusi, kdyz nas "boli" duse, taky ji "lokalizujeme" kdesi tam, kde mame srdicko. Pres nos nam jde vzduch, nos je vstupni brana dychani, vis jak je neprijemne, kdy ho mame plnej hlenu.. Takze tva zivotni energie neni zrovna kundalini, protoze ta vstupuje jinou branou, ale tam, kde ma jit do tebe "vitr" zivota, je ti vplizilo neco hmotneho, plneho a tedy o moc tezsiho nezli je vzduch, ale naslo si to dokonce cestu az k samemu jadru tebe samotne, a tam te do pekne zabolelo - to je to, s cim bojujes ted a uz nekolik mesicu nebo let..

K te strizlivosti - kdyz jsme pod vlivem, nemame takove sny, tedy aspon ja ne, ale kdyz jsem cista jak se tak rika, tehdy mi to beha hlavou a mohu se na to soustredit, bez problemu si sny pamatuju i nekolik za noc, a to kazdou noc, nekdy, kdy jsem si kdysi davno dala sluka, nebo dve deci vina, pak jsem sve sny mela jakoby zahmlene, a to se mi nelibilo.. Nemohla jsem totiz zhodnotit stav svych nevedomych procesu..
28.02.2011 - 22:40 | Filtr
(Beran) jaja84 » Turandot
zase se smejes :4:jezisi ty mne strasis :6:co se mi tam tak mohlo vpilzit :22:,chci to dat pryc :1:
28.02.2011 - 23:19 | Filtr
(Váhy) Turandot » jaja84
hele, kdyz chces, tak to pujde, musis chtit, Janco, mas tolik 4 v datumu, ze tobe staci disciplina a sebeorganizace! Taky jses baran, jsi ohniva, udelej si kurz svareni, nebo kovani, nebo si udelej kurz strelby, nebo si jednoduse dej nejakej dril - o te a o te budicek, pak snidane, pak tri kolecka behu kolem sidliste, pak kdyz nepracujes odsed si 4 hodky nad knihou, pak obed, oddech, cviceni, pak domaci prace, pak cvicit, jist, a pak mas doma muze.. Tedy disciplina, rad, poradek - tri 4 v datumu neni sranda ja vim, se nesmeju tedy, ale je to sila, ktera se muze projevovat takhle, kdyz ji nevyuzivas, pak te pouzije ona, a ty mas takove dispozice, ze ani nevis! :76:
04.03.2011 - 19:23 | Filtr
(Kozoroh) Dannys » dazing
Děkuji!!! :17: :17: :17:
Přesně! Na chlup pravda, jsi fakt moc dobrá :3: Vystihla jsi dokonale to, co si nahlas nedokážu přiznat, jen někde uvnitř. A že s tím nemohu teď nic dělat...Přesné, děkuji moc :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »