cesta lodí na hřbitov


11.02.2011 - 00:57
(Štír) pabu
cesta lodí na hřbitov
Dnes se mi zdálo, že jsme někam jeli na loďce, ale jelikož jsme přejížděli přes hranice, byli jsme nuceni vystoupit. Při nastupování jsme nejprve museli upravit místo nástupu, jelikož bylo zasněžené. Byla tam kamarádka s přítelem, zatímco já jsem ve sněhu udělal schody pro lepší přístup. Místo se ale změnilo, nejprve na autobusové nástupiště a poténa hřbitov. V konečné fázi to byla jakási směs mezi nástupištěm a hřbitovem. Nějaká slečna tam seděla a vyprávěla, jak to má kdo složité. Byla tam i jedna její známá(označím ji X) a ptala se jí, co tam dělá, když tu nebydlí. Slečna ze hřbitova se pomalu zvedla a měla v sobě sekeru. ("Záběr" byl pouze na stín a jakoby přes prsty. Jako když sledujete horror, ale jelikož se bojíte, tak se díváta tak napůl.) Poté byl skok do minulosti, kde kluk s holkou-známí slečny ze hřbitova, jeli navštívit tu druhou slečnu, jelikož měli o hřbitovní slečnu strach. Slečna(X) říkala, že něco slyšela a šla se s holkou podívat za zamčené dveře. Poté se ozval výkřik-holka a slečna(X) vyběhla ven. Uvnitř snad měl být někdo mrtvý.. ale jistý si nejsem, protože v tu chvíli jsem se probudil.Nějaké nápady, co by to mohlo znamenat? :25:

Řazení:
11.02.2011 - 02:44 | Filtr
(Váhy) Turandot
ahoj
cesta - jako cesta - lodi - po vode - tedy cesta citu, vztah, smer, kterym jdes rad - tedy cesta tveho zivota. Pristaviste - prestupni stanice - snih - ten chrani koreny nasich hloubek aby neumrzli kdyz city, vztah s-konci. Pratele te podrzi ve chvilich takoveho snehu v tezsich obdobich. Maji sice sve problemy, ale jsou tam. Nastupiste - ted pojedes patrne jinym dopravnim prostredkem - jiny zivel, jina rychlost, jine obrazy a taky i jine nebezpeci. Prodelavas, nebo prodelas nejakou zmenu, promenu na urovni citu a taky se ti zmeni pohled na svet. Hrbitov je misto kde pochovavame to co uz nema zit - je to misto minulosti. Muze te ohrozovat neco z minulosti - neco nezpracovane, ta sekyra v kamosce, mozna jsi ji nepomohl,, nebo jsi ji tam zatal? Nebo ne, to je rekla bych nepodstatne. Jde o to, aby kdyz te neco i desi, to zustalo na hrbitove - v te prestupne stanici, nez nastoupis na novy spoj.
11.02.2011 - 03:25 | Filtr
(Štír) pabu » Turandot
Děkuji za odpověď. Proměna je jedině na úrovni pracovní, ale třeba přijde i ta citová. Jinak slečna se sekyrou není žádná známa, je to jen výplod snu :)
11.02.2011 - 12:41 | Filtr
(Váhy) Turandot » pabu
to je jedno - slecna - zena - sekyra - zbran --- muzes to chapat tak jungovsky - zena jako anima - tve zenske ja, nerikam jemnejsi! - bud ohrozuje tebe, nebo demonstruje svou silu, nebo taky zraneni ze zbrane. :64:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »