voda


18.01.2011 - 18:15
(Kozoroh) kalamajka
voda
pekný deň;chcela by som sa spýtať, čo znamená vo sne voda, veľa vody, stúpajúca voda v priehrade, ohrozenie ňou a ja s rodinou som v blízkosti tohto nebezpečenstva a vidím už jak sa prelieva cez hrádzu a mám len málo času na únik.

Řazení:
19.01.2011 - 11:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele strakina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestli mohu odpovědět,tak o vodě se mi vždy snilo,když jsem byla hodně zasekaná svými starostmi v životě a ještě jsem neznala cestu ven,a pak když se mi začalo snívat o vodě ,tak to znamenalo ,že už to je na dobré cestě...pak jsem si přečetla,že podle nějakého, už si nepamatuji kterého slavného psychiatra,zahlcení vodou znamená,že jsme dost silní na to,aby jsme vše zvládli v životě,což mě potěšilo..tak držím palce... :74:
19.01.2011 - 14:41 | Filtr
(Ryby) Luminon
Jak říká dazing, voda jsou emoce. Tady bych řekl, že si máš dávat pozor na emoce, nejen že jich máš moc, ale ještě je i zadržuješ, což je velmi nebezpečné.

Emoce se mají projevovat a to pod dohledem sebepozorování, vždycky jak vyjadřuješ nějaké emoce - ty ošklivé, vždycky si uvědomuj jaká emoce to je, jak se nazývá. To zabrání, aby tě strhly s sebou.
19.01.2011 - 15:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdysi se mi zdávalo o vodě téměř denně a dalo by se to počítat na roky...taky jsem pátrala co mi to má sdělit..záleží na tom jaká je...mě se střídalo čisté teplé moře s blátivou povodní, občas fontána..no blázinec...čirá a klidná voda nastavuje zrcadlo, průzračná tekoucí -zdraví, blátivá, kalná problémy, nemoc..ale taky je spojená s vnitřními pocity strachu..a taky mě někdo poradil, že se mám zaměřit na ledviny, které se stracehm a vodou souvisí-dát jim teplo a hodně tekutin...musím říct, že sny o vodě jsou dávno pryč :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »