Sen


21.04.2010 - 14:34
(Rak) kutenberg
Sen
Ahojky, v posledních dnech se mi zdá sen, který je pokaždé jiný, ale obsah je stejný. Řeším dědictví. Ne, že by mi někdo zemřel. Spíše po delší době se "něco našlo" a já teď řeším co s tím. Prodávám pole, jindy nemovitosti. Musím podotknout, že mi už dlouho nikdo z blízkých nezemřel - tedy nepočítám strejdu, který měl svou rodinu a já s ním, mimo přibuzenský vztah, nic nemám. Může mi někdo vysvětlit, proč se mi tyto sny zdají. Jsem potom ráno dost unavená a těžko se probouzím. Moc děkuji a přeji příjemné dny. :1:

Řazení:
21.04.2010 - 18:27 | Filtr
(Rak) kutenberg » dazing
Díky za výklad. Uvědomila jsem si, že jsem neuvedla ještě jednu věc. To, že jsem řešila to dědictví jsem jako pomáhala druhým, kteří na tom měli větší zájem. :74: Vím, že sama jsem z toho neměla žádnou radost, nechtěla jsem to, byla bych raději, kdyby to vše šlo mimo mne. Např. v jednom našla mamka skříňku po dědovi s plánky a nějakými papíry. Prohlíželi jsme to a já navrhovala ať to necháme být, ale nakonec jsem jí pomáhala. Ale celou dobu jsem jen byla tam, povídala si a koukala. Sama jsem iniciativu nevyvíjela. A ve všech ostatních to bylo stejné. Prostě pocit, že by bylo nejlépe všechno nechat spát. Ale "musela" jsem to řešit a tak jsem "řešila". Ale žádnou radost jsem neměla. Proto jsem asi byla po probuzení celá "špatná".
24.04.2010 - 23:21 | Filtr
(Rak) kutenberg » dazing
Díky za výklad. Je fakt, že od určité doby snům věnuji pozornost. Vím, že pokud mne ve snu přijdou navštívit moji "mrtví" tj. taťka, děda, vždy to pro mne osobně znamená nemoc. A tak, když se mi zdáli tyto sny, snažila jsem se najít vysvětlení. Při serfování na internetu jsem narazila na tyto webové stránky a protože věřím tomu, že nic není náhoda, věděla jsem, že své "otázky" mám napsat sem a že dostanu odpověď. Takže všem moc děkuji. :1:
26.04.2010 - 12:23 | Filtr
(Váhy) Simply » kutenberg
Já si myslím, že jsi nějak unavená, už Tě zřejmě uondává řešit neustále nějaké problémy... Chceš být prostě volná... proto se zbavuješ alespoň pomocí snů starostí o zděděné statky, pole...možná vyřizuješ věci druhých, cítíš k nim povinnost... Možná si Matka Tereza celé rodiny, nevím... Mrtví v mých snech znamenají přicházející starosti, ale je důležité, jak se "tváří"... Podle mě potřebuješ jen odpočinek, volnou mysl, trochu osobní bezstarostnosti, péče o sebe...
28.04.2010 - 17:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vila.evelinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná by ses chtěla zbavit některých vlastností, návyků, životního stylu, předsudků.... čehokoli, co si ve vaší rodině předáváte z generace na generaci a ty cítíš, že se s tím neztotožňuješ.
Na druhou stranu svůj rod ctíš, tak proto se ti to ve snu nechtělo řešit. Nejraději bys to všechno nechala být, ale cítíš, že takhle ti to nesedí


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »