izotretinoin


12.01.2012 - 13:39
(Blíženci) il*ča
izotretinoin
Nemá někdo z vás prosím zkušenost s léčbou akné pomocí tohoto prosředku - izotretinoinu? Dle brožurky je to lék, který bude asi pěkný "dryják", ale učinek by měl mít viditelný a déletrvající.Dík za každou vaši zkušenost.

Řazení:
12.01.2012 - 20:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele agajka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
moj najmladsi syn uzival tento liek viac ako pol roka a na stastie je plateny zdravotnou poistovnou. Ked sme liek priniesli domov a precitali si vedlajsie ucinky, boli sme na pochybach. Ale syn siel do toho. Na zaciatku mal popraskane pery a riesili sme to pomadou.

Zvladol to a po polroku ma nadhernu tvar, ani keby to nebol on....A som rada, ze tento liek zacal brat v case, ked este akne neprepuklo a nepoznacilo jeho tvar jazvami.

Ja tento liek odporucam, lebo viem ako tazko je liecit akne. Skusali sme probiotika, upravit stravu ale neslo to. Tento liek zabral.
12.01.2012 - 22:11 | Filtr
(Blíženci) il*ča » agajka1
:74: díky za informaci. Mě právě odrazují ty vedlejší účinky... říkala jsem si,aby nakonec negativa( vedlejší dopad léku na tělo ) nepřevážila nad pozitivy (hladká tvář).
No - mámě měsíc na rozmyšlenou ... tak ještě zapátrám. Ale jsem ráda, že vaše zkušenost je pozitivní. :15:
12.01.2012 - 22:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, akné léčim studenou sprchou. Na závěr teplý si dám studenou a ucpanejch pórů mnohem ubylo..
12.01.2012 - 22:36 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Buh je tlak
Nevím čím to je, ale studená voda nedělá synovi na akné dobře ... musí se umývat vlažnou vodou, ani příliš teplou ani studenou.
Z přírodních věcí už má vyzkoušené kde co, když příroda nezabrala, zkusil( opět kdeco ) od kožařky. Vše funguje maximálně měsíc, pak opět zvítězí akné. :19:
12.01.2012 - 22:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » il*ča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já se taky myju normálně teplou, studenou dávám jen na závěr. ale jestli mu to nesedí, musí na to jinak..
13.01.2012 - 15:56 | Filtr
(Panna) Gorby
Akné vzniká nejvíce u kluků v pubertě a krátce po ní. Tělo v té době potřebuje více zinku a ten většinou ve stravě chybí. Jedním z ukazatelů toho je akné. Takže hodně vařené mrkvičky, kde se mění betakaroten na vitamín A za přítomnosti tepla a tuku a nejvíc zinku je v dýňovým semínku. Takže buď ho baštit rovnou a nebo rozemlýt a do jídla si dát jednu až dvě kávové lžičky. Vitamín A a zinek jsou dvojka, kde každý sám nic neudělá.
15.01.2012 - 14:42 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Gorby
Jojo, o zinku vím, kupoval jsem mu tobolky zinku ve zdravé výživě a akné opravdu na chvíli (tak na 2 měsíce) ustoupilo. Pak se bohužel vrátilo a snad ještě v horší formě než před užíváním zinku.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »