Oštěpařský loket na pravé ruce.


02.01.2012 - 20:35
(Lev) Jaxi
Oštěpařský loket na pravé ruce.
Prosím, věděl by někdo, jak ho léčit? Mažu kostivalem, ale bolí, pořád bolí...

Stránka: 1 2
Řazení:
02.01.2012 - 20:54 | Filtr
(Váhy) Turandot
No, zda se, ze se zadarilo co?

To nevylecis zadnym kostivalem, i kdyz, pokazit nic nemuzes.

Tenhle nestastny loket je totiz takovou achilovskou horni koncetiny, problem spociva v minimalni prokrvenosti a take osvaleni teto kloubove casti.
Trpi tedy slachy, klouby, upony..

Jedina vec, kterou muzes udelat je, ze se das do klidu, a nechas telo, at si poradi. Tak mesic, mesic a pul. Jinak se to resit moc neda, tam jsou namozeny prave ty upony a slachy, a ty se musi zahojit. Nenamahat ruku, nechat, at se to zhoji samo. Nejlepsi lek..

Vim, ze vypadnout s rytmu se hodi tak na maximum dva tydny, ale obavam se, ze si nepomuzes.

Drzim palce :29:
02.01.2012 - 21:04 | Filtr
(Lev) Jaxi » Turandot
...a nešloby to nějak uspíšit? Zadařilo se mi v práci, mimo jiného se živím i tím, že jsem loutkoherečka a ty ruce straaašně k práci potřebuju...
02.01.2012 - 21:15 | Filtr
(Lev) růžička » Jaxi
NEJDE JEN O PŘETOČENÝ SVAL NEBO NERV?
02.01.2012 - 21:15 | Filtr
(Lev) růžička
Popiš mi tu bolest
02.01.2012 - 21:17 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický
Taky mě bolí pravý loket. Přijde mi, že klid je řešení, ale nerad bych to podcenil, takže jdu na vyšetření k lékařům.

Když jsem se svěřil své ze všech úplně nejvíc nejlepčí kamarátce (je moc chytrá, dělá v nemocnici), že mám tenisový loket, řekla mi "najdi si už konečně holku, vole".

Nevíte někdo, jaký vliv má holka na bolest v lokti?

PS: A když si najdu dvě najednou, přestane to bolet dřív?
02.01.2012 - 21:20 | Filtr
(Lev) růžička
Oštěpařský loket poznáte pohmatem na vnitřní straně lokte, kde se nachází hrbolek, kam se upínají svaly přední strany předloktí.
02.01.2012 - 21:21 | Filtr
(Lev) růžička
Zkuz tohle podle tohoto pána.
A KDYŽ TO NEPOMŮŽE, OZVI SE, POMOHU TI SAMA BUDEŠ-LI CHTÍT.
Gorby
Tenisový loket není nic jiného než špatný žlučník a ten zas vyjadřuje stav jater. Takže buď si dát do pořádku žlučník a nebo játra a ty uzdravý žlučník. Játra chtějí hlavně vitamín A, to je vařená či opečená mrkev s trochoz tuku a zinek a ten je nejvíce v dýňovém semínku. Okamžitě si lze pomoci od bolesti tak, že se mačká nárt levé ruky, mezi základními klouby prstů a zápěstím mezi kostmi od malíku a prsteníku. Bolí to a tak mačkat, kde to nejvíce bolí. Bolest pomalu mizí a loket přestává bolet. Je to však jen dočasné a chce to vyléčit žluční.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
02.01.2012 - 21:23 | Filtr
(Lev) Jaxi » růžička
...loket mi definoval můj pan masér, z loutek mám v háji i záda...
...ale bolest mi začíná v důlku v rameni, spodem svalu jde do loktu do těch jamek v lokti, pak přechází po vrchní straně předloktí a brnějí mě od ukazováčku všechny prsty....
02.01.2012 - 21:26 | Filtr
(Lev) Jaxi » Pan Božský Nesympatický
...dvě holky najednou je ideál, ale pamatuj, jak si usteleš, tak si lehneš...nebo neee...ale obávám se, že Tvá pravačka a má pravačka, neurážej se,ale je propastný rozdíl... :61:
02.01.2012 - 21:29 | Filtr
(Lev) Jaxi » růžička
Růžičko, zkusím mačkat, ale je levá na pravou? Promiň, určitě to jsou meridiány, ale ty já neznám...budu Ti vděčná...
02.01.2012 - 21:45 | Filtr
(Lev) růžička » Jaxi
Zkuz to mačkat na pravé,alespoń ten bod
02.01.2012 - 21:45 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Jaxi
Ty si děláš :71:, ale ono to fakt bolí! :44:

Už půl roku. Někdy v červnu mě něco píchlo, tipoval jsem na muchničku, nebo nějaký hmyzák. Tak jsem si říkal že ten bolák za pár dní přestane bolet. Zabolelo to jen když jsem se nějak speciálně pohnul. Pak to začalo bolet více a to už byly snad tři měsíce. Když to rozhýbu, celé hodiny o tom problému nevím, ale ráno, když mám ruku natáhnout po budíku, zabolí to fest. Ale fakt fest. Jakože hodně. Nejsem zvyklý se stěžovat na prkotiny, ale po půl roce už mi to nepřijde zábavné. Zkoušel jsem nahmatat, kde ta bolest je, ale žádné bolestivé místo jsem nenašel. Zato stačí narovnat ruku v lokti a zvednout půl kila krabici s botama a bojím se bojím, že svěrače povolí. Hybnost neomezená, ale rychlejší pohyb nebo určitá pozice předloktí a bolest o sobě dá vědět. Spát mi to dovoluje, takže akutní to není, ale už mě to začíná omezovat v některých věcech. Už jsem se přistihl, že si pivo beru levou rukou.

Dva postřehy. Když stojím a posunuji po stole myš pravačkou s hodně ohnutým zápěstím, je to po pár sekundách nepříjemné. A když se cinknu o dveře do "brňavky", zabolí to víc než by mělo. Z tohoto důvodu si myslím, že to je od svalu nebo od vazů, kloub by měl být v pořádku.

Zítra chci jít za paní dochtor. Dám info, jak jsem dopadl.

PS: Ale tu holku přeci jenom zkusím.
02.01.2012 - 21:50 | Filtr
(Lev) růžička » Jaxi
Proč Ti to nedal tedy do kupy? Jde o karpální tunel a samozřejmě nervy procházejí od krční páteře po celé ruce do zápěstí.
jasně v důlku ramene! Uvolnitkrční páteř , šíji, pletenec ruky-klíční kost s lopatkou a pak celou horní končetinu včetně prstů
Jesli tam máte chiropraktika tak ho navštiv
02.01.2012 - 21:57 | Filtr
(Lev) Jaxi » růžička
Masíruje, jak o život.
Měla jsem bloklá celá záda, teď jsme měly děsně těžké " panáky" a museli je držet nad hlavou ( můj umělecký nápad :63:), a tak když mi to dá dohromady - není to žádný hlupák , masíruje i naše hokejisty - vždycky si tím pohnu...ale teď, když jsme dohráli, ruka strašně bolí a diagnostikoval mi to právě on...nejde uspíšít uzdravování? Mažu kostivalem....
02.01.2012 - 22:06 | Filtr
(Lev) Jaxi » růžička
Děkuji :17: :17: :17:
Mám teď volno, budu chladit a zítra se kouknu po chiropraktikovi u nás...
...nedokážu si představit, že bych nemohla hrát... :9:
02.01.2012 - 22:15 | Filtr
(Lev) růžička » Jaxi
víš co , místo chlazení zkuz raději obklad ze sýrového zázvoru.
namaž sádlem a pak si na to dej nastrouhaný zázvor a zabal do plátna, měl by vytáhnout ten zánět.
Více dnů si dělej ty zábaly , vždy z čerstvého .
dnes můžeš syrový brammbor.
nebo
v lélárně mast viprosal..z hadího jedu
nesmíš být nemocná se srdcem!!
02.01.2012 - 22:16 | Filtr
(Lev) Jaxi » Pan Božský Nesympatický
...taky si nestěžuju na prkotiny, ale všechno začalo, jednoho letního rána, kdy jsme se jeli prezentovat na divadelní přehlídku, to ráno, jsem ještě v posteli otočila hlavou a začalo brnění... a bolest při pohledu doleva, jsem si říkala - intelektuálové si na mě smlsnou, nedohrává :21:, pak mě rozmasírovali a dva měsíce na to lup a nešlo se otočit na pravou stranu, a teď pozoruju, jak mě začínají brnět prsty...
...dej vědět...si opravdu připadám jak ...vizuelně mi nic není a přitom nemůžu...fakt bolí...
...myš už honím levačkou
Do brňavky jsem se zatím neklepla, ale už mě berou křeče do prostřeníčku a celého zápěstí...
...se asi začnu litovat :42:...každopádně růžové zítřky vypadají jinak...
02.01.2012 - 22:25 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Jaxi
Teď mě něco napadlo. Už jsem to jednou absolvoval. Pomocí OneBrain mi jedna ženština uvolnila krční páteř a přestaly bolesti v krku. Ale jako že velké bolesti v krku. Trvalo to roky a pak do týdne nic. Ani známky. Zkusím za ní zajít, třeba mám zase ze stresu nějaký sval zatnutý a to způsobuje omezení výživy jiných součástek.

Já jsem tak odporně chytrej :-)

PS: Ale EM rezonanci si raději stejně vyžádám :-)
02.01.2012 - 22:26 | Filtr
(Rak) almas » Jaxi
Priklanim se k odpovedi Elviry
,pomuze ti jedine klid a chlazeni a pomalounku zatezovat.
Muzes ruce ulehcit leceni,tim ze ji budes nadlehcovat povessenou obcas na satku.
Dej ji cas :1: :62: :17:
02.01.2012 - 22:27 | Filtr
(Lev) Jaxi » růžička
Děkuji,moc, zítra koupím Viprosal, srdce mám jako zvon, a taky nakoupím zázvor- děkuji, růžičko, moc....já jsem na ty babský recepty, vždyť jsme všichni z přírody....děkuji moc :17:
02.01.2012 - 22:30 | Filtr
(Lev) Jaxi » almas
Děkuji, poslechnu vás obě, vždycky jsem chtěla dělat to, co dělám, staří praktici mě vždycky zrazovali - budou trpět - kolena, záda a ruce...a já tehdy měla ideály, ale netušila jsem...ideály mám do teď, ale teď bolí,bolí bolí.... si stěžuju, ale jen trošku... :17:
02.01.2012 - 22:35 | Filtr
(Rak) almas » Jaxi
to preboli :27:Udelala jsi spatny pohyb
vsak si jeste idealu uzijes :3: :44:
02.01.2012 - 22:43 | Filtr
(Lev) Jaxi » almas
...děkuji, ... přeci nemůžu vzdát milovanou práci kvůli ruce, všem budu vděčná, když mi s ní pomůžete, s potvorou :17: :17: :17:
02.01.2012 - 22:56 | Filtr
(Váhy) Turandot » Jaxi
Je mi pres 30 let, a da se rict, ze cely zivot kreslim, maluju a tak. Jelikoz jsem pravacka, kdybys videla moje RTG, prave rameno mam o nekolik centimetru vys nez leve, take bliz k pateri - je to vysledek dlouholeteho zatezovani jedne strany - dennodenni zatezovani.
Bolest v krku a vubec zadech ani nebudu popisovat, kdyz to videla ma fyzioterapeutka, tak jen zalomila rukama.. "Kde jste byla doted! znela jeji odpoved, a pak jeste zjistila, ze mam i dvojitou skoliozu,,, a reknu ti, na to je jediny zpusob.

Prestat hrat nemuzes jako ja nemuzu prestat malovat, da se udelat jen to, ze si zaplatis pekne krasne nejakou hodnou ale prisnou trenerku, a ta te pomalounku provede posilovni, a to se musi stat tvym zivotnim stylem, presne jako tva profese, nebo zaliba. Jinak budes narikat jako my ostatni, kteri sve telo podrizujem svym nadanim, nebo profesi..

Je to opravdu nutne to takhle do zivota zadelit, i kdyz to ne vzdy byva lehke a nebo dokonce "zabavni". A pod pojmem "posilovna" nerozumej extra nabubrele svalove partie, no jedno je moc dulezite - cvicit spravne, a na to potrebujes za vsech okolnosti odbornika, nebo odbornici!!

Vrele doporucuju. :15:
Příspěvky: 1-25 26-39
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »