chlamýdie po x-té ...svině


09.12.2011 - 09:05
(Lev) Renata9871
chlamýdie po x-té ...svině
Tak já tady píšu o 100 a 1 problémech a oni zase chlamýdie. PO 6 letech se mi znova "probudila" Chlamýdia Pneumonia...proto ty problémy... :24: O sobě psát už nebudu ale - mnohokráte tady proběhlo rozčarování z toho, že to lékaři neradi testujou protože to je drahé... jenže pak člověka léčí na 100 a 1 příznak, ale to hlavní zůstává !!!! :9:Proto, kdokoli máte problémy a tušíte , že by to mohlo být ONO- u obvoďáka to asi fakt chce tvrdit, že to má partner, milenec- prostě přímý kontakt, aby to natestovali.Lhát se nemá, ale na druhou stranu, zdraví máme jen jedno!!! Tyhle bakterie jsou svině a boj s nima je běh na dlouhou trať. Naposledy jsem s nima bojovala rok ! (Nejdřív lékař ATB a pod. pak dlouho bylinky)Takže se nedejte odbýt ! :74:

Řazení:
09.12.2011 - 09:29 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Ako ťa tu čítam, tak s niečím strašne bojuješ. A to dlhodobo. To neni len tak - rok sa liečiť na chlamýdie... potom podozrievaš ladviny, játra, zdolávaš kašle a chrípky .. :63:
Mala by si niečo preprogramovat v svojej hlave v prvom rade..Ťažko povedať konkrétne, ani nie som oprávnená, ale rozhodne antibiotiká, bylinky, mastičky atd by mali byt len podporné doplnky, nijako ti nepomôžu pokial niečo v svojom živote nezmeníš.
Pripadá mi to ako keby si sa fakt zožierala (zvnútra) hentie chlamýdie sú zákerné, to má vplyv na celé telo..
Ja som raz v takom hroznom období celá akoby nahnisala. Dostala som zápal okostnice, tvár som mala jak balón, zápal priedušiek, doslova som chrlila zelené :23: nakoniec mi po úraze začala hnisať noha až po kosť, až som skončila v nemocnici. Na tvári som mala vyrážky jak puberťáčka - to bol detail :1:
Proste mi to rašilo von jak mohlo a nič nepomohlo, až kým som neurobila pár zásadných vecí, ktoré ale s medicínou a liekmi nemali nič spoločné.
Myslím, že prežívaš niečo podobné, tak snad si z toho niečo vybereš aspoň na zamyslenie :74:
10.12.2011 - 12:43 | Filtr
(Panna) alassea
skús zelený jačmeň :62:
11.12.2011 - 19:07 | Filtr
(Lev) Renata9871 » Zornička
určitě máš pravdu,psychika ať už si to připouštíme nebo ne je mrcha.... A ono to nejsou odděleně chlamýdie, ledviny, játra, oči...je to dlouhodobé přetížení jak pracovní tak řešení vztahů. V říjnu jsem pak byla na operaci a myslím že to byl spouštěcí bod - to oslabení a rozjelo se vše.
O chlamýdyích jsem tady psala ale spíš aby se ostatní nenechali u doktora odbývat, protože často se pak léčí tisíce příznaků, ale to hlavní zůstává.
ale stejně DĚKUJU za odpověď :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »