MMS-minerální zázrak proti skoro všem nemocem,včetně pokročilé rakoviny.


23.11.2011 - 00:09
(Vodnář) SIRAH
MMS-minerální zázrak proti skoro všem nemocem,včetně pokročilé rakoviny.
Že by snad skutečný zázrak?Přečtěte si recenze..byla vydaná i kniha v češtině o MMS.přečtěte si o MMS více zde http://www.emms.cz/

Řazení:
23.11.2011 - 16:08 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
Igora Chauna přednáška v Chotěboří?Umí dobře mluvit.
23.11.2011 - 16:22 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Chloritan při kontaktu s kyselinou vytváří toxický výbušný samozápalný plyn - oxid chloričitý. Samotný chloritan je toxický a to jak při kontaktu s kůží, i při vdechování. Rovněž samozápalný.


Sice se používá k dsf vody, ovšem v přísně kontrolovaných podmínkách a osoby, které s chemikálií nakládají musí být proškolené z hlediska chemické bezpečnosti.

Nemám v úmyslu někomu promlouvat do duše, ale osobně bych tohle nezkoušela. Já se mám ráda.
23.11.2011 - 16:32 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » hajounek
"Oxidace je elektrochemický proces, při němž jsou látkám odebírány elektrony. Chlordioxid je slabý oxidant, ale protože dokáže z „protivníka“ vytrhnout pět elektronů, je jiným oxidantům nadřazený. Zda je oxidant silný nebo slabý závisí na jeho oxidačním potenciálu. (Oxidační potenciál je měřitelná elektrická hodnota látky.)

Oxidační potenciál chlordioxidu je +95mV. To znamená, že chlordioxid může reagovat pouze s látkami, jejichž oxidační potenciál je slabší, než sám má.

Všechny patogenní mikroorganismy, ale i nemocné buňky a těžké kovy, jsou „kyselé“ a mají oxidační potenciál pod +95mV, a proto s nimi chlordioxid může oxidovat.

Zdravé buňky a mikroorganismy jsou „zásadité“ a mají oxidační potenciál +95mV; chlordioxid je příliš slabý na to, aby s nimi oxidoval.

Odpověď na otázku, zda MMS škodí prospěšné střevní mikroflóře, tedy zní: NE. Chlordioxid je pro oxidaci s bakteriemi, s nimiž žijeme v symbióze, příliš slabý."




A jestliže teda je přátelský ke střevním bakteriím, pak by byl k desinfekci vody zcela nepoužitelný. Vždyť voda se desinfikuje právě kvůli tomu, že obsahuje střevní bakterie. Pitná voda není nic jiného, než recyklovaná odpadní = z kanalizace, žump, septiků,...
23.11.2011 - 16:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 564Viv, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nie je to zazrak, bez zmeny myslenia/sameho seba sa ani tymto nic nevyriesi (skusala som to kedysi na sebe)
aj ked ucinne to je a lepsie ako "chemicke lieky" (nie ze by toto bolo "nechemicke" :61:). teda PRE MNA. tymto to nikomu neodporucam, kazdy si musi spravit na to vlastny nazor, informacie su dostupne.
kazdopadne este zijem
23.11.2011 - 18:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele emix, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle už tady bylo,viz:03.09.2010 - 22:26
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
cituji z materiálů CksS:"Chlordioxid je silné oxidační činidlo a používá se proto průmyslově na bělení textilií a papíru a také jako dezinfekční prostředek. Je silně toxický. Bakterie a viry ničí, ovšem stejně tak patogenní jako ty hodné. K vnitřnímu použití je nevhodný a o jeho pozitivním účinku v těle lze silně pochybovat. Už v žaludku se působením silné kyseliny solné většina chlordioxidu uvolní. Okamžitě reaguje s obsahem žaludku a vyčerpává se. Jeho vstřebávání stěnou žaludku, jak tvrdí pan Humble, je nesmysl, žaludek není určen ke vstřebávání látek. Představa o jeho pronikání střevní stěnou, do červených krvinek a tělesných buněk nebyla nikdy prokázána. Červené krvinky ho nepřenášejí „jako kyslík“, jak píše Humble, protože hemoglobin, krevní barvivo, je určeno specificky jen pro vázání molekulárního kyslíku. Proti blahodárnému působení chlordioxidu na buňky lidského těla máme zásadní námitku: buňky jsou volnými kyslíkovými radikály poškozovány, mluvíme o oxidativním stresu. Proto se v medicíně, konvenční i alternativní, doporučují jako preventivní prostředek antioxidanty, tedy-karoten, vitamin C a E a flavonoidy. Použití chlordioxidu je zcela protichůdné těmto snahám. Neexistují žádné experimentální studie, které by dokazovaly aktivaci imunitního systému po požití MMS, natož potom na stonásobek.V Argentině prodej MMS zarazili, v USA ho zakázala FDA (Food and Drug Administration), protože kvůli toxicitě nejde o lék a jako jednoduchou chemickou látku ho nelze nabízet ani jako potravinový doplněk. Proto teď objevitel zázraku změnil název výrobku. Nejprve se Supplement změnil na Solution, dnes jsou v USA z MMS „Water purification drops“. A protože mu hrozilo věznění, přesunul své aktivity do přátelštějších světadílů, hlavně do Afriky a Východní Evropy"-a teď se nechte vy,kteří MMS užívají změřit diagnostikem,jak a jestli vám tenhle doplňěk léčby pomáhá(prospívá),raději dřív než později... Lež a pravda,používané některými lidmi účelově,jak se jim to hodí bez ohledu na odb.posudky a vědu.Tuto látku je v naší republice zakázáno v potravinářství používat(v Německu už od roku 1957,v USA),používá se v úpravnách vody.Ničí nejen patogeni,ale i bio,prostě vše.To,že p.Humble umí hezky odpovídat na kritiku neznamená nic,jeho závěry neodpovídají věd.faktům ani nejsou podloženy žádnými skutečně doložitelnými důkazy.Bohužel,protože by bylo fajn mít všelék na nemoci.Jak jsem už napsal výš:každý člověk ať si věří čemu chce,ať jí a pije co chce.Nemá cenu vyvracet něco někomu,pokud v to věří,i když se může jednat o total nesmysl.Je to jeho rozhodnutí a on ponese následky.
23.11.2011 - 21:49 | Filtr
(Vodnář) SIRAH
Děkuji Vám všem za odpovědi.. :1:
no,to je teda ale síla,opravdu se asi nedá věřit všemu,co se kde píše i kdyby to znělo dosti přesvědčivě.
každý asi musí posoudit sám individuálně,raději to smažu,než se někdo otráví. :3:
recenze i na jiných stránkách tohoto přípravku jsou vesměs pozitivní,což je zvláštní.
23.11.2011 - 21:52 | Filtr
(Vodnář) SIRAH » duha 53
je skvělej,ráda ho poslouchám :1:
23.11.2011 - 22:04 | Filtr
(Hadoken) ži.va » 564Viv
souhlasím...

taky jsem jednu dobu do sebe valila tuhle sračku....mimochodem ze všech léčebných metod, který jsem kdy zkoušela, tohle bylo nejodpornější... ble...doteď si vybavuju tu pachuť...

a nepomohlo mi to...

jako mi nepomohlo NIC a NIKDO, dokud jsem nezačala krapet přemýšlet jinak...


23.11.2011 - 22:14 | Filtr
(Hadoken) ži.va » SIRAH
jako takhle, ono to dočasně dokáže doslova vydezinfikovat tělo...ale podle mě to je až moc chemka, a jelikož se u toho zvyšují dávky, končí se pak někde u množství, který mi nepřijde přirozený... je to jako SAVO...

ale stejně to nemůžeš jet furt, pokud je někde v těle problém, tak tam nějak vznikl, má příčinu a často ty příčiny jsou v hlavě...a do tý hlavy se ti to SAVO nedostane ani kdybys ho tam lila ušima...

navíc u třeba chronických chorob to platí o to víc...

nevím no...kamarád to taky bral a nic moc mu to nepomohlo- nemoc se vrátila
24.11.2011 - 19:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Magicrocka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když to člověku zachrání život, tak to stojí za to, ne? Když něco přestane v těle najednou bolet, tak je to zázrak. Jsou horší jedy na světě a dáváme si je dobrovolně třeba v jídle Éčka, cigarety nebo alkohol.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »