Léky našich babiček na bolesti zubů:


20.11.2011 - 21:26
(Lev) růžička
Léky našich babiček na bolesti zubů:
Hřebíčkový olej – roztlučte hřebíček, smíchejte s kvalitním olejem. Přikládat na bolavé zuby. Pokud potřebujete okamžitou úlevu, stačí rozkousnout v ústech hřebíček a nechat louhovat ve slinách. Hřebíčkový olej lze také koupit v lékárně.Máta peprná – mátový čaj snižuje bolestivost zubů. Každým douškem kloktejte nejméně 3 minuty v dutině ústní, pak jej teprve polkněte.Akupresura – bod zmírňující bolest zubů je na hřbetní straně ruky mezi ukazovákem a palcem, na vrcholku svalového polštářku. Tiskněte palcem proti kosti aspoň 2 minuty. Není vhodné pro těhotné.záněty a krvácivost dásní:Čaj z tužebníku – 2 lžíce byliny zalijeme 250 ml vroucí vody a necháme 10 minut vylouhovat. Pijeme 3x denně 1 šálek.Šalvěj – lék na nedostatky a neduhy úst, na viklavé zuby, na bělení zubů, na špatné, děravé a zvrtané zuby, které hojí, proti trnutí zubů, na hnilobu a osutiny, proti otoku a vředu.

Řazení:
20.11.2011 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak hřebíček, ten miluju :12: Děkuji, vyzkouším :30:
20.11.2011 - 21:42 | Filtr
(Lev) růžička
Body tlak na zmírnění bolesti zubů:

Vezměte tip vaší ukazováček a místo v přední části ucha díru. Nyní otevřete čelisti a hledat mezeru, že forma a jemně stiskněte špičky prsty do té mezery. Budete mít pocit brnění v čelisti. Tento tlak bod ochromuje nervy na této straně čelisti, který je zodpovědný za způsobují bolení zubů.
Místo pod prstem ucha k uchu, kde se schází hlavy. Toto místo je propast za ušní boltec. Nyní otevřete čelisti a najdete propast dostat větší. Jemně stiskněte s prstem a být připraven cítit znecitlivující pocit do ucha a boku hlavy.
Použijte prst k dohledání linií se vaše čelisti kosti. Stop když prst je přímo pod vnějším koutku oka. Používáme jemný tlak, stiskněte uvnitř hrany čelisti směrem nahoru a ven. Tento tlak bod ochromuje úst.
Dohledat spodní straně tváře kosti, dokud se nedostanete přímo do oka. Tisk tohoto bodu směrem dovnitř a vzhůru do tváře kosti. To bude znecitlivět téměř celý obličej spolu s většinou horní čelisti.
Přesun na vaši Achillovu šlachu sevření a to mezi dvěma prsty a jemně stiskněte. Tento tlak pro zmírnění bolesti zubů je unikátní jako pozornost se odchýlí od zuby na tuto oblast.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »