plynová komora


10.11.2011 - 11:57
(Býk) Och
plynová komora
Dobrý den lidičkyUž se Vám stalo,že jste si koupili nový nábytek, koberec, lino atd. a najednou jak kdyby Vám začala vysychat sliznice v nose i v krku, měli jako rýmu,ale rýma to není nebo Vaše dítě začalo kašlat?Zdravotní problémy se mohou projevovat různě u každého jedince- třeba náhlou alergií,zhoršené dýchání atd.Ale podstata je pořád stejná zhoršení zdravotního stavu dochází po nakoupení nového zařízení do pokoje.Chtěla bych Vám předat osobní zkušenost a jak jsme ji vyřešili.Větrání pokoje nepomohlo.Nakonec jsme vyřešili situaci tak, že jsme koupili penetraci+detoxikolor a natřeli na stěnu a přestali jsme mít zdravotní problémy.Více informací se dozvíte na netu.Čím větší plochu natřete tím líp.Penetrace + detoxikolor stojí kolem 2000Kč,ale zdraví je přednější.Moňa

Řazení:
10.11.2011 - 17:56 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
no vidíš, co všechno může dělat problémy, tak je klidně možné, že mýmu synovi taky nový nábytek, který si pořídil, způsobuje neustálou rýmu.
10.11.2011 - 18:02 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
jasně, protože ten novej nábytek z IKEJí, Scont a nevím jakých dalších lowend výrobců obsahuje těkavá rozpouštědla a pojiva.
Poznáte to tak, že se vám v kvartýru začnou špiňit/černat rohy.
Ne ty vaše na hlavě, ale rohy mezi dvouma sousedníma stěnama a stropem. Prach nevíří, ale začne se, díky těm těkavým pojívům, lepit na stěny.
Osobně proto preferuji starej nabytek z bazaru a z masivu, nebo laťovek. Lepší než předražené piliny s prachem potažené papírem, nebo umělou hmotou.
..a také po ekodvorech se dájí najít zajímavé kousky -- lidi toho navyhazujou, byste nevěřili :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »