Tenisový loket + oštěpařský loket


09.11.2011 - 21:20
(Kozoroh) Magnuss
Tenisový loket + oštěpařský loket
:1:Ahoj všichni, už mě to se.e :9:. Moje lokty. Na pravé ruce mám "tenisový" i "oštěpařský" a na levé "oštěpařský"... Bolí to ve dne v noci, byl jsem na rázové vlny-bez účinku, na obstřik obou loktů, na pravé ruce na nějakou dobu "tenisový" vymizel, teď opět trošku sem tam pobolívá, ale "oštěpařské" lokty bolí pořád oba :9:. Už mi to fakt HODNĚ vadí. Nějaká rada od někoho, kdo měl stejný problém by se nenašla?? Předem děkuji. :1:

Řazení:
09.11.2011 - 22:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele manae, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Síce som taký problém nemala, ale vrelo ti odporúčam dať si doporiadku trávenie - hlavne žlčník! :1:
09.11.2011 - 23:45 | Filtr
(Panna) Gorby
Tenisový loket není nic jiného než špatný žlučník a ten zas vyjadřuje stav jater. Takže buď si dát do pořádku žlučník a nebo játra a ty uzdravý žlučník. Játra chtějí hlavně vitamín A, to je vařená či opečená mrkev s trochoz tuku a zinek a ten je nejvíce v dýňovém semínku. Okamžitě si lze pomoci od bolesti tak, že se mačká nárt levé ruky, mezi základními klouby prstů a zápěstím mezi kostmi od malíku a prsteníku. Bolí to a tak mačkat, kde to nejvíce bolí. Bolest pomalu mizí a loket přestává bolet. Je to však jen dočasné a chce to vyléčit žluční.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
10.11.2011 - 04:18 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj, bud´si masíruj koleno také by to mělo přejít (jde o kloub)

Bylo by dobré si nechat uvolnit krční páteř C1-C7 a Th1 nebo přes palec u nohy (reflexní terapie)

Namastí sádlem a nastrouhej zázvor (zelenina) POUŽÍJ JAKO OBKLAD V OBLASTI LOKTU (PŘES TO DEJ POTRAVINOVOU FOLII A NAVRH ŠÁTEK
a mělo by TI TEN ZÁNĚT VYTÁHNOUT
10.11.2011 - 04:22 | Filtr
(Lev) růžička
Oštěpařský loket

Termín oštěpařský (golfový) loket označuje ulnární epikondylitidu, což je postižení úponů svalů na malíkové straně lokte. Příčinou onemocnění je inadekvátní přetěžování lokte typické pro baseballisty, golfisty a atlety provádějící různé druhy hodů. Oštěpařský loket je poranění flexoru zápěstí a často jaké vzniká při zdvihání předmětů směrem zespoda s pokrčenou paží. Patologické změny při úponech šlach, vazů a kloubních pouzder způsobují mikrotrhlinky, záněty a osticikaci. Bolestivost se poté projevuje při ohnutí prstů a zápěstí, vnitřní rotaci předloktí, ale i při dotyku. Oštěpařský loket poznáte pohmatem na vnitřní straně lokte, kde se nachází hrbolek, kam se upínají svaly přední strany předloktí.
10.11.2011 - 04:35 | Filtr
(Lev) růžička » růžička
Koukám na přesnou diagnozu a říkám si, že by Ti mohla pomoci akupresura,meridiánová masáž - zpevnění bodů a lépe by se ruka prokrvovala.
Urči Tě by to chtělo zahojit (jesli máš dobré srdce a žádný orgán v nepořádku zkuz ještě mazat , když nepomůže ten zázvor, zkuz viprosalem mastí z výtažku zmije(Lékárna)
Nebo se projed´do vých čech -Královehradeckého kraje, pomůžu Ti osobně :3:
Jako senzibil lidského těla bych měla poznat , kde je zakopaný pes :15:

http://bylinka.cz/shop/…


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »