Systémový lupus erythematodes


04.11.2011 - 21:49
(Rak) Shirma Nuwa
Systémový lupus erythematodes
Co je to? Sytémový lupus erythematosus (SLE) je chronické autoimunní onemocnění, které může postihnout tůzné systémy v těle, zejména kůži, klouby, krevní buňky a ledviny. Chronické onemocnění je takové, které může přetrvávat delší dobu. Termín autoimunní vyjadřuje pravděpodobnou příčinu nemoci, spočívající v narušené funkci imunitního systému. Lupus je latinský název pro vlka, pravděpodobně díky často přítomné vyrážce na tvářích, která připomíná vlčí obličej. Erythematosus označuje červené zabarvení kožní vyrážky.... atdhttp://www.ulekare.cz/clanek/… tuhle nemoc má moje neteř a moc by mě zajímalo jestli se kromě klasické medicíny podle které není vyléčitelná může uplně vyléčit pomocí té alternativní? co konkrétně je na tuto nemoc v alternativní medicíně nejlepší?

Řazení:
04.11.2011 - 23:18 | Filtr
(Beran) abrakadabra1415
http://www.lupusinky.estranky.cz/cl…

Otevři si tento odkaz.Je tam všechno,co potřebuješ vědět.Ta nemoc není nic příjemného,nicméně nechá se s ní kvalitně žít.
06.11.2011 - 10:05 | Filtr
(Panna) Gorby
Stav pokožky je závislý na ledvinách a tak to ukazuje na nějaký problém s nimy. Artóza je také od ledvin, ale jiné bolesti kloubů jako tenisový loket je od žlučníku a ten vyjadřuje, že není něco v pořádku s játry. Takže pokud bolí klouby jako lokty, ramena, kyčle a nebo kolena z vnitřní strany je to od žlučníku ( jater). Pokud bolí kolena jakoby z vnitřku je to od ledvin. Navrhoval bych vypistit ze stravy brambory, rajčata a papriky, pít 10 min před jídlem 3x denně ledvinový čaj. Složení čaje tři díly celýku zlatobýlu a po jednou dílu přesličky rolní, truskavce a rdesna. Vše smíchat a polévkovou lžíci do 1/4 litru vyřící vody a nechat 11min louhovat. Na posílení jater je dobrá vlaštovičníková tinktura a jíst vařenou mrkev s trochou tuku a denně jednu až dvě chrstičky dýňového semínka. Na zvýšení imunity je čaj z 2g vlaštovičníku, 3gtruskavce a 3g měsíčku. Dát to do termosky, zalít půl litrom vroucí vody a nechat půl hodiny louhovat. Pak scedit nechat vychladnout a dát do lahve s uzávěrem. Přechovávat to v lednici a ráno a večer užívat jednu polévkovou lžíci. ( Pozor vlaštovičník i truskavec jsou jedy). Vše se dá ještě posílit masáží reflexních bodů na nohou nebo rukou ledvin a jater a žlučníku. Umístění bodů je v literatuře. Dá se i masírovat bod brzlíku, ale tady pozor, nepžehánět jinak se stav zhorší. Hezký den


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »