mám krev A- co bych neměla jíst, abych byla zdavá?


05.09.2011 - 00:36
(Beran) gitasek
mám krev A- co bych neměla jíst, abych byla zdavá?
poslední dobou jsem celá nafouklá a necítím se dobře, jedna kamarádka mi řekla, že je velmi důležoté dodržovat jídlo dle krevní skupiny, jinak tělo s těmi věcmi dost obtížně bojuje.Co vy na to? :2:

Řazení:
05.09.2011 - 00:41 | Filtr
(Rak) almas
Myslim si,ze to nema s krevni skupinou nic spolecneho spis na slozeni jidla.
Zkus si dat odlehcovaci den s pohybem.
Ja to takhle resim s uspechem a hlavne nejez salaty na noc. :74:
05.09.2011 - 00:48 | Filtr
(Beran) gitasek » almas
se zdarvím nevím, jezdím na kole a dost s epohybuji, pohybem to není a stravou bych řekla že taky, maso skoro nejím a př.vlašák si dám jednou za týden když moc, spíš1*za14dní, tak nevím, z čeho jsem tak nafouklá :24:
05.09.2011 - 00:54 | Filtr
(Rak) almas » gitasek
Nekde tady byla diskuze o krevnich skupinach a jidle nemuzu ji najit.Treba ji nekdo vynda ja ma 0 jim skoro vsechno.Ale ten pocit plnosti muze byt take necim jinym treba gynek.nebo streva zkus se sledovat jidlem to asi u tebe neni :74:
05.09.2011 - 01:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amonath, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Krevní skupina je jen jeden z faktorů. Zkus mrknout na tohle...

http://www.kosmas.cz/knihy/151862/…
05.09.2011 - 05:12 | Filtr
(Lev) růžička
Stále populárnější se stává v poslední době stravování podle konkrétního druhu krevní skupiny. Podle této teorie totiž existují vhodné, a naopak zcela nevhodné potraviny, které určuje právě krevní skupina.

Princip vychází z toho, že pro každého jednotlivce jsou vhodná jídla, na která byli zvyklí už jeho předci, a že tedy jeho tělo snáší jen jednotlivé skupiny potravin. Proto pro každou krevní skupinu existují doporučené a zakázané potraviny, které tělo beze zbytku zpracuje, nebo naopak nesnese, protože by se narušila rovnováha těla. Podle tohoto stravování jsou potraviny rozděleny na velmi prospěšné - působící jako lék, neutrální a zakázané - působící jako jed.

Skupina 0
Skupina nula je nejstarší krevní skupina, nazývána též myslivecká nebo lovecká. Z toho také vychází, že je pro ni nejvhodnější konzumace masa. Lidé, kteří jsou nositeli této skupiny, mívají odolné zažívací ústrojí. Kromě hovězího, skopového, telecího a ryb by v jejich jídelníčku neměla chybět cibule, papriky, kedlubny, dýně, brokolice, petržel, pór, špenát a švestky. Naopak vyhýbat je třeba se obilovinám a potravinám z nich, mléčným výrobkům, oleji z kukuřice, burským oříšků, bílému a červenému zelí, kukuřici, květáku, olivám, žampionům a ovoci, které je kyselé.

Skupina A
Lidé s touto krví jsou spíše zemědělského založení, byli také prvními vegetariány, proto je tato skupina nazývána zemědělskou. Základ jídelníčku by měl být v obilninách a potravinách z nich a v rostlinné stravě. Tito lidé jsou poměrně citliví na zažívací ústrojí, měli by jíst ryby, velké množství zeleniny a citrusových plodů a pečivo ze sójové mouky. Není pro ně vhodné maso, sýry a černý chléb.

Skupina B
Nazývá se také kočovnou a lidé, kteří do ní spadají, mohou mít díky velmi odolnému zažívacímu ústrojí různorodou stravu. Dopřávat si mohou divočinu, plody moře, všechny mléčné výrobky, baklažány, červenou řepu, papriku, květák a mrkev. Je třeba se vyhnout drůbeži, ořechům, dýním, pšenici, žitu a kukuřici.

Skupina AB
Je to nejmladší skupina, proto o ní nejsou ještě takové poznatky jako o zbývajících třech. Lidé s touto krevní skupinou mohou jíst potraviny určené pro lidi s krevní skupinou A i B, mohou mít pestrou stravu. Vhodné je pro ně drůbeží maso, jogurty, sýry a červené fazole. Měli by se však vyhnout vepřovému masu, máslu, paprice, ředkvičkám, kukuřici, banánům, tučnému mléku a sýrům a také máslu.

05.09.2011 - 05:14 | Filtr
(Lev) růžička » růžička
Když na to koukám, tak miluju jídla které bych neměla :63:
Asi , už to mám spočítané :63: :4:
05.09.2011 - 05:21 | Filtr
(Lev) růžička
Jak nafouklá? Oteklá a nebo jen bříško , trávení zlobí?
Co si dojít k odbornému lékaři. Uděláti Ti testy na odběr krevního obrazu a případně tě pošle na nějaké vyšetření podle nálezu.
Nafouknutí může způsobovat špatný lymfatický systém, ledviny, špatné trávení-břicho, střeva zarařené prdy atd, prostě cokoliv :15:
To by měl řešit odborník a né kámoška! :15:
05.09.2011 - 13:24 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
a nepiješ moc minerálních vod se sodíkem?
05.09.2011 - 13:30 | Filtr
(Štír) Nabi* » miluška medvídková
No na tom by mohlo něco být...jakmile jsem vysadila bublinky tak jsem "splaskla". Bublinky jsou svinstvo, překyselují organismus,který pak zadržuje vodu a člověk se necítí dobře!
05.09.2011 - 13:44 | Filtr
(Býk) player » Nabi*
Myslíš i pívo?
05.09.2011 - 14:20 | Filtr
(Štír) Nabi* » player
No já sice piju pivo jen občas tudíž nemůžu říct, ale myslím si, že to by tam šlo zařadit taky...ale ono stejně platí jako ve všem: všeho s mírou... Jinač si myslím, že člověk má jíst co jeho tělu dělá dobře (ne zrovna jen to co dělá dobře jeho chuťovým buňkám - a skoro na všechno si jde zyknout a oblíbit si pokud máš správnou motivaci)
05.09.2011 - 17:58 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
To chce vypozorovat na jídle, co ti nesedí. S krevní skupinou to nemá nic společného. sKUS ESPUMIZAN


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »