Zarůstající nehet na palci.. :-(


30.08.2011 - 10:44
(Beran) Pampeliskaa
Zarůstající nehet na palci.. :-(
Prosím, pokud s tím máte někdo nějakou zkušenost, poraďte jak z toho ven. Moje dítko s tím už druhý rok nehnulo ani kapku. A to byla 2x na ablaci(prostě jí ty zarůstající kousky uřízli a hnis odstranili, ale za pár dní to hnisalo opět a to se snažila, opečovávala, čistila, převazovala) a pořád to hnisá. Je mi jí líto, ale ona řekla, že už k doktorovi nejde. CO S TÍM? Děkuju za každou radu. :17: :27: :17: :37:

Řazení:
30.08.2011 - 12:35 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Taky s tím mám problémy :24: Řeším je bylinkami, jednou za týden uvařím bylinky(šalvěj,levanduli,řebříček, mateřídoušku a co najdu na louce). Nasypu do hrnce a přvedu k bodu varu, jen chvíli nechám a přikryji.Louhovat by se to mělo aspoň hod. Pak to naleji do lavoru, dost teplé a zředím vodou.Koupu si nožky u počítače, taky asi 1 hod :4:A pak je krásně ostříhám, namažu krémem a jsou jak nové :75:Tohle jedině mi pomáhá, tak to zkus a uvidíš brzy vysledky :75:
30.08.2011 - 12:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ka.ty, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Skúsenosť nie na vlastnej koži- za pomoci Reiki a jemnou masážou postihnutého miesta éterickým olejom /čajovník, alebo ylang-ylang, už si nepamätám/ sa to dalo do poriadku. V repíku si nemáčať nohu, lebo sa uzatvorí rana ešte pred odstránením zápalového ložiska.

Zaujímavý je aj tento odkaz.
http://blog.tociman.net/prakticke-n…
30.08.2011 - 22:09 | Filtr
(Váhy) Aika.
ahoj :)
Tak já osobně bych bývala taky doporučila řepík - ale mám zkušenosti, kdy měla mamka těžký zánět po operaci v břiše a léčila řepíkem - a velice úspěšně. Co má vyjít ven, vyjde...

Jinak z psychologického hlediska - je to uzavřená hlava. Palec na noze odpovídá hlavě - a zarostlé nehty jsou všude tam, kde se člověk "hlavou" uzavírá před tím, co žije... možná Pampeliško - zkusit zabádat nad tím, co před těma dvěma roky bylo....
Jinak určitě doporučuji Reiki.... a další bylinky - jak zde bylo zmíněno... :)
PS: měla jsem zarůstající nehet - úplně se mi vybavila maminka, která tím dost vážně trpěla a jak mi to secvaklo, tak jsem si řekla dost - a nehet je čistý.. :) věřte-nevěřte :)
:17: :17: :17:
31.08.2011 - 00:39 | Filtr
(Ryby) Aristoni » Aika.
To je zajímavé,co jsi napsala, takhle jsem neuvažovala, ale možná máš pravdu. :63: V každém případě stříhat na rovno, to je základ. :75:A na bylinky nedám dopustit, já s nimi léčím všechno :75:
01.09.2011 - 11:59 | Filtr
(Beran) Pampeliskaa » Aika.
Moc děkuju nejen Tobě, vám všem děkuju
:-) Dcera v sobotu dorazí z Prahy, tak to zkonzultujeme.
Já jsem taky bylinkář a pravda, že řepík jsem před 4mi dny, kdy jsem na kole skoro vypustila duši viděla na cestě u velice málo frekventované silnice. Nebylo ale kam ho dát. Mám a suším spoustu šalvěje a taky mi rostě řeřicha před okny. Květy si dávám na chleba s máslem:-))stejně jako jiný mňamky.
A k Reiky. Poslouchala jsem teď na pardubickém rozhlase paní Jiřinu Slámovou. Kdyby jste se někdo nudil, nebo třeba posloucháte mluvené slovo u žehlení, jako já, pusťte si to. Je to úžasný. :27: :17: :27:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
01.09.2011 - 12:52 | Filtr
(Váhy) Aika. » Pampeliskaa
jéééééééééééé, to je krásné papů... a kávička k tomu :)

určitě se velmi rádo stalo, hlavně ať začnete holky dobře fungovat se zdravými palci :) :) :) :17: :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »