Byli jste někdo v lázních se zádama?


09.08.2011 - 10:34
(Kozoroh) hajounek
Byli jste někdo v lázních se zádama?
Resp. s plotýnkama. Potřebovala bych takovej malej nástřel, jak to vypadá s procedurama, kolik za den, jaký druhy...Je mi jasný, že to bude jednak v každých lázních jiný, jednak u každýho dochtora... Spíš jen pro představu.Můj milý má do lázní jet, ještě tam nebyl, ale už teď "ví" že to bude stát za prd. Jen vymýšlí jak se lázním vyhnout, přestože mu neurolog jasně řekl, že ambulantní rehabilitace mu nepomůže.Já sice v lázních byla, ale s jiným problémem, takže to je jako bych nic neříkala :61:

Řazení:
09.08.2011 - 12:16 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
byla jsem v Brandýse n.Orlicí, bylo to moc fajn a opravdu mi to pomohlo. Ráno je opatrné cvičení, pak jsme chodili k fyzioterapeutce, je z ní moje nejlepší přítelkyně, ta mi různě pomáhala, i masáž mi dělala, pak cvičení v bazénu, to je nejlepší, různé nahřívání, magnet, ultrazvuk, může si připlatit třeba masáže, vířivka....Navíc se i párkrát tančilo s hudbou, kupodivu i největší invalidi byli zdatní tanečníci. No a hospoda a cukrárna za rohem, to nemělo chybu. :30:
10.08.2011 - 12:48 | Filtr
(Lev) růžička
Já byla ještě jako studentka a bylo to super :3: :4:
Nejenom masáže, perlička, nebo ta kalná voda-jodová a bahno ,ale hlavně společnenský život! Dodnes na to ráda vzpomínám, bylo to úžasné!Můžu hodně :3: :4:, peněz netřeba :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »