třes ve spánku


22.03.2011 - 06:59
(Lev) xlolix
třes ve spánku
Stalo se vám někdy, že se snažíte usnout a teď s vámi se zachvěje tělo? Jak ,když vás přejde mráz? Stává se mi to teď raz ta do 14 dní ... Je fakt, že jsem od ledna měla problémy, nevolnost, únava. Měla jsem pokles B12. Dostala jsem dokonce Xanax.. Ale neberu ho,Nechci si vypěstovat závislost. Přes den se cítím skvěle. Od Ledna sjem však doma na marodce.. a nevím stli je to tím, že každej den sedím, a potřebovala bych nějak unavit svaly.. ale co taky dělat.. Dokonce se mi ve čtvrtek stalo, že jsem ze spánku začla ječet a ukazovat do jednoho místa. Co to k sakru je :-D

Řazení:
22.03.2011 - 09:22 | Filtr
(Rak) *Maltina*
No jestli myslíš takové to škubnutí, tak může jít o uvolňování svalů před usnutím, kdy mozek se chystá spát, ale tělo ještě nechce, no prostě se uklidňuje.Je to přechod mezi bděním a spánkem. Jinak se tomu říká hypnagogický záškub. Na netu by o tom mohlo být pár článků.To je jediné co mě napadlo k tomu chvění před spaním. :1:
22.03.2011 - 09:29 | Filtr
(Lev) xlolix » *Maltina*
no.. Ono mi to dělalo celou noc :( Vždycky , když sjem jakoby usla, tak mě to probudilo.. Tak sjem to ve 4 vzdala :-D
22.03.2011 - 09:34 | Filtr
(Rak) *Maltina* » xlolix
No u některých lidí se to opakuje za noc několikrát jsem četla. Mě se to stává taky, vždycky cítím, že jsem usla a začne se mi jakoby něco zdát a najednou buch a škub, jako bych měla strach ve spaní, že někam spadnu..Vždycky mě to vytočí, protože to usínání na podruhé už mi trvá dýl.. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »