špatný zrak


18.03.2011 - 12:46
(Štír) bibinka i88
špatný zrak
Ahojky lidičky chtěla bych se s vámi podělit o svůj příběh,je mi 22 let a asi tak od svých 10 let jsem začala vidět špatně do dálky ale myslela jsem že to nic není a vůbec jsem to neřešila.A asi tak před pěti lety jsem začala vidět špatně i na blízko ale to jsem taky neřešila myslela jsem že to je tím že dospívám a že se to samo upraví.Ale v poslední době jsem viděla všechno úplně rozmazaně měla jsem bolesti hlavy ve tmě jsem skoro neviděla a začala jsem šilhat všimla si toho i mamka a tak ihned semnou šla k očnímu protože jsem už skoro nic neviděla.Doktor mě vyšetřil a sdělil mi že mám několik očních vad najednou a že se to nedá operovat a kontaktní čočky v mém případě rozhodně nedoporučuje že jediným řešením jsou brýle.Pak mi ještě řekl že mám na blízko +10 dioptrií na obou očích a na dálku -15 na levém a -16 na pravém oku.Šli jsme s mamkou do optiku a tam nám řekli že v mém případě prý nejdou dát tenčená skla tak jsem si vybrala brýle do kterých by šla dát tlustá skla ty brýle jsou škaredé a nesluší mi brýle mi zhotovili do druhého dne.Nosím je 14 dní a nemůžu si na ně zvyknout vypadám v nich děsně přes ty tlusté skla mi nejde vidět do očí a jsou nepohodlné jsou moc těžké.Musím si ale zvyknout protože mám vážnou oční vadu a s tím se nedá nic dělat musím se s tím naučit žít zároven´ bych se chtěla zeptat jestli tady není nějaký kluk který by o mě měl zájem.

Řazení:
19.03.2011 - 15:18 | Filtr
(Panna) alassea
skús porozmýšľať nad tým,prečo zle vidíš.Či sa v detstve nestalo čosi,čo by si najradšej nevidela-v rodine,v blízkom okolí /napr.rozvod rodičov a pod./ a tiež by som sa zamerala na to,ako myslíš.Máš radosť zo života?Nerobíš si zbytočné obavy o svoju budúcnosť,nevidíš svoju prítomnosť príliž čierno?

Na začiatok /ešte pred návštevou nejakého liečiteľa/ by som si na tvojom mieste začala hovoriť pozitívne veci o sebe
Môj život je radosť
Som v bezpečí...

a potom by som si určila nejakú afirmáciu, ktorú by som si neustále opakovala-napr,-
Vždy ,keď pijem vodu /zasvietim svetlo,spím,..../ zlepšuje sa mi zrak.

Pozerám sa na svet s dôverou,všetko ,čo ku mne prichádza-prijímam s dôverou.
Držím ti palce.Chlapca rieš až potom-toto je dôležitejšie.Najprv sa musíš mať rada sama,až potom iní... :62: :27: :27: :27:
/jak sa ľahko radí iným :2:/
20.03.2011 - 00:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sahier, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nakoľko sama zle vidím od 10 rokov do diaľky, neskôr sa mi pridali aj iné očné neduhy , no z blízka zatiaľ vidím dobre-tak viem o čom hovoríš . Keď som bola mladá darmo som mala vtedy len 3a 4 dioptrie ,ale pekné okuliare s tenkými sklami v tých časoch neexistovali , riešila som to kontaktnými šošovkami za ktorými som vždy musela vycestovať až do Bratislavi no po rokoch sa mi na ne vypestovala alergia a dnes ich už do očí nedostanem -musela som si zvyknúť na okuliare oproti tebe mám tú výhodu ,že mám len 7 dioptrie ,ale i pri z tenšených sklách už vidno ,že dioptrie sú dosť vysoké a zmenšujú mi sklá oči ,lež bohužiaľ s tým nič nenarobím . Nechápem však jedno ako si mohla nevidiaca chodiť bez brýlov, ked ja som už pri najmenšom oslabení zraku mala bolesti hlavy , nedovidela som na tabuľu a pri čítaní sa mi všetko zlievalo,tak že som hneď zistila ,že sa čosi deje a šla s mamou k lekárovi.... neviem naozaj na čos i čakala a ako si mohla takto bez okuliarov roky fungovať
24.03.2011 - 12:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mayra, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj,zkus se zamerit podle cinske mediciny, obecne zrak a jeho kvalita souvisi s jatry..
Takze bych detoxikovala jatra - ted na jare nejaky detoxikacni cajik na lacno treba od Gresika, pak chlorellu rasu, maji v lekarne, to cisti krev..A dale procistit streva, treba Lepicol apod.Obcas nekteri lekari vidi veci oddelene a to neni dobre..
Treba za pul roku bych zkusila zeleny jil od Dr. Popova a taky ocni cviky, ocni jogu, to pomaha, mrkni na netu a nebo v knihovne..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »