Očkování proti rakovině děložního čípku


04.03.2011 - 15:55
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Očkování proti rakovině děložního čípku
Jaké na to máte názory?jak ženy, které ho již podstoupily...tak ženy, které nechtějí nebo o tom neuvažují...samozřejmě i muži.... :17:

Stránka: 1 2
Řazení:
04.03.2011 - 16:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
kámoška na něm byla....

a mě to právě zavání...něčím velmi nedůvěryhodným....

a tak se ptám, co vy na to...moc o tom nevím...

http://delozni-cipek.aspone.cz/lecb…

načítám nějaký info
04.03.2011 - 16:09 | Filtr
(Panna) mikiduc
Ne, ani dcerám bych to nedoporučia, něco se mi na tom nezdá. :25:
04.03.2011 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já tomu moc nerozumím,ty myslíš,že to je neúčinné to očkování? že to je záminka dostat z lidí peníze?
04.03.2011 - 16:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mikiduc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já nevím......možná je to tím,že jste takovou nemoc neměly,nesetkaly se s ní ani ve svém okolí,tak vás to nemotivuje něco takového podniknout......
04.03.2011 - 16:17 | Filtr
(Panna) mikiduc » Chloe
Ano, máš pravdu, ještě nikdy jsem se s ní nesetkala a nikoho neznám :8:
04.03.2011 - 16:34 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich
Uvažuju,ale popravdě nevím..nejdříve si chci zjistit,všechno,co se dá..fakt je třeba rozlišit,jestli se to očkování vyplatí nebo jde zas jen o dobře promyšlenou strategii farmac.společností.Jinak se s tím doporučením lze setkat na každém rohu..a to je podezřelé.

:74:
04.03.2011 - 16:35 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Dceru jsem očkovat nenechala. Neteř očkovaná je - její maminka rakovinu děložního čipku prodělala,takže je pochopitelné, že chce svou dceru před touhle zkušeností ochránit ...otázka , je zda jí tohle očkování opravdu ochrání - chytřejší budeme za nějakých 15 -20 let, až bude možné uskutečnit nějaké statistiky.
Zatím to vidím tak 50 na 50 - nějakou ochranu tohle očkování zřejmě poskytuje ( i když ne proti všem virům způsobujícím rakovinu), z části je to byznys - jak jinak.
Spiknutí ani genocidní tah bílé mafie za očkováním opravdu nevidím... :63: :63: :63:
04.03.2011 - 16:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mikiduc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
možná to bude tím.......já mám za sebou konizaci před pár lety a kdyby se tenkrát vědělo,nebo byla možnost očkování,určitě bych to udělala.........nehledě na to,že jsem nedávno dostala klíčovou informaci,že jsem se tím nakazila asi 15 let zpátky,co operace proběhla,tak dlouho trvá než je viditelná změna( nádor nebo cokoliv).proto,když se někdo nakazil od partnera třeba ve dvaceti,pak se na to přišlo jak píšu(po určité dlouhé době),tak ty ženy ještě stihnou mít mít děti.Jestliže se na to přijde později,už je to horší.Jsou to případy,že se musí odebrat např.celá děloha.....jde o to,že v dnešní době začíná sexuální život dřív,takže se i toto všechno posunuje a ženy přijdou třeba o dělohu v důsledku této nemoci dřív a děti nestihnou :8:
04.03.2011 - 16:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Chloe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vlaďka:-), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
na pravidelné kontrole děložního čípku měla moje kamarádka pozitivní nález, holka 25 let... šla na operaci, odhalilo se všechno díky prevenci včas, ale přece jen se mi to zdá dost brzo. není sama, těch holek do třicítky mám kolem sebe poměrně hodně. díky prevenci a včasnému zákroku jsou na tom dobře a bez následků. přítelkyně kamaráda je zdravotní sestra v nemocnici a podle ní je těch mladejch zatím bezdětnejch holek poměrně dost. já sama mám dva kluky a už jsem o tom přemýšlela. jsou malí, tak to neřeším, ale tak za 5 let taky budu, zatím nevím.
04.03.2011 - 16:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Vlaďka:-)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jde o to,že když se to stane,včas se to odhalí,udělá se konizace,tak pak se to kontroluje pět let asi,prot.to může být nedobře udělané nebo to dělá recidivu a tam už potom dochází k odstranění dělohy.Tak to bylo za mně,nebo v době kdy jsem tím já prošla,tak mi to řekli.Vůbec si nemůžu dovolit vést tady nějakou odbornou diskuzi,jen z vlastní zkušenosti......mně už se nic nevrátilo,mám všechno vpořádku,jen kdybych chtěla těhotenství,tak by mohl být problém(a asi by byl),že bych se začala brzy otvírat,prot.mám pryč celý čípek i s kusem děložního hrdla.To je všecho,co k tomu můžu napsat......
04.03.2011 - 17:24 | Filtr
(Štír) oligopolie
Já očkovaná jsem. Kamarádce to našli když měla za sebou první dávku a řekli jí, že po dobrání by se to mělo zastavit a taky se to zastavilo a teď je v pohodě. Taky mladá.
:17:
04.03.2011 - 17:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele enchantress, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jsem proti rakovině děložního čípku naočkovaná, gynekoložkou mi bylo řečeno, že by se to mělo stihnout před prvním pohlavním stykem, aby se minimalizovalo riziko, že se někdy nakazím..

určitě je ale hloupost myslet si, že očkování = mám stoprocentní ochranu..už jenom proto, že těch kmenů HPV je fakt moc a očkuje se stejně jako u všech virových onemocnění jen proti tomu nejběžnějšímu..takže půlroční prohlídky na gyndě to jistí

je pravda, že je to u nás hodně propagovaný a o tom, že je to od farmaceutických společností strategický krok nepochybuju v nejmenším, jenže to je každý prášek, který si koupím v lékárně a jak jsem ráda, že třeba takový prášky na štítnou žlázu mám po ruce, když je potřebuju..chce to zkrátka dobře zvážit..já osobně bych třeba nikdy nešla do vakcíny proti prasečí chřipce, která byla svého času hodně aktuální..to byl dle mýho ukázkový případ, jak farmaceutické společnosti hbitě zareagovaly na davové šílenství a spíchly horkou jehlou to, po čem vystrašené davy toužily..u očkování proti rakovině děložního čípku věřím, že tomu předcházel solidní výzkum, ale samozřejmě je to jenom můj názor na věc :3:
04.03.2011 - 18:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele iggens, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle svinstvo ani náhodou... lidi slyší, že je očkování proti rakovině, proti tomu a támhletomu a jdou na to hlava nehlava... :63:
04.03.2011 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernerka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já za sebe určitě ne.Moc těmhle věcem nevěřím.
Syn má základní povinné očkování a po jednou nemohl vůbec chodit,to jsem měla nahnáno :39:,pak to přešlo,ale od tý doby mám strach,přijde mi to nepřirozený,stejně jako moc antibiotik.Ale nejsem odborník,tažke je to jen můj názor.
04.03.2011 - 18:22 | Filtr
(Vodnář) nefertari
NE.

Je to jenom další marketingový tah farmaceutických firem.
04.03.2011 - 18:57 | Filtr
(Štír) Freja » nefertari
souhlas :15:,navíc u žen ,který už dávno sexuálně žijí to nemá moc význam
04.03.2011 - 19:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jsem ja, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud vím takové očkování má hlavně podstoupit žena než začne se sexuálním životem.Osobně jsem na této operaci byla ve svých 24 letech.Za dva roky po této operaci dítě a za dalších 15 let v necelých 40 vše ven.Nevím tehdá ta možnost nebyla očkování ale vím ,že s tím čípkem mělo mnoho žen potíže.Vím ,že jich chodilo plno na vypalování vřídků po porodu.Já tehdá nešla a výsledek byl takový jaký jsem popsala.Osobně si myslím ,že dnes bych takové očkování asi podstoupila tehdá to ale nebylo.Ale je to opravdu věcí každého jdnotlivce jak uzná za dobré :44: :68:
04.03.2011 - 19:42 | Filtr
(Kozoroh) Dannys
Mám 16. letou dceru a nechala jsem ji naočkovat. Nejlepší účinek to má, než začne pohlavně žít. Také jsem váhala, ale protože máme rodinnou zátěž - 2x CA žaludku,1x dělohy,1x prsu, chtěla jsem udělat maximum pro její zdraví, které je v mé moci. Prostudovala jsem si o tom vše dostupné a je lepší mít pocit, že jsem alespoň takto mohla její zdraví chránit, než časem litovat, že jsem ji nenechala očkovat.
Každý má nějaký názor a vůli se rozhodnout.
Já rozhodovala za své dítě a pro své děti každá chceme udělat to, co se nám zdá správné. Nelituji a doporučuji.
04.03.2011 - 20:12 | Filtr
(Vodnář) Ikica
Neschvaľujem to,čítala som o nepriaznivých účinkoch na organizmus,dokonca zaznamenali aj niekoľko úmrtí mladých dievčat po podaní očkovacej látky.
06.03.2011 - 00:01 | Filtr
(Rak) Lynx
lidé bděte!!!
v žádném případě nedoporučuji. Jedná se o skrytou metodu, jak vás sledovat. Stojí za tím kdo jiní, než Ilumináti a jejich pochopové v pláštích. Samozřejmě, celé to tlačí téměř všemocná farmaceutická lobby.
nenechte se očipovat.

Já sám to podstoupil, následky strašlivé. Jediným východiskem bylo absolvovat na utajené klinice změnu pohlaví a nyní se učím žít v "cizím" těle...
:39:

:39:
06.03.2011 - 00:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:2:
06.03.2011 - 07:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jsem ja, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:22:klaním se před Tvou pohlavní moudrostí :14: :4:
06.03.2011 - 12:10 | Filtr
(Rak) Lynx » jsem ja
ta je nekonečně nezměrná - stejně jako mé nové pohlaví .-)
06.03.2011 - 12:42 | Filtr
(Kozoroh) swetlex
Očkování mám pár dní,důvěřuji své lékařce-mamince...bylo to nečekané,páč ho měla pro dcerku,svoji vnučku a tu zrovna očkovali proti TBC a vakcína by ji prošla.Delší dobu se již očkuje,takže mamince věřím,že by mi nic špatného za tak velké peníze neaplikovala...a význam to má :27:
06.03.2011 - 12:44 | Filtr
(Kozoroh) swetlex » Freja
má to význam,viz co píší..to my jen nic o tom nevíme...
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »