RUŠ metoda


02.03.2011 - 16:15
(Panna) eivlys
RUŠ metoda
Chtěla bych se zeptat,jestli máte někdo osobní zkušenost s RUŠ metodou nebo s Hlubinnou abreaktivní regresí?Pomohla Vám v něčem?

Řazení:
23.03.2011 - 00:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xenokrates, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj!

S regresí zkušennost mám. V roce 1996 jsem absolvoval kurz u A. Dragomireckého a od té doby jí občas na mých klientech používám. Funguje. Ale samozřejmě má své ALE.
Dost lidí se hrne do minulých životů.Já to nepreferuju, protože zastávám názor, že většinou se dá najít počátek v tomto životě.

I když samozřejmě často existuje příčina v minulém životě, ale pak můžeme jít dál a dál až k "Adamovi".

Sám jsem si jí trochu upravil. Kombinuji jí s reiki. Pak to prožívání není tak bolestivé a rychleji se dobereme cíle. Ale stejně si na regresi vždy rezervuji 3 hodiny. Někdy mám pocit zázraku, jak rychle problém mizí. Ale jindy je to zase hooodně klopotné a chce to další sezení.

V poslední době preferuji rodinné konstelace, tam se vše řeší rychleji a celý systém najednou.

S metodou RUŠ jsem se setkal při jednom "instantním dni". Chápu její podstatu a zdá se mi hodně dobrá. Přemýšlím, že bych někdy vyrazil na kurz, ale ta cena mě zatím odrazuje.

Také bych chtěl k někomu na terapii, ale také jsem si zatím nikoho nevybral. A ta cena u Karla Nejedlého (autora RUŠ) je zatím mimo moje možnosti.

Rád bych uvítal konkrétní zkušennosti s RUŠkou.

František
23.03.2011 - 06:07 | Filtr
(Blíženci) movvin
Ještě jsem se s ní nesetkala, ale vím že paní pod přezdívkou Pan jí dělá. Znám jí osobně a vím, že je dobrá i v jiných oblastech. Ostatně tady http://sallyporadi.cz/index.php/… se s ní můžeš domluvit :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »