socialni fobie


28.02.2011 - 00:53
(Beran) jaja84
socialni fobie
zdravim vas vsechny,chtela sjem se jen zeptat kolik je tady lidi se socialni fobii.ja uz s ni trpim asi tri roky,je to strasny,nevim jakou si mam sehnat praci,klepu se busi mi srdce cervenam...nemuzu jist ani pred svoji mamkou..beru prasky ale zadne mi nepomahaji ze by mne vylecili jen mne udrzuji tak na jako ze to zvladam jaks taks..co delam porad blbe ze nejsem normalni jako driv?znate to nekdo? :74:

Stránka: 1 2
Řazení:
28.02.2011 - 01:35 | Filtr
(Váhy) Turandot
Ahoj Jani,,
zdravim te ma mila, ano zname,, vime, a vis, musis hledat odpoved v sobe, predychavat veci, bojovat, prekonavat, zkouset vse mozne, co te napadne, taky si duverovat, vis, vzdy po noci vychazi slunce, a hlavne - musis to trenovat. Ze to trva dlouho, to nevadi, i krucek po krucku je velika vec. Leky to nespravi, ale pomuzou, hlavni je, aby jsi nastoupila na tu spravnou cestu vule, a nevzdala se, ono to polevi, uvidis! :1: :74:
28.02.2011 - 02:29 | Filtr
(Beran) jaja84 » Turandot
ahoj zlati moje milovany,ach jo nekdy si rikam super byla jsem v obchode,jela busem a nic se nestalo a nekdy si rikam je to v pr... uz se toho nezbavim kazi mi to zivot..znas to kazdej den jinej,ach jo mne uz to nebavi :8: :74: :34:
28.02.2011 - 02:34 | Filtr
(Býk) Bé át
Jak bylo napsáno v příspěvku vejš, musíš to najít v sobě. Tam je jedinná cesta.
28.02.2011 - 02:47 | Filtr
(Váhy) Turandot » jaja84
No tak to nejde hned, to jednou jde a jednou ne, jde vsak o to, ze musis nazbirat v sobe vic tech pozitivnich nakupu a autobusu, navstev, kdyz se citis silna, tak jdi busem jen tak, nebo do obchodu, nemusi to mit ucel, a kdyz se silna necitis, tak to zkus nechat plavat, protoze kdyz se v tobe nakopi vic tech dobrych situaci, to ti doda silu, uvidis. To pujde Jani, vzdyt jses nejakej beran tvrdohlavej no ne?! Jo, je to v tobe,

ostatnim co ctou - snazila jsem se dnes uvest jednu knizku - elektronickou, vlozit, nejde, nemam zdroj stahnuti, ale jmenuje se "Vedlejsi ucinek - Smrt" a napsal ji John Virapen,, kdyz vyguglite, najdete, myslim, ze je prelozena ve slovenstine, ale pokud vam neni pod 20 budete rozumet :3: Je to autenticke podani ohledne leku a farmacie v souvislosti s dusi - pise to vedec, ktery byl ve vyvoji tabletek a pristupu k pacientovi pritomen nekolik desitek let, a ted si rekl, ze si pusti drzku na spacir. Nedavno byl v Bratislave a nedaval si prilis servitku pred pusu, cemu se ani nedivim. Myslim, ze byl pozvan organiza Liga za dus. zrdravi, nevim, ale asi rok nazad tady byla vyborna, i kdyz moc kruta vystava s nazvem Psychiatrie, nevim, jestli ji nekdo jeste videl, byla sokujici, ale putovna, mozna zavitala i do Cech, rada bych vedela, jestli jo.
28.02.2011 - 03:19 | Filtr
(Býk) balboa
Uz ses asi moc ztotoznila s tou casti tvoji mysli, ktera dela problemy. Ja bych ti poradil, ikdyz je mi jasne, ze to tady nikdo nepochopi - zkus misto otupovacich leku nejake nejake psychedelika - houby nebo lsd. Potrebujes jenom videt kdo jsi a rozloucit se s tim, co nejsi. Ja mel taky takovou lehkou fobii, ale kdyz jsem poznal pravdu a videl, ze nikdo z tech lidi, ze kterych mam spatny pocit ji nezna, tak mi to uz prijde jenom k smichu...
Jinak mam sestrenku, ktera ma paranoidni schyzofrenii a ta uz nechce videt ani vlastni rodinu ani doktory, nikoho, uz si nebyla schopna ani nakoupit tak ji zase soupli do blazince :( pritom vim, ze bych ji mohl pomoct, ale ona nebude chtit, protoze se proste boooji - jenze ceho? Co muze takovy clovek ztratit? Dusi clovek nikdy neztrati, tu muze jedine objevit
28.02.2011 - 12:10 | Filtr
(Váhy) Turandot » balboa
???
:49:
...
28.02.2011 - 13:02 | Filtr
(Váhy) adelaida » balboa
Co jí to radíš za :48: ?
Pomůže jí jen postupné otužování, tím, že bude vyhledávat kontakt s lidmi. Ty svoje nepříjemné pocity nebude potlačovat, ale přizná si je, rozebere si je v hlavě jako by to byly pocity někoho jiného, přijme je jako svoji součást na které se dá pracovat. Pokud to nezvládne sama, tak za pomoci psychologa, ale určitě ne drog! :21:
28.02.2011 - 13:22 | Filtr
(Býk) balboa » adelaida
Ja radim dle sveho nejlepsiho svedomi... nejde to proste pochopit no, kdo chce chapat, tak za tim hleda smysl a sam si to najde, kdo se drzi predsudku tak jen mluvi. Jinak myslis, ze ty leky co psychologove takovym lidem predepisuji nejsou drogy? Kde je ta hranice co je a neni droga? Kdo o tom rozhoduje? Stat? Spolecnost? Doktori?
V minulosti byly tyhle latky pouzivany k leceni beznadejnych pripadu a to s velkym procentem uspesnosti. Bohuzel to Amici zatrhli, protoze videli, jaky by to mohlo mit obrovsky dopad na lidi a jejich mysleni, tak z toho udelali strasaka, jinak by to zpusobilo obrovskou revoluci v rozvoji vedomi.
Doporucuju knizky Aldouse Huxleyho, Stanislava Grofa...
Vase rady jsou logicke, ale bojim se, ze bez urciteho impulzu a stupne probuzeni se dal nepohne - byl bych rad, kdyby me vyvedla z omylu, byla by to velika bojovnice. Musela by jit opravdu tezce proti sobe, vyhledavat situace, kterych se boji a snazit se je brat s nadhledem, naucit se vysmat sobe samotne, svemu egu, ponizit ho a naplacat mu na prdel jak malemu decku.
Ale me se zda, ze ona ani nehleda pricinu toho jevu, ani reseni... pise ze jen hleda lidi s podobnym problemem, asi aby se necitila sama nebo nevim... To by bylo na dlouhou diskusi
28.02.2011 - 13:35 | Filtr
(Váhy) adelaida » balboa
Osobní zkušenost s drogama nemám. Myslím si, že experimentovat s nima můžou jen zdraví, psychicky nenarušení lidé. Nedávno sem někdo vložil video se Stanislavem Grofem. Myslím, že to bylo tohle:
http://www.youtube.com/watch/…

je to velice zajímavé, ale jak říkám, pokud člověk není psychicky úplně fit, mohl by tím spustit něco ještě horšího než je sociální fobie.
28.02.2011 - 22:42 | Filtr
(Váhy) Turandot » adelaida
kdyz jsem byla mlada, zkusila jsem drogy, ktere nehrozili dozivotni zavislosti - LSD, houby, trava, a taky jsem to pouzivala jako experiment, ne jako zabavu, v samote, doma, v lese, nezneuzivala jsem to. Ale reknu ti, mas pravdu, tohle muze skutecne zkouset jenom zdravy clovek, tak jak by psychicky naruseni lide nemeli ani meditovat, ani delat jogu, protoze prave tyto techniky pracuji s energii, psychikou. Take co se samanskych technik tyka - jednak to vubec neni zalezitost Cech nebo stredni Evropy, nybrz spis pralesu, a taky to neni jenom tak, adept musi byt dlouho pripravovan, vyvoleny je samotnym samanem, a jeho prerod - jeho rozkouskovani a znovuslozeni je pod dohledem tohto samana. Take podobne se stavi k tomu mistri taa, nebo jinych vychodnich cest. Tedy experimentovat se da, se vsim moznym, i s magii, ale clovek to muze pekne po...
02.03.2011 - 22:23 | Filtr
(Býk) balboa » Turandot
Nevim, proc by to nebyla zalezitost Cech? Misto, kde se clovek narodil je pro nej prirozene prostredi a pokud chce nekdo mit spiritualni zazitek nemusi jezdit na nejake misto, ktere je s tim spojovano. Nejake psychicke zdravi nema cenu resit - kazdy je blazen, nepotkal jsem cloveka, ktery by nebyl. Tady jde hlavne o to seznamit se s tim, co to umi, zhodnotit vsechny pro a proti, udelat si predstavu co to cloveku muze dat. Pokud se potom kterykoli clovek rozhodne do toho jit - pak je pripraveny. Jedine, co cloveku muze ublizit, je ten strach, coz je vlastne jenom jakasi iluzivni bariera, ktera nas deli od poznani nasi podstaty. Ono to cloveka jenom vrati na uplny zacatek, do nuloveho bodu. Kdyz uz se pres tu hranici dostane, neni tam zadny strach, neexistuje tam dualita, jen vecna laska a jednota a neskutecny nadhled nad svym zivotem. Ja nejsem zadny shaman, ale myslim, ze uz bych dokazal cloveka tim stavem provest, protoze lide, kteri jsou v tom spolu vnimaji to stejne, ale nekdo kdo nema zkusenosti si to proste neumi vysvetlit... klidne bych mohl nabizet terapie :)
02.03.2011 - 22:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já bych zkusila psychologa,kineziologa,myslím že je tam problém v podvědomí,strach,je z něčeho,a ani nevíme z čeho.A to tě ovládá víc než cokoliv jinýho...každopádně to je můj názor,a je jen na tobě,jak si sama pomůžeš :3: :17: a přeju hodně štěstí :15:
02.03.2011 - 23:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lada_c, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
taky mam podobny problem. oslovovani lidi - hruza, seznamovani utrpeni, telefonovani - neskutecny problem. nebyla jsem si schopna ani sehnat brigadu, ptz bych nekam musela volat nebo s nekym mluvit. nejsem schopna se bavit s clovekem, kdyz nas nekdo treti posloucha. stydim se, rudnu. a dalsi nepochopitelna vec - absolutne vubec se nedokazu bavit s holkama, pripadam si pred nima hrozne trapne a menecenne taky jsem silne paranoidni, kamkoliv jdu myslim si, ze me kazdy pozoruje. hrozne me to blokuje a opravdu tim trpim, cesta mhd desna.
02.03.2011 - 23:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lada_c
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Málo sebevědomí,musíš se trochu oklepat a říct si,sem stejná jako ostatní lidi,a ještě lepší,jinak tě taky čeká sezení u kineziologa,psychologa,ale to není ostuda,je to pro tvoje dobro abys mohla dál žít tak hodně štěstí :29: :15: :3:
03.03.2011 - 12:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele iggens, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tyjo, Grofa mám hrozně ráda, ale nemyslím si, že by LSD apod bylo tím správným řešením. to je spíš jen prostředek, který ti velice snadno ukáže, co všechno může člověk zažít... jinak bych volila spíš ty obtížnější cesty, které jsou pak o to méně "rizikové"...
03.03.2011 - 14:17 | Filtr
(Býk) balboa » iggens
Tyhle katalyzatory prave cloveku ukazou tu nekonecnou kupu moznosti a zpusobu, jakyma jde uchopit realitu, ze pak to cim se zabyva uboha lidska mysl se zda tak hrozne stupidni... a o tom to cele je. Nekolikrat jsem se v tom stavu rozplakal a omlouval se sam sobe, jaky jsem ignorant.. a sliboval si, ze uz nikdy nebudu tak omezeny jako doposud a nebudu si vymyslet blbosti, kdyz svet jen tak dokonaly, protoze vsechno je absolutne relativni a pokud ma neco nejaky smysl nebo vyznam, tak mu ho davame jedine my jakozto lide... jinak vsechny moznosti veskere vedeni je uz davno vymyslene, ale my jsme v prvni linii toho, co je vymysli, bez nas by to nebylo. Je to vsude sama prilezitost a vyzvy, ktere moje mysl zdeformovala do strachu a omezeni. Z pohledu zdroje je to jedno, jestli budeme plni strachu nebo se budeme vsemu smat, vsechno je stejne dulezite, volba je na nas a vlastne uz je davno ucinena. Ziju vpodstate stejny zivot jako predtim, protoze to jinak nejde... ale uz nic nehledam, nic nechci, vlastne ani nemam svobodnou vuli, nechavam to plynout a s nicim se neztotoznuju. Ale jsem si naprosto jisty tim, ze zijeme ve vecnosti a proto se vyplati riskovat a posouvat sve hranice, jsme nesmrtelni a nekonecni, tak proc ulpivat na nejakych utkvelych predstavach.
Proto bych to kazdemu doporucil, kazdemu kdo po tom touzi (kdo je priliz zhypnotizovany zivotem tak asi zustane u sveho korytka) - kdo nevidel svet z takove vysky, tak ho nevidel vubec, za tim si stojim. A myslim, ze se tohle vedomi neda jinak poznat, nez do te prazdnoty proste skocit. Chozeni kolem horke kase a cteni ruznych veci nezpusobi probuzeni, ale pouze zamysleni a kdo mysli, ten nevi :) Ikdyz premysleni je samozrejme nezbytna faze hledani...
03.03.2011 - 14:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele iggens, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak já nevím no, otázka svobodné/nesvobodné vůle je dost těžká a u tebe mi přijde, že si v této věci trochu protiřečíš... nebo je to jen slovní nepochopení...

jinak LSD je pro mě ještě fakt velkou otázkou, zatím se mi tahle možnost vůbec nelíbí... stavy, co se dají nazvat "mimořádnými", jsem zažívala vždy spíš na té bázi, že bylo těžké k tomu dojít... vzít si takhle LSD a koukat, co to se mnou udělá... nevím nevím... ale možná máš pravdu
03.03.2011 - 14:48 | Filtr
(Beran) jaja84
dekuju vam za vsechny nazory...noo to lsd nevim nevim podle meho by mi z toho hrablo jeste vic...ale je fakt ze jsem doma a snazim se prasky nebrat a kdyz je mi blbe tak uklizim..ale co bude az pujdu do prace to fakt nevim..vim jen jedno ze jit zase za bar nebo na servirku je sebevrazda..jsem jen rada ze jsem prestala pit v praci za barem jsem se tim zachranovala ale to nikam nevedlo..vcera jsem videla film tajemstvi a budu se snazit rikat ze je mi dobre a ono to tak bude :6:
03.03.2011 - 16:45 | Filtr
(Váhy) Turandot » balboa
Nevim, ze by tady rostl nejakej meskalin, nebo bobule, kterymi te nejakej saman - bud s perama na hlave nebo zababusenej v kozesinach, nebo jen s paskem kolem boku zasvecoval do taju rozlozeni a znovuslozeni. Muzes se napchat nejakekyma houbickama, taky konope u nas neroste - jo, ale to je s tak minimalnim THC, ze bys tim nenakouril ani blechu.. Je to zase zalezitost vychodu,, tam to roste, tam se to konzumuje, jako pomerance, kiwi, banany,, to vse potrebujou lidske organismy v te zemi, kde se toto ovoce rodi. Atd..

Pokud chces spiritualni zazitek, mel by jsi vyloucit vsechny veci ktere meni tve vedomi, protoze mit zazitek po LSD neni nic spiritualniho, i kdyz se ti to tak po poziti jevi, ale tam se jevi i to, co ve skutecnosti neni vis.. Mit spiritualni zazitek bez podpurnych latek je to, co bys mel zazit, abys pak nemusel touhle prchavou iluzorni zkratkou..

Seznamit se s tim co TO umi? Co co umi? Droga? Co to cloveku muze dat? Neznam cloveka, kteremu neco to ze se nadrnda alkoholem, travou nebo houbama neco dalo - je to jen zazitek, ktery nezaziva clovek bezne, to je vse. Jen jeden clovek popisoval tenhle pruzkum jako mystickej, byl to cestovatel, ktery sel do J.Ameriky, kde ho saman zasvecoval nejakej cas, cvicil ho a ucil, a pak ho provadel tim stavem, ktery mu navodili nejake bobule. Prave naopak, lidi, kteri tohle neberou jak zkusenost, ale jako neco, co se da aplikovat i casteji, mivaji o dost mensi kontakt se svym ja, svou dusi, a s tim by prave meli pracovat! Zkus se naucit vykladat karty, cist svou intuici a rozumet svym podvedomym procesum skrze sny, a uvidis, jak te bude otravovat i decko vina - ackoli alkohol se v prirode vyskytuje casteji nez extrahovana kyselina lysergova - na kterou NEMAS porirozene vyvinute ochranne detekovaci zarizeni ve sve hlave! Ja nejsem veliky zastance vedy, ktera pojednava o dusi, rozume a citech cloveka, ale vim, ze kdyby pubis moc hulil, posune svuj mentalni vyvoj nespravnym smerem, nebo spusti procesy, ktere nazyvame chore, a taky tahle veda vi, ze kdyz si nemocnej - dusevne, tak to vyleci jen disciplina, kroky, kterymi si kousek po kousku prohmatas teren, duvera, trening, ale o tom asi moc nevis. Zato o alternative zda se vis dost co?

Pokud se kterykolvek clovek rozhodne do toho jit - je pripraveny????? ???????? Coooo??? To snad ne!!! Kdyz jdes vyzkouset nejakou prodejnou holku, pak jsi pripravenej? Nebo taky heroin? To snad nemyslis vazne.. Jedine co muze ublizit strach? A kdes nechal neurony, hormony, dedicny sklony, miliony let antropologickeho vyvoje lidskeho organismu jako takoveho!!!?? Iluzivni bariera, ktera nas lisi od poznani podstaty? Sorry, ale tohle uz ani nemuzu komentovat. Ono to cloveka vrati na nulu - co je nula, ten jeden ze tri prvku, ktere byli u toho, ze se tahle planeta zacala formovat do podoby, ve ktere je ted? Nebo nula je prvni bunka pojidajici metan? Nebo uz tyranosaurus rex, nebo miliardy let stary vodik ktery jeste letel kosmem na meteoru??? Nechapu promin.. A co je to ONO? Ty bys dokazal cloveka tim provest?? Prosim te, jen to nezkousej! Cim vic vis, tim mene se ti do takovych veci chce, a kdyz, peclive musis veci zvazit, i daneho cloveka! Chlape, moc to do sebe necpi, zkus najit tu mystiku, nevsednost, a vsechny zazraky tohoto sveta v tom, co je prave ted, na nebi, na zemi, ze mas ruce, oci, ze jsou zvirata, ze dechem je mozne se vyprazdnit, predstavou uzdravit, a ne jen sebe, to jsou cesty, ktere mas v sobe, nemusis je hledat v bobulich a houbach - to jsou jejich latky, mozna spis pro zvirata, aby si pozurovala, ale clovek ma vedomi a uvedomeni - uvedomuje si take krasu zapadu slunce a barvy kvetin, vi ze je vidi, a to ti nestaci? Pak mas nad sebou zvednutej prst.. Prosim te, nenabizej terapie, do...s to, ver mi. Ja si tyhle latky odskousela, rozumim ti, ze te to nadchlo, taky jsem mela paradni zazitky, hlavne v prirode, kdy se tvarovaly stromy, a kdyz letali chrousty - to byli vis jake asociace??? No, je to zajimave, jako navstivit 3D kino, ale to neni zkutecnost.

A jeste jedno - co by asi stacilo misto tohto meho delsiho komentare - reakce na tvoji nenapadnou veticku - vsichni jsme blazni, promin, ale tohle moudry, zasveceny, a znaly clovek nemuze predse vyslovit! Jo, a vis jak vlastne vzniklo slovo terapeut? Byl to krestaneskej rad, ktery se zameril na leceni lidi poslouchanim a ne rozdavanim poctu modliteb, ale debatovanim o problemu, ktery cloveka trapil. Dalsi vec - vyznas se v bylinach? V hribech? Ani to ne? Tak jak chces byt ten, kdo pomaha, kdy posuzujes veci jen ze sveho osobniho hlediska a par zazitku z kyselinou...
03.03.2011 - 17:04 | Filtr
(Váhy) Turandot » balboa
Promin, jeste musim...
Uboha lidska mysl tak hrozne stupidni? Byla bych velice zvedava, co by ti asi tak odepsali lidi, kteri tyhle a jine problemy, jako napriklad raka, ktery se lecili duverou a vuli tehle tupe mysli...
Dalsi blbost, sorry, ale "vsechno je relativni?" to je dobry nesmysl, prosim te, jestli jsis sliboval, a omlouval ses sam sobe, tak se pust do toho, a precti si neco z filosofie jo? Nejlepsi bude zacit u Reku.. Jak muze byt vsechno relativni, kdyby bylo, tak nepisu, nereaguju a ty nectes, a ja nepisu o tehle hodine, a venku nezacalo svitit slunce prave a moji psi nestekaji, protoze sousede prave nemaji navstevu, a taky nemam v zaludku spagety se syrem...

Detto - pokud ma neco nejaky vyznam.. Vis, touhle otazkou se zabyvali tisicky lidi, uz v Egypte, a proto jsou dnes na svete ruzne nabozenske a filosoficke smery, ale muze byt, ze Balboa to vyresil no ne? Promin, ja jsem ucena z nebe nepadla, ale jak rikam, tohle plane filosofovani a pojidani bobul neni to prave orechove, ver mi.

!"jinak vsechny moznosti veskere vedeni je uz davno vymyslene, ale my jsme v prvni linii toho, co je vymysli, bez nas by to nebylo." - cooooo??? :22: jeste jednou coooooo????

Z pohledu zdroje?? Coooo? Nic nepotrebujes, nic nehledas? Poslys, nejsi ty osvicenej??

sorry, ale ten posledni odstavec, to uz je dost nonsens nemyslis? Pises - kdo mysli, ten nevi, a pak hned popiras - samozrejme - nezbytna faze hledani? Cooo? O jakem korytku to tady pises? Ty pises o videni zivota z vejsky? A cos dokazal? Cos vykonal? Vylecil si nekoho? Naucil neco? Ucis na vysoke skole? Nebo lecis tyrane deti? Nebo zachranujes divoka zvirata? Nebo osvobozujes Tibet od Ciny? Prispivas na charitu? Vzdelavas cernochy v Africe, at neobrezavaj zeny a pouzivaji kondom?????? Z jake vejsky se ty koukas na ty skromne pokorne lidi, kteri prekonali strach z nakupovani a jezdeni MHD??? Vis co to je, tahle absurdni panika? Nemyslim, zes to nekdy zazil, nemyslim, zes nekdy byl v ohrozeni zivota, a dasli vec, dost me zarazi, ze pises da se rict hlavne o sobe, a pak o lidech, ale uvedom si, ze lidi jsou posledni a velmi kratkodoby clanek z pohledu evoluce - to vime vsichni co je evoluce, ale co je ZDROJ jak pises - z pohledu zdroje,, to vubec nevim, kde se pohybujes.. Vubec nevim nic, z toho co rikas, a mozna to prave bude tvou ignoranci co se moudrosti a poznatku jinych lidi, mudrcu i dob teto Zeme tyka.. Ale jo, generace ktera prichazi po te, co odchazi, zpravidla neprijima nic, na co ta predosla prisla, proto jsou furt tady vojny, mocnarstvi a jine hanebnosti, ktere lidske inteligenci a poznani nesvedci, a bohuzel, bude to tak dal, cest vyjimkam... Skoda.
03.03.2011 - 17:18 | Filtr
(Váhy) Turandot » jaja84
Jani,, prosim te, zaaadne LSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Precti si tu knizku od Johna Virapena, nebo teke Timothyho Learyho - ten experimentoval s LSD, ale to muze hlavne clovek, ktery je racionalny a umi predpovidat svou emocionalni naladu - tedy nemeni se mu bezduvodne jeho emoc. a mentalni stav, nezkousej to, ublizis si. Ani houby, ani koks, ani pernik, extazu, a kopec dalsich "zasvecujicich" vecicek!

Bud rada, ze prasky proti uzkosti a panice jsou, predstav si, ze bys mela jen adrenalin, a zle by se ti vylucoval serotonin, vzdyt bys do par dnu mela infarkt! Jestli mas narusene nadledvinky dlouhodobym stresem, res to lekama a postupne men svuj zivotni styl. Vis, adrenalin nam zachranoval zivot - kdyz se na nas vyroutila spoza skaly selma, adrenalin nam umoznoval rozbehnout se az kosmickou rychlosti, a tak se dostal do svalu a vyloucila se jeho skodliva vlastnost - odboural se, ale ted sedis doma u kompu, udelas chybu, a sup - stejne mnozstvi se ti vylouci do tela ale nevyleze ven aktivitou, pohybem, ale posadi se nekde na nadledvinky - porusi vydaj serotoninu, nebo zustane v zaludku, zpusobi vredy, nebo sedne na srdce, pak si jeste zakourime cigaretku, nadychame se smogu,, to je to, co prinesla civilizace, ale telo neokasles - proto se po sportu citis dobre, protoze serotonin ti beha po mozku, ackoli nebehame po lesich s ostepem, tohle porad funguje, a tak nevidim nic spatneho na tom, kdyz umele vyvolany stres /civilizaci/ - resis umele vyvinutym prostredkem - serotoninem, ktery ti pomuze preklenout tu cast ktere se bojis - to trenovani - navstevy, nakupy, MHD, praci..

Drzim palce, chce to disciplinu a duverovat si! :68:
03.03.2011 - 18:40 | Filtr
(Beran) jaja84 » Turandot
prdelko moje ty ses vytocila :4: :61:mam te rada :34: :62: :68: :15:
03.03.2011 - 18:53 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » balboa
Naprosto chápu tvůj názor, ale domnívám se, že lsd je dvojsečná zbraň a může napáchat neskutečný škody. Mj. někdo už se tu zmínil o panu Stanislavu Grofovi, který na to šel jinými metodami a k transpersonálnímu prožitku se dostal taky. Ale co se týče toho ztotžňování se s tím, tak na tom určitě něco bude :15: Taky mám problémy a hodně mi pomáhá ten přístup "pozorovatele", který si to k tělu prostě odmítá pustit..
03.03.2011 - 18:58 | Filtr
(Býk) balboa » Turandot
No jde videt, ze sme kazdy nekde jinde takze nema cenu si neco pokouset rict, nechce se mi plytvat energii :) ale kazdy odpor na ktery tady narazim je pro me poucny...
03.03.2011 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele iggens, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dejte si LSD přes tohle video, mě to pro dnešek celkem uspokojilo :D :-)

www.youtube.com/watch/…

načtěte si video na celou obrazovku, koukejte do středu obrázku a až se vám objeví na konci rudý text :-), tak se podívejte mimo monitor.

:27:
Příspěvky: 1-25 26-30
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »