Pomoc..


20.02.2011 - 09:49
(Lev) xlolix
Pomoc..
zdravím všechny:) Chtěla bych vás poprosit o radu..Čím bymohlo být způsobená slabost v nohou-nevolnost-nechutenství..? Lékaři mi udělali krevní testy.. V moči mi taky na nic nepřišli.. Svádějí to na psychosomatické problémy. Nemám však pocit, že by mě něco hryzalo.. Tak co s tím mám dělat... Prosím pomoc:(

Stránka: 1 2
Řazení:
20.02.2011 - 10:40 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
a co štítnou žlázu, tu ti taky zkoumali?
20.02.2011 - 10:58 | Filtr
(Lev) xlolix » miluška medvídková
se štítnou žlázou se léčím asi od svých 14 let.. Na kontrole jsem byla v prosinci, prý je vše v pořádku:)
20.02.2011 - 11:24 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » xlolix
tak ještě nějaká infekce, kterou by nepoznali, co já vím, chlamydie :24:
20.02.2011 - 11:29 | Filtr
(Lev) xlolix » miluška medvídková
nestraš:)) To všechno by ale stejně měli zjistit z krve nebo z moče...? nebo ne? DOufám, že je to jen proto, že mi chybí sluníčko:))) A jestli jsou to vážně ty psychosomatické problémy, tak se s němi chci poprat.ale jak nad němi zvítězit?? :24:
20.02.2011 - 11:49 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » xlolix
no, moje holka má chlamydie v kloubech, k tomu výtok a přitom krev má dobrou. :24:
20.02.2011 - 12:02 | Filtr
(Lev) xlolix » miluška medvídková
a jak tedy na to přišli?
20.02.2011 - 15:15 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » xlolix
psala mi to zde jedna paní, která dělá automatickou kresbu, byl to příspěvek s názvem Pokus, ale nevím, jestli to tu ještě je.Přesně to co psala, odpovídalo jejím potížím.
20.02.2011 - 16:21 | Filtr
(Lev) růžička
Holka když si ve stresu , můžou se Ti podlamovat nožky, proč by né?
Jesli Ti dali nějaké prášky na zklidnění , začni je brát a bude Ti dobře :62:
Asi toho na Tebe je hodně ,studia..já nevím co všechno.
Jesli hulíš, pryč s tím!

Řeš to a nebrań se, navštiv psychologa a když nepomůže i psychiatra :15: :17:
20.02.2011 - 18:40 | Filtr
(Lev) xlolix » růžička
Ne, žádné léky brát nechci a ani nebudu:) chci být odolná vůči tomu... :)
Jinak, nehulím- mám k tom odpor.. S kouřením cigaret- taky už nemám chuť...
Je to pro mě nepříjemné, chvíli mi je fajn, chvíli na prd. I dnes s drahým nakupování v obchodě a mě se začne točit hlava a nebylo mi dobře:( ale to už mám asi rozjetý žaludek s toho hořčíku, kalcia a b komplexa.. a kapek:) Kozlíka a rakytníku...
20.02.2011 - 18:42 | Filtr
(Lev) xlolix » miluška medvídková
wow.. to člověka i mnnohdy zaskočí, co jim může napovědět třeba s tou kresbou..:)
22.02.2011 - 16:23 | Filtr
(Střelec) Burlesque
Jak ti to dopadlo? Přišli doktoři na něco? Něco podobného mě trápí také už přes týden. Do toho navíc ještě omdlévám. Dneska jsem celý den běhala v nemocnici po vyšetřeních a závěr - prý se ve mě ASI tluče nějaká chřipka. Už jsi v pořádku, nebo ne? Sama nevím, jestli je to jenom nějaká chřipka a oni také nevědí určitě. Pokud to neustoupí, pošlou mě ještě na infekční a pak ještě na tu hnusnou trubičku do žaludku :28:
23.02.2011 - 13:08 | Filtr
(Lev) xlolix » Burlesque
:-) Nijak to nedopadlo.. V pondělí mi doktorka předepsala další oblbováky a stojí si za tím, že je to psychikou. Přitom si nejsem vědoma, že bych byla nějak v těžké depresi.. a nebo ve strašlivým stresu.. Takže jsem dostala oblbováky. Brali mi krev, moč-nic nezjistili.Na gastroskopii jsem byla- teda je to pěkný humáč.. Dá se to přežít.. ale také mi nic nezjistili :) Tak já nevím. zajtra jdu opět na kontrolu.. Je mi jasné, že se mě opět jen zeptá jak se cítím. A ani se na mě nepodívá.. Samozřejmě ty léky co mě naspsala neberu.. Stacilo abych si vzala jeden-a n ikdy víc.. zítra napíšu, jak jsem opět dopadla:)
24.02.2011 - 10:06 | Filtr
(Lev) xlolix » Ganesh
no.. tak podle testu z krve a moči opět nic nezjistili. jsem zdravá. Takže ta moje slabost v nohou- co mám dnes opět, a nevolnosti žaludku asi fakt pramení z psychiky. ale já nechci :((( Ale fakt nevimm jak uz s tim bojovat.. chci byt zas fit. zdrava, uzivat si:)
25.02.2011 - 01:17 | Filtr
(Rak) nemoomen » xlolix
ahoj
jestli mohu radit nebojuj s tím nevyhraješ s takovýmhle přístupem ,nemoc je vždy upozornění na to že se máš zastavit a přemítat o tom že jsi někde udělala chybu někomu jsi ublížila udělala něco špatně já nevím ,jenom vím že pokud si dáš dostatečný čas na hledání chyb může se to výrazně zlepšit samo od sebe, nemoc často má jen ten úkol zastavit tě a dát ti čas na hledání teprve pak když to nepomůže by člověk měl hledat jak si :27:pomoci nějakou jinou léčbou to je můj názor snažím se to takto praktikovat ale je to na tobě jen na tobě co :27:uděláš :27: :27: :27:
25.02.2011 - 07:22 | Filtr
(Lev) růžička » xlolix
Navrhuji tedy zajít na meridiánovou masáž celého těla, kdyby jsi byla blíže pomohla bych ti sama a hlavně i bez platně.Mám kluky ve tvém věku, takže chápu Tvé obavy. Když testy neukazují, že tělo je nemocné ,může být i klidně problém i tady.
V té terapii jde vlasně ,také o zablokovanou energii, alespoń to tak vidím já.Nejdříve by to chtělo stáhnout špatnou energi , takže začínat od noh,pak lýtka , koleno, stehno a nakonec bederní část. Ta slabost v nohách může být způsobená blokace pánve .Myslím si , že tam bude zakopaný pes. V oblasti beder a krční páteře se usazují psychické bloky.
Dále uvolnit záda , lopatky, šíji a uvolnit krční obratle, k tomu hlavové klouby a dráhy hlavy. Určitě bych si nechala skontrolovat uši..eustachovou trubici a dobré si zajít i na oční.
Možná mé rady vypadají hloupě a náročně, ale věř mi , že to co tady píšu Je vyzkoušené !
Tělo je propojeno navzájem jak s periferními nervy tak i s orgány a zablokované obratle jsou jen jsou odezvou problémů.
Pošlu odkaz jak to asi vypadá , když se uvolńuje tělo a proč.Chtělo by to najít odborníka, který pod rukama cítí proud energie a hlavně ji vnímá .
http://www.cestykezdravi.cz/co_vede…
Pomoc by Ti mohl masér , který se těmi meridiánami věnuje , nebo odborník ..chiropraktik na oblast odblokování pánve a krční páteře, dále už jen manuelní terapie(rehabilitace)
Zkuz si udělat med s ořechy a denně sníst lžičku , posílení nervů
VLAŠSKÉ OŘECHY ZALIJEŠ MEDEM A PAK UŽ JEN KONZUMUJEŠ. A KDYŽ NÉ ,ALESPOŃ DENNĚ SNĚZ 5 KS LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. :15: :17:
25.02.2011 - 10:45 | Filtr
(Lev) xlolix » nemoomen
No... Mám pocit, že jsem se stala přehnaně žárlivou. Vcelku mě to štve, jelikož jsem chtěla a chci být pro přítele ta nejlepší partnerka a ta co by mu ji každý záviděl. Žel mám obavy z jeho bývalé slečny.. A to asi bude i ten oříšek.. |Je prostě svá, svérazná.. A já ji takovou kdysi byla, dokavaď jsem díky své hlouposti neodešla z práce, která mi byla koníčkem, relac a prací. Měla jsem kamarády a užívala se. Teď mám pocit, že se zžírám. A teď mám strach jít do blbého obchodu, že to tam semnou sekne, bo se mi udělá zle.. Proč? protože přes týden pracuju a jen pak sedím u notesu.. a přes víkend jsem se svojím. A je pravdou, kde má ten člověk čas na sebe.. chci to zastavit-nechci zažívat tyhle stavy. a vím, že dokonalá být nemůžu ale chci být dobrá :)) a hlavně zdravá a cítit se fit. a mít jistotu, že můj přítel mě opravdu miluje. Ale je to všechno v mé hlavě. Jak jen některé myšlenky vypnout nebo je přeprogramovat...?
25.02.2011 - 10:53 | Filtr
(Lev) xlolix » růžička
jak mi řekla doktorka, je to prý panická porucha.. když jsem ji vzpomněla, že momentálně půl roku mám sedavé zaměstnání ve fabrice a stalo se mi někdy, že když sjem si stoupla projela mě neskutečna pichlavá bolest do levý nohy a že mě bolijou ramena nebo mezi lopatkama přesně definovat, tak řekla, že sšpatně sedím :)) ale těmto problémům co mám by to nedavala za vinu, že by za to mohla páteř. tak fajn no.. takže já se díky její diagnoze jeste nervuju, jak sjem se docetla na ruznych diskuzich, ze s touto nemoci se lidi leci radu x let a je za potrebi prasku a terapeuta. tak me to desi jeste vic.snazim si vsak rikat- ze jsem dusevne a fyzicky zdrava a fit...a odkud jsi...?ty masaze vypadaji vskutku dobre..
25.02.2011 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele supremik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
slabost v nohou prý od ledvin a slabost celková játra.....>
25.02.2011 - 11:16 | Filtr
(Lev) xlolix » supremik
takže pít a hodně pít vody :))
25.02.2011 - 11:28 | Filtr
(Blíženci) movvin » xlolix
Tak tady máš svou odpověď.
DOKONALÁ!!!!
Bože holka, ale ty jsi dokonalá. Jsi taková jaká jsi a to Tě dělá Tebou. Měj se ráda i se svýma "nedostatkama", protože i ty formují Tvojí jedinečnou bytost.
25.02.2011 - 11:35 | Filtr
(Lev) xlolix » movvin
nooo:-D to nevím:) i teď mě ovládá nějaká příšerna vlna tíhy na mém těle.. jako by se po mně někdo snažil skákat...divné :)) ráda bych brala i ty nedostatky za své já, ale nejsou asi zrovna nejlepší :)
25.02.2011 - 11:39 | Filtr
(Lev) xlolix
ten pocit je, jako bych se necítila ve své kůži.. je to nepříjemný pocit..
25.02.2011 - 11:44 | Filtr
(Blíženci) movvin » xlolix
No to je jasné. To jen Tvůj egoušek se jim brání. Přeci nemůžu mít tyhle špatné vlastnosti... ne a ne a ne!!! Brání se a vzteká, proto ten špatný pocit.
V tomhle by Ti pomohla knížka Temná stránka hledačů světla :15:
25.02.2011 - 11:49 | Filtr
(Lev) xlolix » movvin
:-))) Když já asi neumím přijímat a srovnávat se s věcma.. jedno chci, ať už to skončí a já jsem fit. ... Chci zázračný liker..:)
Příspěvky: 1-25 26-38
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »