marta


16.01.2011 - 20:48
(Vodnář) marta2424
marta
neviem ako začať. Rada by som brala moju chorobu rakovinu ako chrípku, ale moc sa mi to nedarí. Vlastne už 3 krát sa mi vrátila. Už 2 krát som brala chemo. Mám tu schopnosť, že si dokážem svoje myšlienky prehodiť na pozitívne a tak sa mi celkom darí znášať chemo bez problémov. Rada by som vyskúšala aj nejaké prírodné liečivá, ktoré tak neničia organizmus. Ak o niečom viete, budem rada ked mi napíšete. Mám veľa stresov a to bude aj dôvod prečo moja "priateľka" sa ku mne vracia. Musím ju premôcť, lebo sa starám o 2 vnúčatá, ktorých matka-nevesta prepila byt a teraz bývajú u mňa aj s otcom, mojim synom. Ten túto situáciu nezvláda a dosť pije, momentálne už 10 mesiacov nepracuje, teda len brigádne a to ho sem tam zavolajú. Čiže finančne mi nepomáha a tak ich živým z dôchodku a mám ešte jednu prácu. Budem rada ak mi poradíte aj v tomto probléme. Ďakujem Marta

Řazení:
16.01.2011 - 21:14 | Filtr
(Štír) atraM
Ahoj jmenovkyně :3:

na nic nečekej a najdi si někoho, kdo dělá EFT (a příbuzné obory) a je v tom dobrej...

Teď nevím, jak to nahonem popsat - něco jako akupunktura na psychologické rovině.
Funguje to i hodně psychosomaticky...

Moc držím palce!
16.01.2011 - 21:25 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Jak ráda bych poradila,slůvkem jen tě pohladila!!Avšak nevím,jak na to jíti!Stres!Píšeš,že se stresuješ,a já vím,že za tu nemoc vážně stres může! :74:Poradím ti jen to,že ti přeji ať se raduješ z každého dne kdy slunko vyjde,kdy dítka zlobí a jsou veselé,kdy je pro koho uvařit a s kým jít ven,kdy jsi,ač veselá,nebo smutná!Moc ti přeji,ať to sakra přemůžeš,tu nemoc zlou a ať je jen dobře!Zkus se nestresovat a to co zdálo se ti stresující,změň na veselé!Zkus se nad tím vším pousmát a věřit,že vše se v dobré obrátí!A bude lépe!Jojo.Nepodlehni tomu hnusnému stresu a směj se i když do smíchu není!Moc ti přeji jen to nej.. :74: :17: :74:
16.01.2011 - 21:27 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Promiňte mi Marto moji upřímnost, ale nepomohlo by vzít syna za flígr a vyrazit s ním dveře a nechat ho trochu si sáhnout na dno.. ?Děti za to jasně nemůžou, ale zodpovědná osoba je tady hlavně Váš syn. Jak vy se máte takhle léčit, když přebíráte zodpovědnost za syna a za jeho rodinu, stresy jsou přece hlavním spouštěčem chorob, a onkologických vůbec. :63: Bůh s Váma. :62:
16.01.2011 - 22:28 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
ani se nedivím, že se to na tebe lepí, když máš takové stresy, holka vzpamatuj se, jde ti o život, tak se nenechávej ničit od druhých! A to, že ty si bereš ještě jednu práci navíc, abys je mohla živit, to se ti zdá dobré, že ti to prospěje zdraví? Přečti si to po sobě pořádně, vidíš to, jakou děláš blbost? Zastav to, dokud je čas.
17.01.2011 - 21:42 | Filtr
(Lev) °ZÁHIR°
Marti, to že se ti nemoc vrací a jak si ji sama nazvala ,,tvá přítelkyně" (jak hezky sis ji přivlastnila) má svůj důvod, který odmítáš vidět. Někdy je opravdu nemoc našim nejlepším přítelem, dává nám šanci věci začít dělat jinak. Doporučuji ti knihu od Valerije Sinelnikova Dohoda s nemocí, jistě z ní mnohé pochopíš, pokud budeš číst otevřeným srdcem.
To, aby se nemoc již nevracela nestačí jen najít někoho, kdo to za tebe udělá a pomůže tvému tělu se vyléčit nebo najít nějaký zázračný lék. Je potřeba odstranit i samotnou příčinu nemoci....
Přípravek, který je sice trošku kontroverzní, ale který se doporučuje při léčbě rakovinových onemocnění je MMS.
Přeji ti hodně sil a odhodlání se s ,,tvou přítelkyní" definitivně rozloučit. :74:
18.01.2011 - 10:26 | Filtr
(Panna) alassea
Marti,skús sa zamyslieť,čo ti tu napísali už ostatní .teraz tu ide predovšetkým o teba :62:máš právo sa venovať iba sebe a spraviť všetko preto,aby si sa uzdravila.
keby som jednala sama za seba-vsadila by som na dlhšiu hladovku /ale všetko začína v myslení-tam treba začať./ pozri si diskusie od karamel :62:a drž sa
01.02.2011 - 22:53 | Filtr
(Rak) nemoomen » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
ahoj
plně souhlasím Marto vy musíte odpočívat a relaxovat a ne mít dvě práce, myslím že vaše tělo i duše křičí zastav zastav apokud toneuděláte budete zastavena at chcete či ne nic nejde v životě dělat do nekonečna:27:
01.02.2011 - 23:05 | Filtr
(Rak) nemoomen » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
ahoj
plně souhlasím Marto vy musíte odpočívat a relaxovat a ne mít dvě práce :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »