Reiki - kdo z vás používá a jaké máte výsledky?


15.01.2011 - 23:40
(Střelec) PepaKopřiva
Reiki - kdo z vás používá a jaké máte výsledky?
ahoj,prosím podělte se zde v diskuzi na co všechno reiki používáte a jaké máte výsledkyvideo - co je to reiki:http://www.youtube.com/watch/…

Řazení:
16.01.2011 - 00:37 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj,Reiki používam dloho s dobrými výsledky. Pomohla jsem v případě kde selhala klasická medicína,i jako k podporu léčby,také k samoléčení. Dál v problémech depresí. H lavně mně pomohla v mém duchovním vývoji a rozvinutí schopností a od toho se odvíjí dalčí pomoc. Podotýkám ,že každá duše má jiné schopnosti.Pokud máš o Reiki zájem,přeji ti abys našel správného mistra a nepřeplatil. Ahoj
16.01.2011 - 11:44 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » bimbulka.j
ahoj,

já už mám za sebou druhý stupeň a teď se připravuji na mistrovský

já reiki používám v práci - při masážích, ale také při léčení v pyramidě pomocí pyramidalní energie, aromaterapie a muzikoterapie
17.01.2011 - 00:01 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » PepaKopřiva
skvele,drzim palce-je to najkrajsi sposob liecenia-pis ako sa dari! :74:
09.02.2011 - 11:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » PepaKopřiva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xenokrates, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Držím palce v tvám budoucím mistrovství. Ale nespěchej. Vím, o čem mluvím. Já jsem se učil u Mari Hall (první mistrině ještě v ČSR - více než 30000 studentů v ČR). Mistrovský kurz jsem měl po 7 letech, ale zhruba 3 roky jsem procházel mistrovským výcvikem. Nejde jen o to, reiki "zmáknout", ale hlevně procítit a zažít. To chce spoustu hodin praxe. Vést si dokumentaci o případech, ...
Dál je potřeba se naučit vystupovat před lidmi. Protože reiki-mistr je hlavně UČITEL, ne jen "iniciátor". Tak že vystupovat před lidmi, vést svůj kurz tak, abys lidem nezamotal hlavu, ale dal jim solidní základy. A také aby při monotonním proslovu neusnuli. Prostě je toho hodně.
V neposlední řadě mám zkušennost (a nejenom já), že po mistrovské iniciaci se život najednou rozeběhne nějak rychleji. A co je nevyřešené, to se objeví s větší naléhavostí. Já osobně jsem se rozvedl, přestěhoval do jiného města a našel jinou práci. Nechci tě strašit, jen upozorňuji. Prostě přesedneš z couráku do rychlíku, který nemá záchrannou brzdu. Nedá se z toho vystoupit. I proto je dobré nespěchat a hooooodně na sobě pracovat. Doporučuji hlavně konstelace, ty řeší vše komplexně a velmi rychle. A každý má nějaké ty kostlivce ve skříni.

Držím ti palce.
09.02.2011 - 12:24 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Xenokrates
no, většinou je ještě stupeň mistr reiki a pak ještě mistr učitel :3:
09.02.2011 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
používam len symboly reiki ako dekoráciu a námet svojich obrazov...nič viac a nič menej, žiadne zasvätenie, iba obyčajné "liečivé" symboly...na obrazoch. :3:
09.02.2011 - 12:53 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Používám, a jak ráda. :1: Na léčení, podporu účinků léků, čištění prostor, harmonizace čehokoli.. čaker, vztahů, emocí, energií v bytech či domech.. nejvíc to působí na moji matku. Má celoživotně problémy s rameny (klouby) a zádama, co ke mě jezdí na reiki, tak už zas vesele uklízí, zahradničí, normálně se obléká.. levé rameno bez bolesti, záda jen po větší námaze, akorát v pravém rameni má nějaké mini výrůstky, s tím toho moc nenadělám, ale říkala, že se to aspoň o dost zmírnilo co se bolestivosti týče. Nemluvě o tom, že jí odezněly noční můry, spí uplně v pohodě. A moje kočky milují reiki, samy si ho ode mě spouští, začnou se lísat pod ruce a už to jede a jak se spokojeně nastavují. :1: Mají mě radši než topení. :27:
09.02.2011 - 14:18 | Filtr
(Vodnář) Putes » Elatka
Ano, kočky to milují. Když jsem poprvé zkoušela pouštět na dálku dceři, tak její kočka na balkoně zařvala a přiběhla si taky cucnout. :4: :27: :17:
09.02.2011 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xenokrates, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rozdělení na více stupňů vzniklo až později. Usui měl 3 stupně a každý ještě několik podstupňů. Ale to je jedno. Důležité je to, aby si studenti postupně zvykali na reiki. Aby postupně zjišťovali svou citlivost a vnímavost. Aby se sami postupně pročišťovali.

A je úplně jedno, kolik stupňů výuka má. Samozřejmě, že může být různá motivace reiki-učitele, proč místo 3 stupňů jich učí třeba 6. Je to proto, aby dostal víc peněz a nebo aby budoucího mistra lépe připravil?

Já jsem za mistra dal z dnešního pohledu šílené peníze. Ale když se poodívám na to, co jsem za to dostal, tak vůbec nelituju. 2-3 roky tvrdého výcviku. A i materiálně se o mne starala, tak že jsem jí možná kurzovným splatil pouze to, co do mě vložila.

Všechno má svůj úhel pohledu, svojí perspektivu.
09.02.2011 - 16:26 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Xenokrates
já vím, že to bylo tak, ani se neplatilo.....No, já už mám výcvik delší, ale je to celkem jedno. :27:
10.02.2011 - 01:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xenokrates, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně cesta k mistrovi trvala 7 let. Těch 2-3 poslední roky byl mistrovský výcvik.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »