Arytmie


30.08.2010 - 22:02
(Rak) Shirma Nuwa
Arytmie
Prosím vás nevíte či neznáte nějaký alternativní způsob léčby arytmie,dřív jsem o tom psala zachvění v hrudi jakoby záškub či poskočení srdce... psychický to není žádný léky na psychiku již neberu,jen homeopatika a na čaje si dávám pozor piju jen málo a ty co můžu(alergie na pyl traviny...takže žádný med ani heřmánek) a ted jsem těhotná 5.měsíc.. předem děkuji za radu či pomoc.

Řazení:
30.08.2010 - 23:16 | Filtr
(Rak) Shirma Nuwa » curry
ne? ...já vím, že na klasické medicíně není nic zlé,ale moc dobré taky ne :24: kdyby ano tak bych semka nepsala..dřív když jsem trpěla dušností si dr.mysleli že je to psychický protože mnemohli přijít na to co to je,tak mě brali za blázna a taky tak semnou bohužel až doted jednají přestože moje alergoložka díky bohu zjistila že se dusím z heřmánkového čaje a medu..kdyby tohle nezjistila asi bych už tady nebyla..to byla jedna věc..ta druhá ted je to příšerný přeskakování srdce a následný bušení jako o závod nebo-li arytmie kterou si údajně asi přivolávám nebo co,nejsem žádný duševně nemocný člověk aby si tohle mysleli,jsem v pohodě dokud mě zničeho nic nepřepadne tady tohle :24:..proto hledám pomoc i jinde..
30.08.2010 - 23:28 | Filtr
(Rak) Shirma Nuwa » curry
to jo, no já totiž čekám na to kdy si konečně s tou mou diagnozou poradí,já jsem dr. změnila zítra jdu k jinýmu tak uvidím,snad ...
31.08.2010 - 13:53 | Filtr
(Rak) Shirma Nuwa » curry
Řekla bych že jo,před rokem jsem lítala po vyšetření,tedka mě poslali znovu.
03.09.2010 - 12:50 | Filtr
(Beran) poeta
ahoj,ráda bych ti pomohla vyřešit tvé zdravotní problémy,máš-li ráda produkty z bylinek tak mě písni na můj meil HlubinkovaPetra@seznam.cz a když budeš chtít něco spolu určitě vymyslíme.Petra :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »