Levá pata


26.08.2010 - 11:39
(Lev) Monika 21
Levá pata
Zdravím najdisaky... :27:chci se zeptat poslední dobou mě poboliva leva pata.Hleda jsem duchovní příčinu a našla jsem tohle:Z toho všeho vyplývají také bolesti v patách, protože paty znamenají naše životní postoje.Budete muset moc přemýšlet o svém životě, přehodnocovat svoje myšlenkové pochody, pozorovat svoje myšlení a měnit negativní postoje na pozitivní postoje.Kromě toho se podívat na stravu, začít s lehčí a čistější stravou, odlehčit tělu od cukrů, tuků- hlavně, hodně pít, neslazené nápoje bez bublinek, prostě začít si dělat pořádek v životě.Prohlédněte si svůj dosavadní život, svoje postoje k lidem, zjistěte svoje chyby, nebo chyby jiných a začněte se čistit odpouštěním všech vin jak sobě , tak i jiným.Přeji Vám hodně síly, poddajnosti, pokory, víry a s tím i návrat ke zdraví.

Řazení:
26.08.2010 - 11:44 | Filtr
(Lev) Monika 21
Ted jsem si četla v numerologii jakou roční osobní vybrací prochazím a je to pětka

Osobní roční vibrace - 5
Osobní roční vibrace čísla pět představuje obrat a osvobození ode všech omezení, kterým člověk podléhal v průběhu předchozích čtyř vibrací. Během tohoto dvanáctiměsíčního období může dojít k pohybu a k nezbytným změnám jak uvnitř dané osoby, tak ve vnějších okolnostech. Je důležité, aby lidé pochopili, že změny neznamenají jen nejistotu do budoucna, ale představují také příležitost postoupit dál. V zásadě však budou v tomto roce změny vítané, lidé nebudou mít stání a budou cítit potřebu vymanit se ze zavedených pravidel a návyků a ověřit si vlastní soběstačnost.

Svoboda je pro člověka v průběhu vibrace pětky velmi důležitá, a to platí jak pro svobodu myšlení – možnost zkoumat vlastní myšlenky bez přílišného vlivu a tlaku zvenčí – tak pro fyzickou volnost pohybu. Člověk cítí potřebu vyjít do přírody a být občas chvilku sám se svým sněním, ale zároveň má také potřebu společenských kontaktů, styků s lidmi a přátelství.

Vibrace pětky nás učí přistupovat ke změnám odpovědně, s ohledem na potřeby všech, jichž se dotýkají, a tak posilovat vlastní vůli a sebekázeň. Pak je možné soustředit energii v určité chvíli jen na jediný problém a nerozptylovat ji snahou stihnout příliš mnoho věcí zároveň. V tomto roce může přijít velká inspirace a energie si udrží vysokou hladinu, pokud si stanovíme určitý cíl a zaměříme ji k němu.
26.08.2010 - 11:46 | Filtr
(Lev) Monika 21 » Monika 21
To jsou ,,nahody,, jak všechno se vším souvisí :25: :41:

Kdyby jste měli nějakou radu jak na tu patu. Moc děkuju :27:
26.08.2010 - 13:42 | Filtr
(Lev) růžička
Holka nemáš nemocné ledviny a nebo močák?
Urologický čaj
Nebo http://www.cestaprirody.cz/index.ph…
Brusinky
Teplo od noh , záda v teple :17:

http://i204.photobucket.com/albums/…
26.08.2010 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co takhle ostruha patní.
26.08.2010 - 20:52 | Filtr
(Lev) Monika 21 » růžička
Moc děkuji na ten čajík se kuknu v lékarně. :74:
26.08.2010 - 21:45 | Filtr
(Lev) růžička » bubobubo
ta by mohla být z kyseliny močové a to způsobují ledviny ..
dobrý ten čaj, vyšetřit moč, ultrazvukem uvolnit.na rehabilitaci :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »