Lví manýry


03.04.2020 - 08:32
(Panna) Mici Angóra
Lví manýry
Furt něco vyžadují, nic jim není dost dobré a myslí si, že ostatní jsou tady proto, aby jim sloužili :23: :20: Nebo ne? :6:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
13.04.2020 - 18:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tajga
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No znám ještě dvě takové podobné vodnářky, ale pak jednu úplně jinou, ta je docela tichá.
Můj syn mi nepřijde jak lev, ani ascendentově jako vodnář, snad jen že je svobodomyslný, rád si jede po svém, ale nikdy jsem ho třeba neslyšela křičet,ani na sebe neupozorňuje...,spíš poslouchá, že bych si spletla čas ? :4:.Žije s vodnářkou a vládne ona.Tu nemám ještě zmapovanou, jsou spolu necelý rok :4:.
Jako dcera lvice je královna, ale jak kde...já jsem poddaná v jejích očích,ale třeba tchýně váha -ta je anděl :4:.A zeťák vodnář co řekne,je svaté.
Nebojuju s ní, ale sem tam jí tedy musím říci,že jako prrr.
13.04.2020 - 18:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Khalia Zvlčelá
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To ještě má v oblibě plácat do lidí poblíž,aby jako jó zaujala a to už fakt nedávám...ano, je to podobné jako u tříletého vnuka, když chce pozornost.Když je vzteklá , tak k tomu máchá rukama...Myslím, že mě přežije.
13.04.2020 - 17:40 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
"Soužití rybích a lvích rysů může být zajímavé, jedna se může od druhé učit větším ohledům a druhá většímu sebeprosazení. "
to teda, to jsou lekce :39: :15:
něco Ti pošlu
13.04.2020 - 16:22 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Však jo, nic proti škatulkám. Mě ale odůvodnění, že to někdo "jinak neumí" moc neuspokojuje (ať je to člověk s diagnózou nebo bez). Resp. člověk si může uvědomovat, že to nezmění, ale nemusí mít chuť to snášet. Tátův stav s ní a její povahou samozřejmě souvisí, ale na druhou stranu, co si vybral, to má. Ona se dokázala některým jeho depresivním stavům posmívat, pak zase naříká, co se JÍ to stalo, že ONA je na všechno sama a ONA přece není žádná pečovatelka. Netvrdím, že soužití s rezignovaným jedincem s depresí je prima, asi by to lezlo na nervy každému. Bohužel ale nepochopila tu lekci-celý její život se někdo staral o ni, tak teď se má postarat ona.
Soužití rybích a lvích rysů může být zajímavé, jedna se může od druhé učit větším ohledům a druhá většímu sebeprosazení. :17:
13.04.2020 - 15:50 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
:62: promiň, někdy to člověku tak ulehčí, když se to trošku zaškatulkuje :24:
stavům u táty se teda nedivím.
...
zvyknout si, že se ten druhý (blízký) nikdy nezeptá jak se mám, nebo nepočká na odpověď .. to mi přijde drsné..lepší je škatulka.. :14:
tam je to pojmenované, a už se ví, že prostě druhý na víc nemá.
Moje holka má taky as. ve lvu, a někdy si opravdu říkám, jestli má schopnost vnímat druhé..ohnivé slunce..pořád se jí to snažím učit, protože mě to moc trápí, jak svojí sebestředností tím "já já" ubližuje okolí..ale je to moc silné, abych to dokázala ovládat. Ona ty rady bere jako že ji odmítám, a já se jí snažím vysvětlit, že je to jako usměrnit divokou řeku, že potřebuje pevné břehy..
no ale nemám na ni, je to obrovský živel. Ve skutečnosti spíš musím krotit svoje reakce.
13.04.2020 - 15:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » tajga
"nedokážu akceptovat, že bych je měla obdivovat, když úplně nemám za co"

No přesně, jenom za to, že existují? :4:
13.04.2020 - 15:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
"už to bude spíše porucha osobnosti, nemyslíš? " :4: to mě uklidnilo :61: :17:
Moje matka není Lev, je Kozoroh s asc ve Lvu. Ano, je taková i k druhým. Těžko to posuzovat mimo rodinu ale, protože ona nikdy neměla žádné kamarádky (proč asi), v rámci rodiny je taková ke všem a nemůže přijít na jméno babičce, která je beranovitý Beran a žádá si taky svůj díl pozornosti :1: Cizí lidi ji asi na první dobrou budou vnímat jako přátelskou a zábavnou.
13.04.2020 - 14:59 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Khalia Zvlčelá
Jo, je to jako malý sebestředný dítě, však vládcem ascendentu je Slunce v 5. domě :1:

Jinak matka má Slunce opozice Uran, takže ta vodnářská bezohlednost je tam taky, není to od věci. :17:
13.04.2020 - 12:08 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
to znám.. :62:ale já myslím, že tohle už překračuje jakousi mez sebestřednosti, a už to bude spíše porucha osobnosti, nemyslíš? Moje máti blíženec, a jedná podobně. Je těžké se u ní dopracovat k nějakým opravdovým pocitům.
Je taková i k druhým?
Znám dva Lvy, co si teď vzpomenu, a jsou docela hodně vnímaví. Ale spíše ušláplí, slunce nesvítí.
13.04.2020 - 11:48 | Filtr
(Blíženci) tajga » :):):)
To je zajímavé, mám taky takovou zkušenost s Vodnářkama.
Na chlapi Lvi jsem měla asi štěstí, protože pro mě jsou to jedni z nejlepších. Na Lvice teda úplně ne, tam asi nedokážu akceptovat, že bych je měla obdivovat, když úplně nemám za co a takové jsem hlavně potkávala. U Vodnářů je to taková zaslepená sebestřednost. (Ne u všech prosím, aby se tu někdo neměl potřebu hájit)
mmch. můj otec je Lev se sluncem v konj. s Plutem, matka lví ascendent v konjunkci s Plutem. Velí jednoznačně máma.
13.04.2020 - 11:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zvláštní, tohle znám jako manýry Vodnářů. Koukám, že to Jupíí nade mnou napsala taky. :4: I můj taťka Vodnářo-Váha měl dřív tyhle podobné jaksi "nedospělé" projevy, ale dost se vůči mně změnil. Spíš než přebujelé ego mi to přijde jako nedosycené odhadem 3-5leté dítě.

Kamarádka má chlapa (je mu skoro 50), ale nikdy se nedostal z týhle dětský vývojový fáze. Stačí, že se začne chvilku bavit s někým jiným, a on začne dělat kraviny, skákat do řeči, blbnout... aby se pozornost přesměrovala na něj. Už si ani neuvědomuje, že to dělá. Ale to je Rak. :4:
13.04.2020 - 09:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já ti nevím, jestli to je jen lvem (moje lvíčata tohle nedělají)...tedy neznám čas narození.Moje matka je vodnář,ale nepustí téměř ke slovu nikoho, je velmi sebestředná,tu taky nezajímá co já a blízká rodina.Každému skáče do řeči a jen "Já já já jenom já "(to si často zpívám),když jí to řekneš, tak se tomu směje... Do nedávna mně to taky zvlášť nevadilo, jako pár let zpátky,ale poslední dobou jsem z ni na nervy a to tak,že mně našli i žlučníkový kameny :4:.Byly doby, když jsem při telefonování s ní odkládala sluchátko klidně na pět minut a ona to vůbec nezjistila...slyšet byla i tak.
Přestala už jsem mluvit i v její přítomnosti.
13.04.2020 - 09:21 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Khalia Zvlčelá
Hele třeba teď naprostá klasika: díky karanténě si víc voláme a máma se nikdy nezeptá, co je nového u nás, vždycky mluví jen ona o sobě a nepustí mě ke slovu. Což jsem zvyklá a až tak mi to nevadí (navíc všechno, co jí člověk řekne, je obvykle později použito proti němu, takže radši nic). A ještě běda, když člověk nezvedá, když si ONA chce povídat. Ale tuhle jsem potřebovala zavolat tátovi a domluvit se s ním ohledně dárku k 70, táta se léčí s klinickou depresí a člověk je rád, když z něj i za normálních okolností vůbec něco vyrazí, klasicky k narozeninám nic nechce a nic nepotřebuje. A máma slyší telefon, přijde k němu a uprostřed věty mu vytrhne sluchátko z ruky a začne mi něco vykládat. Tak jí říkám: ale já jsem nechtěla mluvit s tebou...načež ona se urazí, rozloučí se a strčí sluchátko zpátky tátovi a jedovatě mu říká: tak se s ní bav! Takže asi tak. :43:
09.04.2020 - 19:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To mě mrzí. :8:
Mamka je za svou rodinu lvice-bojovnice, ani mi nepřijde, že by ty lví vlastnosti byly u ní nějak negativní, naopak si myslím, že se díky tomu nesesype s každou blbostí. V práci je prostě vůdčím typem a jedna z mála, na koho se tam dá fakt spolehnout. Dělá co ji baví a to Lvům asi svědčí.
A taky jsem to pochopila díky tomu asi z tý druhý strany, protože je hodně lidi, co ji nemůže vystát. :14: Jelikož ve společnosti je tak nějak automaticky atraktivní a vtipná, a někteří to nepřenesou přes srdce. :4:
09.04.2020 - 17:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Khalia Zvlčelá
Moje matka má ASC ve Lvu a Slunce v Kozorohu v 5. domě. Bohužel si to nemá kde jinde kompenzovat než na rodině :14:
09.04.2020 - 09:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hm, a svou máti s ASC ve Lvu jsem ani nezmínila, hanba mi. :4: Možná je to tím, že mi u ní ten Lev moc výrazný nepřijde, asi to trochu zastiňuje Luna ve Štíru. Mamka si, myslím, toho Lva docela vybíjí v práci (Slunce v Blížencích v 11. domě). Pro mě je rozhodně bezpečím a útočištěm. :17:
08.04.2020 - 22:11 | Filtr
(Rak) Áta22
Je to tak, máš pravdu. Možná se někteří lvi nedostali za hranici dvouletého vzdoru, takové to období tyrana v hračkářství? Bojí se, že jim někdo vezme korunu. Je potřeba lichotit,chválit, hladit a klanět se. Jsou ješitní, arogantní a závislí na bezpodmínečném patolízalství? Vyžadují pochvalu, obdiv nezávisle na tom, jestli si ji zaslouží a hnou zadkem. To k té temné stránce lvů. Někdy nám s jejich sebestředností dochází trpělivost a dají se i poslat do prd..e. To je podle mě řešení pro ne-lva. Ale mají i tu světlou a slunečnou stránku, pro kterou je někteří máme rádi a milujeme je. Všichni máme něco, kvůli čemu by nás někdo jiný nejradši „zabil“; prostě nás vytáčí do nejvyšších obrátek a k reakci :4:
zn.Venuševelvu :6:
08.04.2020 - 20:49 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » fanik
Jistě, ale jde o to, že někteří lidé mají nějak požadavky na druhé neustále, zatímco jiní moc neotravují a nechají druhé dýchat. Lví výrok: "Je to špatně, mít nároky?"
08.04.2020 - 19:34 | Filtr
(Blíženci) fanik » Mici Angóra
Mě by nenapadlo to nějak hodnotit..na žádost reaguju podle svého,normálně bud kladně nebo záporně..
08.04.2020 - 19:11 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Loreena Mckennitt
Proč ne :61:
08.04.2020 - 19:11 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » fanik
Ty máš rád, když od tebe někdo něco VYŽADUJE? :63: :2:
08.04.2020 - 18:59 | Filtr
(Blíženci) fanik
Těm babám se člověk nezavděčí..
když vyžaduje tak brblaj a když nevyžaduje, tak brblaj ještě víc :61: :63:
08.04.2020 - 18:19 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » funky
:1:
08.04.2020 - 04:48 | Filtr
(Panna) funky » Loreena Mckennitt
Taky jsem se usmála. :1:
07.04.2020 - 17:54 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Mici Angóra
dokud děláš, co oni chtějí, tak ti dovolí se vyhřívat v paprscích"

:61: :15:
Příspěvky: 202-178 177-153 152-128 127-103 102-78 77-53 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »