Zkušenosti - Pluto (Saturn) kv. Merkur, Pluto, Slunce, Saturn


09.03.2020 - 07:00
(Štír) Nabi*
Zkušenosti - Pluto (Saturn) kv. Merkur, Pluto, Slunce, Saturn
Jak jste prožívali tyhle aspekty?
Já jsem teď v podstatě čerstvě po (skoro) opozicích Urana na výše uvedené Merkur, Pluto, Slunce, Saturn. Teď mi ještě krosne přes Saturn, pak mi vjede ještě naposled do opozice na něj na začátku roku 2021. Aktuálně mám tohle stélium v kvadraturách od Saturnu, ale když si to tak vezmu, i tohle je poměrně rychlý tranzit a snad jsem (doufám) na něj aspoň trochu připravená. Což se o Plutu říct moc nedá. Nicméně věřím, že jako každý důležitější tranzit, i tenhle pravděpodobně přežiju, ale stejně by mě zajímaly zkušenosti (případně doplněné o další tranzity ve vašich horoskopech, když jste měli aspekty uvedené v názvu diskuze).
:17: Díky :74:

EDIT názvu 1.4.2020 - Pluto jsem rozšířila o Saturn.. Ale celkově vnímám teď celou formaci Pluto, Saturn, Jupiter, Mars (je fakt, že Pluto tam bude až za dlouho, tak jsem možná zas o straaaaašně moc měsícu založila diskuzi dopředu :4:

EDIT 2: 17.6.2020 - po měsíci a půl jízdy autem (po výměně spojky a spojkového lanka) mi ruplo lanko. Možný vliv kvadratury tr. Saturn na nativní Merkur :25: (Píšu si pro sebe :4:)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
15.11.2021 - 09:42 | Filtr
(Štír) Nabi*
Aktualizace.
No momentálně mám poslední (doufám) výjezd Sakturn kv. Saturn (do toho kratší bylo období Mars přes sebranku Merkur, Pluto, Slunce, Saturn).
Furt bolesti hlavy, nevolnost. Krom toho drsné období, hádky, napětí.
Do toho se mi blíží opět Pluto do kv. s Merkurem. Jsem hrozně vyčerpaná pychicky i fyzicky, někdy pocity zoufalství, zmaru, demotivace k čemukoliv, depkoidní stavy. Když si vzpomenu, kdy jsem se naposled tak cítila, tak to bylo při přechodu Saturna přes ASC (což pro mě znamená opo Luna, kv. Venuše/Mars)akorát teď je to trochu jiné téma, v něčem podobné, v něčem jiné.
Když si to ale srovnám, tak si uvědomuju, že něco se "překliklo" mými narozeninami. A tentokrát to bylo citelné velmi jasně (v negativním slova smyslu).
To jen tak pro aktualizaci a spíše pro mě.
16.06.2020 - 21:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cililink, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pluto, lilith a slnko nativ na ascendente, tranzitny tim pluto/saturn/jupiter sa mi mota hore dole na IC. Do toho kvadrat neptun na neptun. V skratke to charakterizuju hesla akk Co ta nezabije, to ta posilni a dolezite je sam zo seba sa nepos..t. a ano pomaha veci vyventilovat aj konfrontáciou. :75:
16.06.2020 - 12:56 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Nabi*
Tak vida jak ti to jde. :15: :3:
16.06.2020 - 12:42 | Filtr
(Štír) Nabi* » Bosch
Uděláme experiment jo? :4: Co se stane, když nebudeš dávat do diskuzí zbytečné komentáře :3: :75:
16.06.2020 - 12:35 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Nabi*
Pouceni z krizoveho vyvoje zni, muzeme se vlastne smele posilat do prdele. :75:
16.06.2020 - 08:16 | Filtr
(Štír) Nabi* » aktigram
Díky za příspěvek :74:

Jasné, rozumím co píšeš a dokážu pochopit tyhle pocity, protože ono to prostě není jen v případě smrti. Sama na sobě vím, že když mi je opravdu zle, tak nepotřebuju, aby mě někdo utěšoval nebo chytračil. Potřebuju, aby tam pro mě byl (hlavně když mluvím o blízkých) a vydržel vlastní pocit, že mi nemůže pomoct. Paradoxně mi jen obyčjenou (neobyčejnou) přítomností pomůže víc jak čímkoliv jiným.
Uvidím, co to přinese mě. Snad smrt mého poslední rodiče ne...

Tak hodně štěstí u dalších tranzitů... za pár let si vyměníme další zkušenosti :4:
16.06.2020 - 08:02 | Filtr
(Štír) Nabi* » Sosna zvlčelý
:15: :62:

K Pl kv. Pl. - ... že není potřeba vždy vyjít po dobrém ... - díky za tohle! To je pro mě hodně důležitá věta, zejména od tebe :79:
16.06.2020 - 07:28 | Filtr
(Rak) aktigram
Neviem poslúžiť kvadratúrou ale opozíciou Pluta na Merkur - bolo to obdobie kedy mi zomreli blízky a nesmierne mi vadilo ako sa ku mne ľudia správali, vlastne nikto nechcel počuť ako to bolo a čo som zažila, nechceli asby som plakala ale ak som sa smiala tak sa na mňa pozerali ako na hlupáka. prišla som na to že v tejto oblasti sú ľudia nevzdelaní, prajú úprimnú sústrasť a ja aj na tom pohrebe som chcela zakričať - tak si praj sebe také hrozné veci. Teraz vidím že to je plutonské,ľudia radi hovoria také hlúpe veci ako - ja viem ako vám je aj mne zomrelo dieťa pri pôrode alebo ked zomrela moja mama a to mala 82 rokov a pod. - nikto nevie ako sa ten dotyčný cíti a čerta starého mu záleží na tom kto ako to prežíval, vtedy cíti iba svoju bolesť - chcela som o tom písať a tým vysvetliť ako to dotyčného bolí a to bolo merkurovske.
Momentalne prežívam opozíciu pluta na Slnko a uran a stojí mi na Cheirone - zhoršilo sa mi zdravie, znovu mám veľké problémy s histamínom a zvládnutím jedla, mám veľké bolesti.
ked vstupil pluto do opozície s Uranom zistilo sa že za moje zdravotné problémy so št. žľazou, srdcou, obličkami a traviacimi problémamy stojí chémia v potravinach a tak sa všetko zmenilo, no dostala som mozgovú príhodu a tam sa našlo oveľa horšie čo mám v mozgu a tak malá mrtvička ukazala veľké veci a aj to že ma liečia roky na niečo iné aký je naozaj pôvod. Takže odrazu sa odkryli správne veci ktoré robili toľké roky problémy v mojom tele - zmenila som celkovo svoje stravovanie ale aj užívanie liekov - oveľa znížené.

Teraz stále čakám čo mi ešte da táto opozícia na Uran a Slnko. No nie je to taká hrôza ako som čakala.
16.06.2020 - 07:13 | Filtr
(Štír) Nabi* » Buddha/2
To máš sice pravdu, nicméně tohle jsem celkem nečekala.. Spíš jsem si myslela, že to bude vypadat jinak (nebo, že to budu cítit jinak). O žádnou katastrofu se nejedná, jen ten tlak na základě všech okolností je obrovský.
15.06.2020 - 15:34 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Nabi*
Víš že když něco v tomhle duchu čtu, utvrzuje mě to v tom, že je lepší být blaženě nevědomý :76: :4: (co se možných budoucích katastrof týká)?
Bo co si do makovice zasadíme, to tam roste ... a roste :56: a pak :11: :95: :4:
15.06.2020 - 14:45 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
PL kv. PL - dva roky zpět. Když se to dělo, tak jsem si to nějak nepřipouštěl. Nechtěl jsem, nebo nemohl. Ale zpětně vidím, jak mne to mlelo. Možná celému tomu období by se dalo přiřadit. Možná mne naučilo to, že není potřeba vždy vyjít po dobrém, že někdy je čas na pěsti, klacky, sekery... :21:

PL kv. SL - to jsem nezažil. Jen separaci v nativu. A opozici... Kdo tu chce, bych tak dlouho strašil? :4: Ale konjunkce byla spíše fajn. Bylo to uvědomování si mnohého. Mnohé se nastartovalo a dobíhalo ještě dlouho po té. Ale popravdě nevidím nějakou zásadní trvalou změnu. Bylo to spíše potvrzení: Jsi na správné cestě, tak běž a makej!

PL kv. SA - 2001, nepamatuji se, co se stalo tak zásadního. Jen se rozpadlo letité kamarádství, což mne moc mrzelo. A dlouho jsme k sobě hledali cestu zpět. Podařilo se. Ale i tak mi někdy přijde, že jak se ty střepy slepily, je to znát, že jsou tam trhlinky. Už to nikdy nebylo až takové. Ale nevím, jestli toto mělo souvislost.
Himbajs, neodstěhoval jsem se tenkrát? Si už ani nepamatuji, kdy jsem vyletěl definitivně z hnízda, ale asi jo. :3:
15.06.2020 - 13:43 | Filtr
(Štír) Nabi*
Nějakou dobu pozoruju Saturn v kvadraturách na Merkur, Pluto a Slunce. Na začátku roku mi jimi projel jednou, pak hodil zpětný chod a musím říct, že vnímám dost velký tlak, divné depkoidní stavy. Na což mi pomáhá někde už zmíněný les.
Když je toho na mě moc, seberu se a vyrazím do lesa, i kdybych si tam měla na 10 minut v tichu sednout na kámen a pak jít zpátky... prostě ty zvuky, ta vůně. To mě v tomhle období asi jako jediné uklidňuje a zrelaxuje.

Nevím jestli jsem zvědavá na to, až mi tudy půjde Pluto, protože už teď to je bčas na výstřel mozku. Ani nevím kdy jsem naposledy cítila tak obrovský tlak... Je dost možné, že jsem po cestě zanedbala pár věcí a teď mě to dohání, tak možná proto to tak je. Tak jen pro info. Zajímavé můžou být i energie Jupitera. :14: Uvidíme. Snad to nějak přežiju. Jako všechno zatím.
01.04.2020 - 15:12 | Filtr
(Štír) Nabi*
Obnovuju diskuzi. Možná se někomu bude chtít trochu oddělit od současného dění ve světě.
Jak to vidíte u mě s prací? Celkově mám z toho takový podivný pocit, kteý bych až tak neřešila, nebýt situace, kdy případné změny v práci by mohly být rozhodně reálnější než doposud... Komu se chce kouknout :4:?
09.03.2020 - 08:31 | Filtr
(Štír) Nabi* » Mici Angóra
Jj, to bude zrovna nějak v červnu a to tam mám červeno až běda. :14:
09.03.2020 - 08:28 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Nabi*
Tak když to víš, tak se můžeš připravit. Všichni 3 půjdou ještě jednou tam a zpět, tak bacha na ně :14:
09.03.2020 - 08:25 | Filtr
(Štír) Nabi* » Mici Angóra
Aha, tak to ještě není všechno? :4: Mě se zdálo, že jsem už drsná dost. I když je fakt, že se stále kontroluju.
No, Jupiter je naštěstí celkem rychlý, ale celkem se toho bojím. :6:
09.03.2020 - 08:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Nabi*
Teď tě jen serou a až tam naleze Pluto, začneš být drsná a drsnější :14: A ještě Jupiter-přestaneš si dávat pozor na pusu :4:
09.03.2020 - 08:09 | Filtr
(Štír) Nabi* » Mici Angóra
Díky Mici :35:

Zatím mám kvadrát Saturnu na Merkur, a už teď mě někteří pěkně štvou :4: A zajímavé jak si to nenechám teď líbit. Takže se to celkem zatím chválím. Uvidím co bude jak tam naleze Pluto.
Pluto kv. Pluto... no, právě u mě to je z 2. do 10.d a v rámci toho jak vnímám mého nového kolegu, tak bych se ani nedivila, kdyby to tady nabralo jiné otáčky. Mám z toho takový divný pocit. Pluto Slunce vnímám, že by mohlo jít o celkovou transformaci mé osobnosti, doufejme s nárůstem sebevědomí (posléze :76: :4:). Každopádně vnímám, že tohle je fakt důležité období.
09.03.2020 - 07:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Pluto kvádr Merkur si moc nepamatuju, páč to bylo v roce 1992 (akorát si pamatuju, že mě všichni s*ali na pohřbu prababičky a dědy, protože se mnou jednali jako s dementem, tak třeba je to ono :14:). Mně současně aktivovalo celý můj kvadrát Luna, Uran-Merkur Jupiter, asi se to vyznačovalo hlavně tím odchodem starších příbuzných a z toho vyplývajícími změnami. Plutonská kvadratura je věc nedávná, měla jsem pocit, že se zblázním (ale ty to nemáš ze 3. do 12., tak tě to třeba mine) :17:. Pluto kvádr Slunce (s Venuší) byly nepěkné zkušenosti v osobním životě, kdy jsem musela zcela přehodnotit některé své postoje, Pluto kvádr Saturn bylo v roce 2001 a to si nepamatuju, že by se něco zásadního dělo. Tož tak :35:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »