Tranzit Urana přes DSC


20.01.2020 - 19:37
(Vodnář) aquikez
Tranzit Urana přes DSC
Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s tranzitem urana přes DSC, co by se mohlo udát? Zvláště například, pokud člověk v žádném vztahu zrovna není (často čítám o rozpadech stávajících vztahů) :-)

Děkuji za jakékoliv postřehy. :-)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.01.2020 - 18:58 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aquikez
O intimite hovori spise jine aspekty. Trigon luna jupiter mluvi spise o prijemne spolupraci s muzi. V ramci postaveni planet(jejich esenci) ktera je spise oslabena. Ale presto je to rozhodne velmi prijemne obdobi, muze znamenat pratelstvi ktere muze a nemusi prerust v intimni. Dava spolecny pohled na hodnoty, jupiter v kozorohu aspektuje lunu v byku.
Jup v kozorohu se spatne uvolnuje, luna v byku by si rada uzivala, mozna to chce ritual. Sklenicka, cukrarnicka..
21.01.2020 - 18:00 | Filtr
(Vodnář) aquikez » Sosna zvlčelý
Dobře, téma tu ponechám, pak můžete dát vědět :-D :-)

Rozumím, čili tento tranzit ustojí pouze jedinci změnám otevření :-) a ti druzí, kteří se z dotyčného nezblázní :-D

Nemyslím si, že byste to nepřežil, podle toho, co od Vás tady občas čítávám, mi přijdete oba dva jako velmi uvědomělí lidé :-)
21.01.2020 - 17:54 | Filtr
(Vodnář) aquikez » Mici Angóra
Děkuji Vám za přání! :16: a také děkuji za Váš náhled na věc, leccos v tom asi dokáži vidět, jen to nezní moc...půvabně :-D ten saturn, no :-)

A ona nedávná tranzitní kvaratura na slunce i venuši, to mi pravděpodobně přineslo do minulého partnerského vztahu hned několik krizí, nedorozumění, nepochopení...asi od roku 2017 se se mnou partner z nevysvětlitelných důvodů rozcházel a scházel, nyní v lednu došlo na rozchod zřejmě už poslední, definitivní. Takže tak nějak, pokud to tedy jako vodnářka umím dobře rozklíčovat :-D
21.01.2020 - 17:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Právě bude asi hodně zajímavé, když ten tranzit mají oba, protože když ho má jen jeden, může být pro druhého těžší pochopit, jaká "uranovská" práce na vztahu se po něm vlastně žádá. :17:
21.01.2020 - 17:44 | Filtr
(Vodnář) aquikez » Bosch
Děkuji za odpověď :-) a co se týče těch vztahů (včetně toho trigonu), jedná se tedy vyloženě pouze o vztahy partnerské, intimní? :-)
Tak rozbořit tu urputnost, neměnnost, ono to koneckoců už bude stejně třeba, to už sama cítím teď, možná i trochu déle :-)
21.01.2020 - 17:32 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Khalia Zvlčelá
Já vím, ty mě nezabiješ! :62: :3: To ten vlak, pod který mne strčíš. :21: To ten dopad na dno propasti, do které mne shodíš. :21: To ten plyn, co mi pustíš. :21: Kdepak Ty... :61: :20:
21.01.2020 - 17:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co Tě nezabije, to Tě posílí, no a jak víš, já pouze přizabíjím, takže ta nejlepší škola!:)) :75: :62:
21.01.2020 - 17:18 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Osobně zkušenost nemám, tak za čtyři pět let poreferuji. Ale strach z toho nemám vůbec. Přestože u mne půjde současně o Uranskou opozici, tak kolikrát při vlivech Urana jen řeknu: "Konečně!"
To mne vlastně přivádí na myšlenku, že při tranzitech Urana často více trpí okolí nositele tohoto tranzitu, než nositel sám. On alespoň ví, jak vnímá, co vnímá a co se děje, třebas jsou to náhlé a výrazné změny. Ale okolí tím opravdu může trpět až násobně více.

Často se říká, že tranzit Urana přes desc. prověřuje vztahy, že je ukončuje. Nemyslím si. On často také přináší oživení. Jenže spolu s oživením je nutno udělat změny. A pro někoho je prostě jednodušší se rozejít, než aby nějaké změny provedl, aby na vztahu pracoval: "Fůůůj, práce!"

No jo, jenže já jsem uraňák. Pro mě opravdu tyto tranzity nejsou děsivé. Fakt v nich vidím spíše příležitosti. Myslím, že mne více může prověřovat tentýž tranzit mé ženy, která už to má za pár. A když přežiju bez úhony ten (když ona mne nezabije), tak už vše. :4:
21.01.2020 - 07:36 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Šťastné narozeniny především! :17: Na první pohled bych řekla, že Ti může přinést vztah, který přijde nečekaně nebo s někým, koho bys nečekala, zkrátka nějakého uranistu například. Protože to je Uran, může ten vztah být něčím nestandardní a počkala bych s radikálními kroky typu svatby nebo stěhování (i když k tomu může dojít, zejména pokud někdo třeba bydlí ještě s rodiči a vzhledem k tomu, že je Uran vládcem IC-případně tam může být jiná souvislost s původním domovem). Cca za 2-3 roky, až dojde k té Luně, může jednak dojít k náhlému či radikálnímu přehodnocení Tvého životního směřování a filozofie. Skoro současně nebo brzy potom půjde taky Saturn přes IC, takže jsou možné opět nějaké změny v původním domově, například ve smyslu odchodu starších členů rodiny (ale může to být cokoli). Jinak co se těch vztahů týče, Jupiter jednak následujících pár let půjde lichými domy a aktivuje Ti všechny ty planety ve 3. domě, což taky může značit spíše příznivé změny celkově. Nepřekvapilo by mě stěhování do zahraničí třeba, pokud k tomu inklinuješ. Taky už letos na podzim progresivní Luna aktivuje záležitosti 7. domu, takže podle mě se něco vztahového uděje. :17: Jinak by mě zajímalo, jak se u Tebe projevila nedávná tranzitní kvadratura od Urana na Slunce (a vlastně i Venuši jako vládce DSC), nebo to Vodnářka nepozná? :4:
20.01.2020 - 23:06 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
On uran v byku neni nic moc asi bych od toho moc necekal.
Obzvlaste kdyz se ti zapoji do toho téčka.
Co bude delat. Bude lomcovat zazitymi vztahovymi vzorci chovani.
Ty byvaji v byku urputne. Zvlast kdyz je v d7 jiz uzel.
Momentalne je hezky ten trigon jupitera na lunu.
A ten zustane i v solaru coz je vyhlidka na celkem priznivy rok co se vztahu tyka.
20.01.2020 - 22:26 | Filtr
(Vodnář) aquikez » Khalia Zvlčelá
Ahoj,

děkuji moc za odkaz, mrknu na to :-)
20.01.2020 - 20:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

taky mi tudy tranzituje (bude tranzitovat), zakládala jsem stejnou diskuzi, tak kdyžtak mrkni sem - http://diskuze.najdise.cz/prispevek… :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »