Vztahy


19.01.2020 - 21:08
(Panna) Arezet
Vztahy
Krásný večer :1:
mohu vás poprosit,kdy by jste se podivali na moje kolečko?
Dlouholetá kamarádka se na mě vykašlala, už rok je taková jiná, našla si najednou několik známých, mě nepřeje že jsem šťastná, vdaná s mužem, kterého taky zná, už od začátku do nás šila.Jako svědkyni na svatbu si vzala holku co znala 2mesice, která se na ní 2dny před svatbou vykašlala.
Když se mi narodil malý,tak se ani nepozvala, až její přítel,tak jela s ním k nám,ale sama se neozve nenapíše.
Můj manžel a teď i její manžel ,od tohoto roku, jsou přátelé a tak se stykame v partě,to se se mnou baví... nechápu jí, teď se vdává ještě jedna kamarádka,a kámoška je svědkyně a zařizuje rozlučku a úplně na mě zapomněla, včera napsala zda se mnou má počítat,ale s tím že už byla včera schůzka s všech holek a dohodly co vše se na rozlučce se bude dít....a mě tam nepozvala, takže nevím nic,napsala co nevěsta chce,ale že to bude každou stát pomalu 8tis. no ,její arogantní odpovědi mě opravdu překvapili, napsala jsem ať se mnou už nepočítá.
Znali jsme se od školky, pomáhali si.

Tak obecně když si vzpomenu na kamarádky,tak vždy jsem byli v partě ,tedy 3 a já byla všude ta třetí,že které si dělali souvky, či po skončení školy už se mi žádná kámoška neozvala.Nechapu to proč se tohle děje.... kamarádka me moc zklamala a už se nechci s ní stýkat, vždy mi je k pláči poté co se s ní vidím.
V tom mám hasno., že už ji vidět nechci.

Děkuji za odpovědi ?

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
01.02.2020 - 15:25 | Filtr
(Blíženci) Lupi » player
Éterická ne - jen složitější. Nestačí nám, že spolu chodíme na fotbal, to je pravda. :4:
Já mám například jednu kamarádku už padesát let - no fakt že jo. Nevidíme se třeba deset let, pak se mi o ní zdá, tak jí zavolám a jako bychom se viděly včera. Ale taky mi to přijde zvláštní, jak jsou naše cesty souběžné.
Mám dost kamarádek, každou trochu jinou, ale na všechny se můžu spolehnout, kdyby něco.
Ty se zjevně pohybuješ mezi nezralejma malinama.
01.02.2020 - 14:36 | Filtr
(Panna) Arezet » Khalia Zvlčelá
ukázalo se, že má sama nějaký osobní problémy, ale řekla jsem jí že na mě si to vybíjet nemusí, že dál by jsme kamarádky nebyli.... no tak uvidíme..
21.01.2020 - 18:49 | Filtr
(Blíženci) fanik » Arezet
Mě to jako problém nepřijde, v každé partě jsou si lidi víc nebo míň blízcí, to je normální.
Přijde mi,že jí moc nebavíš a tebe to štve,když to tak řešíš..
s tím prostě nic nenaděláš,stačí se věnovat dalším v partě a jí neřešit
21.01.2020 - 12:57 | Filtr
(Býk) player
Nojo , hladový sytému nevěří. Babský kamarádství bývají dost éterická.

Když to vezmu ze svého okolí , znám jediné , které je fakt asi totální. 2 holky z gymplu...kdykoli je potkám , tak furt jsou spolu. Potkám je v Jablonci , potkám je v Praze , pořád jeden pár. Už od druháku. Nevím , zda nejsou lesbické či bi, ale minimálně jedna má děti. To se mi líbí. Sportovkyně, ale ne ze stejného odvětví.
Zvláštní , že si 35 let maj pořád co říct.

Ale jinak - většinou je to nahoru dolů. Mezi holkama dost běžný. Obrovskej kamaračoft , pak nenávist (většinou je v tom nějakej samec) , pak usmíření do normálního pokecáku , prostě nic konstantního.
21.01.2020 - 11:56 | Filtr
(Střelec) tiferett
Keby bol presný čas narodenia, zdá sa, že hrot 11.domu priatelov by bol v Baranovi - a tým pádom jeho vládca MArs nie dobre aspektovaný.
Mars v opozícii na Čiernu Lunu , v kvadratúre na stélim planét v Panne - obrovská kritickosť...- teda možné sú opakované takéto nezhody v oblasti priateľov. Nesieš si to z minulých životov a tí zradní priatelia ti prišli do tohto života tiež z minulých životov.
Zrejme ste si len vymenili role. To, čo si im ty kedysi urobila, robia teraz oni tebe. Si príliš kritická, priam zúrivo....pre svoju kritickosť máš tendenciu odsekávať ľudí a potom v ďalších životoch si oni nesú v sebe spomienkové stopy týchto zážitkov s tebou a urobia zas to isté oni tebe.
Nauč sa chápať a cez pochopenie milovať ľudí, nesúdiť a nekritizovať....a všetko sa zas postupne upraví..aj keď možno nie hneď.
21.01.2020 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná jsem natvrdlá, ale když jsou vaši chlapi nejlepší přátelé, tak proč do setkání tahají vás dvě? Kór když asi ví, že se nemáte rády? To mi hlava nebere. :4:
21.01.2020 - 11:40 | Filtr
(Panna) Arezet » Mici Angóra
Máš pravdu je to proces přirozený... už jsem ztratila pár dobrých přátel,vytratili se pryč z různých důvodu,ale vždy když se setkáme,tak se řadí vidíme...u ní cítím pokaždé frustraci a pocit, že vlastně nás chci usmířit..a ona reaguje dobře,ale jen v ten moment co se vidíme...pak nic
21.01.2020 - 11:37 | Filtr
(Panna) Arezet » Khalia Zvlčelá
Ráda bych jí odstřihla,ale jak jsem tu někomu psala, můj muž a její jsou nejlepší přátelé...jde to hůř udělat... manžel už to začal vnímat,ale ví že si to musíme vyříkat my dvě,tak do toho nezasahuje,ale myslí si o ní své..
21.01.2020 - 11:35 | Filtr
(Panna) Arezet » :):):)
Máš pravdu najdou se jiné,ale opravdu mě to dost zabolelo. :63:
21.01.2020 - 11:34 | Filtr
(Panna) Arezet » fanik
Mám problém s tím, že se s ní musim stýkat, protože její a můj manžel jsou nejlepší přátelé,jsou v partě přátel a já bych nemohla vidat ostatní, když je tam takže mě to odřízne od nich... vidíme se s partou minimálně, kvůli mimcu.
21.01.2020 - 11:31 | Filtr
(Panna) Arezet » Buddha/2
Jsem hodná,i se snažím pochopit a za pár let už ji mám chuť poslat do pr... :3:
21.01.2020 - 11:29 | Filtr
(Panna) Arezet » Žihadlo
Asi to bude i můj případ a s muži jako kamarády nemám problém, naopak jsou bezva :4:
21.01.2020 - 11:25 | Filtr
(Panna) Arezet » Khalia Zvlčelá
Jo jsem jediná co má dítě z kamarádek,ty jsou o pár let mladší, mě teď bude 30.Zijou jinak, jen že jedna za mnou jezdí a zajímá se o mě a syna a tato přesně naopak,přitom bydlí kousek ode mě.
Jinak jsem se od dětství přátelila s dospělými až kolem 17let jsem se začla více bavit s vrstevníky,ale partneři byli mnohem starší.Nedavno jsem začla zase víc inklinovat ke starším ženám asi kvůli mateřství a partner je stejně starý.uplne se to obrátilo.
Mamka je opravdu nejlepší kamarádka a nikdo mi není blíž.
21.01.2020 - 11:18 | Filtr
(Panna) Arezet » Bosch
Ahoj Boschi,jo mám,ale nemám justotu, že si to kolečko správně rozlustim,ale díky tobě vidím, že ano, úplně to nemám dokonale naučený,ale spíš intuitivně si to vyložím.Jo jak jsem si myslela, že je to ještě z minulých životů, mám jí v tomto životě od 4let a různě věci situace nas spojovali, posledních 10let jsme si byli jako sestry.Casto to o mě říkala,její starší sestra ji často ubližovala a šla za ní až když si nabila nos a vždy mě pak zradila, kdy se její sestra objevila.
21.01.2020 - 09:55 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
Proč jsou vztahy s kamarádkama takového charakteru?
Chodí se ke mě radit,vymluvit,blbnout,ale sotva nejsme v kontaktu pořád,tak si na mě nikdo nevzpomene dřív než je něco trápí?
Kamarádka do doby než jsem se začla scházet s mým manželem,byla fajn ač mě nikdy moc nepustila ke slovu.
S manželem jsme se znali od grilování na její zahradě,ve chvíli kdy zjistila, že jsem šla s manželem na rande ho hrozně pomlouvala, že mě ojede sotva mu vlezu do auta a že má hrozné sex. úchylky, že jí to řekla bývalá, že jí chtěl udělat dítě bez jejího souhlasu atd....fakt mě to ovlivnilo nachvili,ale čím víc jsem manžela poznávala zjistila jsem, že není toho charakteru co popisovala.
Vůbec nám to nepřála a časem se začla odmlcovat.Furt mi ho vymlouvala, neměla jsem radost když jsem jí říkala jak mě požádal o ruku atd..reagovala hrozně,jakoby žárlila... natož když jsem otěhotněla,ona dítě nechce,chce být nezávislá.
Letos se vdala a chce zkusit dítě, totální obrat.
S mojí svatbou a rozluckou mi nepomohla,byla i dotčena že není svědkyně
..ona byla zasnoubena dřív a jen mi řekla, že si bere za svědkyni svoji kolegyní co znala 3mesice.
Moc mě to ranilo, já si vybrala svoji druhou kamarádku, která za mnou a mimčem jezdí..je mi oporou.
Kamarádku vidím díky manzelovim kamarádům a už je mi nepříjemný jí vídat.K Vánocům mi napsala,zda si dáme dárek,vystrachala doma vše co by vyhodila, prošlé krémy,ohorelou svíčku ? děsný...jezdí za holkama co zná chvili kousek ode mě na návštěvu,ale za mnou se nestaví
Hádat se nemá smysl, jelikož je jak uražené dítě a radši smaže mé kontakty všude a řekne že jí využívám...to já jí připravovala na plesy,dělala jí vlasy atd.... nechápu to co mám manžela,je přátelství konec..ale vím, že tak přede mnou ukončila stejně přátelství s jednou kamarádkou,se kterou se taky znám a řekla mi, že ji vadil její přítel.. přitom tak milej, chytrej a pozorněji chlap ?
21.01.2020 - 08:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Khalia Zvlčelá
Tak třeba teď nabíhá Slunce ve Vodnáři kvádr Uran v Býku, to by mohlo být o tom přátelství. Dlouhodobě nevím, podle mě je to přirozený proces, že někteří lidi ze života mizí, jak už bylo napsáno. :17:
20.01.2020 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, to je pravda :1:
20.01.2020 - 21:27 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Khalia Zvlčelá
Tak o tom zatím nepřemýšlím :4:

Hele , mně tak napadl takový mírně kulhající příklad se psem. Když s tebou chce kamarádit, nikdy tě nekousne. Stejně by se měl chovat kamarád, který má minimálně psí emoční inteligenci :5:. Když kouše(škodí, pomlouvá ...) je na čase vyřadit ho z okruhu kamarádů :47:
20.01.2020 - 20:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele, dneska jsem odstřihla dalšího "kamaráda"... nějak jsem nevydýchala jeden výstup, co měl spolu s mým prvním přítelem... někdy se člověk jen zeptá sám sebe "mám tohle vlastně zapotřebí?" A je to. Úleva. :4:

No jen chci nadhodit, jestli to třeba není něco globálnějšího (tranzity), mně se tohle obvykle neděje. :61:
20.01.2020 - 14:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dcera, když začala být doma s prckem, tak si taky stěžovala, že ty kamarádky nějak nefungují.Jedna svobodná se jí začala motat kolem manžela a ona začala žárlit ,místo aby jí vypakovala :4:.Ty, které mají děti už třeba zase i pracují a je někdy těžké pak urvat pár společných chvil, když bydlí daleko od sebe.Taky mi říkala, že jí přijde, že se ta jedna vymlouvá, aby se nemusely vidět...další jí pomlouvala, jak ztloustla no a tak...
Netrap se tím,užívej si to hezké maminkovské období,vždyť poznáš časem nové kámošky, třeba na pískovišti :3:.Moje matka mi nikdy kamarádkou nebyla a moc jsem si to kdysi přála, je ledová jak psí čumák celý život...
20.01.2020 - 13:02 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Buddha/2
Netvrdim ze je hadavy typ.
20.01.2020 - 12:28 | Filtr
(Blíženci) fanik
Kamarádství přece není povinnost, prostě není zájem a je celkem jedno proč...
20.01.2020 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Khalia Zvlčelá
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proto nám tak rozumí! :15: :61:
20.01.2020 - 10:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Astrologicky se mi na to nechce koukat. To je životní situace, to přinesl život a v životě s tím buď něco děláme, nebo podléháme.

V prváku na gymplu jsem potkala skvělou kamarádku. To jsme se poznaly. Nikdy před tím jsem žádnou takovou kamarádku neměla.
Pře pěti lety se to nějak podělalo. Co jsem začala chodit s jedním chlapem. Docela dlouho před tím jsem byla single, ale nikdy před tím ji žádný můj kluk nevadil. A ona randila pořád s někým, docela to měnila (na můj vkus až moc), nic jí nevydrželo dlouho. Kolik vztahů měla alespoň rok? Jeden?
No prostě najednou se něco pokazilo. Pořád neměla čas. Nemohla tam, rušila srazy, nekomunikovala... Zprvu jsem si myslela, jestli to není psychika, depka. Jenže pak se ke mně začalo donášet, že šíří o mně klepy. Že jsem flundra atd. Přitom nikdo nic konkrétního nebyl schopen říct. Prý pokaždé příčinu nějak zamlžila a když něco řekla, tak každému jinak.
V té době jsem si na ni počíhala. No počíhala, byla to náhoda, že jsme se zrovna potkaly. Jen jsem si to s ní chtěla vyříkat. A bylo asi dobře, že u toho byla kolegyně, že jsem měla svědka, nemohla to překroutit. A stejně jsem z ní nic nedostala. Prý že ona žádný problém nemá, že nepomlouvá, to si ostatní vymýšlí, mezi námi se přece nic špatného nestalo... Že přece pořád kamarádka je a co prý já z toho dělám...?
Už jsem jí jen oznámila, že jestli má pocit, že jsem jí někdy něčím ukřivdila, čehož si nejsem vědoma, tak si to má vyříkat se mnou a ne za mými zády. Že to je normálka nejen mezi kamarády, ale všemi inteligentními lidmi. A Když mi nedá šanci poznat, co jsem jako měla tedy udělat, tak není ani šance to nějak napravit, ale tu šanci mi nedává ona, Že teď je její šance dokázat, že mluví pravdu a myslí to vážně.

A vidíš, nikdy toho nevyužila. Já ji tím pustila. Nerada, měla jsem ji fakt ráda. Když Ti druhý člověk nedává příležitost něco i jen pochopit, je to jeho problém, ne tvůj.
Někdy v tomto závidím chlapům. Jsou přímočařejší. Jednodušší (nemyslím tím primitivnější). Prostě jsou schopni si rozbít hubu a pak spolu jít na panáka. Spor zůstal venku. A vyříkali si to. My ženské si často myslíme, že se druhý dovtípí sám. A když ne, tak mu to dáme sežrat.
Příspěvky: 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »