Čekám na prince - a na celoživotní dřinu


14.01.2020 - 14:58
(Střelec) locin12
Čekám na prince - a na celoživotní dřinu
A on furt nikde...!! Sedmej barák mám teď plnej všech možných Pluťáků, Saturnů a Jupiterů. A pořádného chlapa potkávám tak akorát během REM fáze... už ani nevím, jaké to je chodit do kina nebo na večeři ve dvou, všecko dělám roky sama, protože je ten materiál kolem nepoužitelný... Normálně to snáším v pohodě (respektive samotu často sama vyhledávám), ale posledních pár dnů budou na obloze asi zase nějaké vadné konstelace, páč jsem děsně frustrovaná. A jo, asi s tím má co dočinění i to, že mě teď nějak štve i práce, což je pro mě normálně alfa a omega všeho. :63:

Příspěvky v diskuzi

Stránkování od konce: / 13 

Řazení:
18.06.2021 - 17:18 | Filtr
(Střelec) locin12 » Buddha/2
Jako odstrašující příklad můžu na lidi působit, to je fakt. :4:
18.06.2021 - 16:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » locin12
Asi jí ještě úplně nedocvaklo co vlastně slyšela.

Ale je to asi jen emocionální závislost co jí brání uplatnit filosofii "čo bolo to bolo, terazky :47: :71: " :4:

No a možná jí v tom nevědomky bráníš Ty, když vidí, že by mohla mít opačný problém :20: :4:
18.06.2021 - 15:59 | Filtr
(Střelec) locin12 » Buddha/2
Jenže tady jde teď hlava stranou, že ano. Jsou spolu přes čtyři roky, nechce to pustit. Má ho ráda. Ale chápu to, já byla taky takhle pitomá. :4: Nejlíp ho kopnout do zadku, to mu pak možná časem dojde, o koho přišel. Tady to ale pomalu směřuje k tomu, že ona se to bude za každou cenu snažit zachránit a on ztratí poslední zbytky respektu. Tou snahou mu to vlastně ulehčuje. Zatvrdí se, že ne... Ale málokdo si umí sbalit saky paky a elegantně zamávat na rozloučenou.
18.06.2021 - 15:51 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » locin12
:4: A to jako vážně řeší ? Z mého pohledu otázka max na pár minut :5:
18.06.2021 - 13:10 | Filtr
(Štír) Freja » locin12
nejhorší je, že čim je člověk starší a má víc vztahů za sebou, tím je ta laťka výš :5:
18.06.2021 - 10:34 | Filtr
(Střelec) locin12 » Buddha/2
Jo jo, jednoho mamánka teď řeší kolegyně. Nechce se stěhovat od mámy, práci si teď hledat taky nechce, ale pařit hry a rozejít se po letech chce, protože prý každej směřují někam jinam. Bodejť by ne, když ona zrovna dodělala vejšku, kupuje byt a na zadku by doma sedět nevydržela. A to jí je 27 a jemu přes třicet dva.
18.06.2021 - 09:32 | Filtr
(Střelec) locin12 » fanik
No ty ses vtipnej, jediny netolerantni a namysleny ses tady ty. Ja se ti celou dobu jenom snazim vysvetlit, ze to mam proste jinak nez ty, kdezto ty mi cpes tu svoji pravdu. Ok, rikej mi klidne cekanka, jestli ti to udela dobre. Na dalsi sireni sve pravdy si prosim zaloz sve vlakno, at mi to tu neprasis. Astro rozborem ocividne stejne prispet nechces. Dekuju.
18.06.2021 - 09:03 | Filtr
(Blíženci) fanik » locin12
To bylo asi na mě. Hele tady přece nejde o nějakou pravdu, ale o názor a racionálno bys nám taky neměla upřít :3:
Působí to pak min. netolerantně, spíš až namyšleně a frustrovaně.
S těmi čekankami jsem se asi strefil do živého, tak se omlouvám, ale to není můj výmysl, to je starý..

Čekala na toho pravého :29:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
18.06.2021 - 08:54 | Filtr
(Blíženci) fanik » Buddha/2
To jo, nikdo nechce jít vyloženě "pod cenu" ale taky je dost častý, že dámy, ale i pání mají vysoké požadavky a sami tolik ani nedokáží nabídnout :4:
18.06.2021 - 06:33 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » locin12
Njn, jenže já když začnu být iracionální, tak nikdo nechápe o čem mluvím :85: :61:
18.06.2021 - 06:30 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » fanik
Já teda na náhody nevěřím a ani si nemyslím, že by to bylo jedno - v tom smyslu, že by vznikaly vztahy rovnocenné kvality. Ono to totiž na té připravenosti dost závisí. Je velký rozdíl mezi vztahem na 1 noc, na 3 měsíce a na 20 let.
A jo, v tom že dneska je hodně takových, co ve 30 o nějaké závazky nestojí nebudu polemizovat. Ale zase pochop, že ženská, která to má v hlavě trochu srovnaný, nemá zájem o mamánka, ani o PC pařana, který prožívá orgasmus až když postřílí přes sto slizskejch potvor :4:
17.06.2021 - 20:37 | Filtr
(Střelec) locin12 » Mici Angóra
No právě, tím se dostáváme do astrologického hlediska, na který jsem se původně ptala. Jenže pak se do toho vloží chlapi se svými zcela určitě pravdivými racionálními úsudky, které nějaké hvězdy nepřipouští, a je ze mě čekanka, která je vybíravá a není schopná se seznámit. Tu Jennifer jsem zmiňovala kvůli tomu.
17.06.2021 - 20:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » locin12
Jo, však to já nezpochybňuju. Má tam Saturna, takže to má prostě všechno později. Ale celkově si při pohledu na její radix nemyslím, že by byla jen oběť okolností. :63:
17.06.2021 - 19:17 | Filtr
(Střelec) locin12 » Mici Angóra
Netusim. Dala jsem to jako priklad proto, ze si tady snad kazdy mysli, ze kdyz se clovek dovede seznamovat se spoustou lidi, zarucujue mu to, ze snadno potka nekoho pro vztah.
17.06.2021 - 19:13 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » locin12
No, a co má Jennifer v 7. domě? :14: I když u ní hraje asi víc roli Venuše-opozice Uran.
17.06.2021 - 18:02 | Filtr
(Střelec) locin12 » fanik
Kdyz to tam neni, tak to tam neni, a nebudu se nutit do vztahu s nekym jen proto, abych nebyla sama. Ale jo, asi mluvime jinym jazykem, kdyz tuhle zakladni vec nedovedes pochopit.
A ty kecy o narocich jsou uz fakt smesny.
17.06.2021 - 17:47 | Filtr
(Blíženci) fanik » locin12
Aha, tak asi mluvíme v různých jazycích.. Možnost seznámit se je, ale On je vždy nevhodný,
tak dál čekat no, nebo trochu slevit?
Jennifer ted lohla Brada Angeline, nebo už to zase neplatí?
17.06.2021 - 16:19 | Filtr
(Střelec) locin12 » fanik
Chápu, že je ta diskuze dlouhá, ale v jedné části jsem tuším zmiňovala, že se seznamováním problém nemám ani v nejmenším. Jen ještě nebyla možnost se seznámit s tím vhodným protějškem. Jako já už nevím, jak jinak to vysvětlit.
Vezměme to takhle; co třeba Jennifer Aniston? Je sama. Má za sebou nevydařené vztahy. Myslíš, že má problém se seznámit? V tomhle to asi nebude.
17.06.2021 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) fanik » locin12
Mluvím o vlivu na seznámení :29:
17.06.2021 - 15:39 | Filtr
(Střelec) locin12 » fanik
Nice. Myslim, ze vis prd o tom, jaky ma na zivot vliv detstvi. A bagatelizovat takove svereni se je vylozene necitlive.
17.06.2021 - 14:46 | Filtr
(Blíženci) fanik » locin12
Tak jestli dlouho čekáš a nenacházíš, tak jsi čekanka ne? :4:
Máš nejlepší věk, vypadáš před dětmi? asi dobře, tak to bude o té náhodě a drajvu? někoho dobrého přitáhnout, je to tvůj přirozený ženský úkol.
Podle mě to s tvým dětstvím atd. moc nesouvisí, leda bys dopředu nějaký problém vyloženě vyzařovala,
ale obvykle nic z toho při potkání se není vidět..
Spoléhat na hvězdy taky moc nejde, to už jsi asi zjistila..Sedmej barák mám teď plnej všech možných Pluťáků, Saturnů a Jupiterů a pořádnej chlap nikde...
17.06.2021 - 14:05 | Filtr
(Střelec) locin12 » fanik
Ne každému je prostě přáno, aby tu svou "druhou" polovičku potkal hned v šestnácti a žili šťastně až do smrti. Někdy si v sobě lidi nesou nějaké bloky, které můžou být vzniklé i prostředím, ve kterém vyrůstali, vztahy s rodiči a mezi rodiči.

Se vztahy jsem to měla vždycky složité, proto jsem začala chodit na terapie, abych se dopátrala jádra pudla. A ejhle, zneužití v dětství příbuzným, vztah rodičů alá Woody Allen (otec matku vychovával jako svou dceru, měla i jeho příjmení), to všecko může mít vliv na to, jak se pak člověk projevuje ve vztazích a jaké partnery k sobě přitahuje. Má totiž zkreslený pohled na to, jak by věci měly fungovat a co považuje za normální. Já jsem ve svém životě neměla žádný vzor normálního vztahu. A mezi rodiči – i když jsou pořád spolu – se o nějakém harmonickém soužití mluvit nedá. Jejich problémy s alkoholem – u mámy od dětství, kdy jsem musela být tím styčným bodem, který se o všecko postará – se na mě taky podepsaly. Takže s tím označením "čekanka" bych byla opatrná.

A troufám si tvrdit, že vzhledem to taky není, proto jsem alergická na otázku, jak je možné, že někdo, kdo vypadá jako já, je pořád sám. Mám svůj život, svoje koníčky, svoje kamarády, zázemí a práci, kterou mám ráda. Nemyslím si, že nejsem na vztah připravená, prostě nechci skákat do něčeho, v čem se od počátku necítím.

A že je všecko kvalitní rozebráno? Předpokládám, že i mezi muži takoví, kteří si v sobě něco nesou a potřebujou čas na to, aby se vnitřně uzdravili a teprve pak budou také připraveni na ten správný vztah.

A já se na radu ptala z toho astrologického hlediska. Je to možná nesmyslné se spoléhat na hvězdy, ale ráda věřím tomu, že se to jednou zlomí. Ten plamínek naděje to ve mě vždycky zažehne.

Takže asi tak.
17.06.2021 - 12:48 | Filtr
(Blíženci) fanik » Buddha/2
Tak ono tu radit ani moc nejde. Říká se, že nejsou chlapi, ale pořád vztahy vznikají a je asi jedno,
jestli vlivem náhody nebo nějakého nastavení či připravenosti, snahy..
Přijde mi možná, že chlapi v tomto věku už nějaký ten vztah mají, nebo ho zatím ani moc nechtějí a radši si užívají, milenky koníčky.. nebo když už, tak nějakou někomu lohnou, než že by zachraňovali čekanky, možná ještě radši ten adrenalin?
17.06.2021 - 09:24 | Filtr
(Střelec) locin12 » Buddha/2
Tak samozřejmě, že by bylo hezký, kdyby mi někdo řekl: "Hele, potkáš ho letos v létě, bude mít hnědé oči, tmavé vlasy, sportovní typ, finančně zajištěný, nosit tě bude na rukou ap." :4: Ale takhle to asi nefunguje. Já už jsem v minulosti měla období, kdy to na mě přišlo, že bych ten vztah fakt chtěla, nejlíp hned, a vyzkoušela spoustu věcí, vč. té seznamky, ale když už se někdo objevil, bylo to naprosto pokaždý nezávisle na nějaké mojí vůli nebo aktivitě. Prostě opravdu v ten správný čas to přišlo samo. To, že to byly spíš výchovné lekce, je druhá stránka věci.

Ty změny v bydlení se mi líbí čím dál tím více a vážně to vůbec nepůsobí usedle. Není to jen o těch barvách (ta f. je jen na dvou stěnách navíc), ale o kombinaci i jiných prvků. Donedávna to ještě pořád vypadalo jako studentské bydlení a teď už to konečně dostalo nějakou šťávu. Teď bych se vlastně nestyděla si tam někoho pozvat. Teď jako nemyslím jen chlapa, ale kohokoli z přátel. Ten domov pořád vnímám jako to místo, které je jen moje a kam si můžu utýct z toho ruchu venku. Tam je to krapet hektický a mezi lidma jsem pořád, ať už v práci nebo prostřednictvím koníčků. Mám ráda i trochu toho svýho klidu.

Takže jo, opět, radši si počkám na to pravý terno, než zase zažívat nějaká vyčerpávající dramata, toho mám dost v divadle. :1:
17.06.2021 - 01:33 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » locin12
No, já mám od začátku dojem, že víš co děláš a v podstatě ani nečekáš na nějakou radu, ale spíš na správný čas :1:.
Jo a nemám nic proti šedé a fialové, ve správné kombinaci odstínů to může vypadat hezky :5: (ale nejspíš to bude působit usedle a "neakčně" :4:)
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »