Tak dáme zajímavost pro astology , neastrology , lidi a zvířátka..


20.12.2019 - 10:47
(Býk) player
Tak dáme zajímavost pro astology , neastrology , lidi a zvířátka..
Cern !...Urychlovač částic.

Pokud ti lidé to , co vidí , vidí správně , pak to , co vidíme je stejně jenom čirá iluze a realita má nekonečné množství variant.

Co to značí. Že astrologie je - a není. Že všechny varianty astrologie , které si lze představit jsou - a nejsou.

Že si to celé tvoříme sami a hmota je jen hologram a všechno je věc vědomí všehomíra , ale realita je jen potenciálem a vzniká a zaniká každou pikosekundu.

https://www.youtube.com/watch/…
YouTube

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
31.12.2019 - 05:51 | Filtr
(Býk) Ase » registrovaná
Tuším čo máš na myslí ale aj to prebieha vo vedomí, to tzv. kozmické vedomie je "za". :-)
24.12.2019 - 09:56 | Filtr
(Lev) registrovaná » Ase
Jedna závislosť ostane.
Vieš aká?
24.12.2019 - 02:05 | Filtr
(Býk) Ase » registrovaná
Tvoje vedomie nieje "tvoje" vedomie, tvoje vedomie je vedomie všetkých, je iba jedno a stojí úplne za tým všetkým, mimo stvoreného, ak sa bavíme o vedomí kosmickom. Vedomie druhých síce ovplyvňuje tvoje vedomie, tvoju osobu, ale je to stále to isté vedomie vo všetkých, veta by znela presnejšie - uvedomenie si bytia alebo seba samého tých druhých v nich, ovplyvňuje zároveň vedomia si seba samých v iných druhých, pretože tu sú energetické väzby. Tie čiastkové vedomia sú len zdanlivé, bytosť žije zabudnutie na svoj pôvod a z tejto pozície jedná. Ak prestane jednať tak, aby prestala žiť tú "realitu smrti", oslobodí sa z väzieb a spozná svoju podstatu a nezávislosť na nikom a ničom. Zabudnutie na jednotu so všetkým je to obmedzenie reality, aby sa vedomie mohlo "spoznať". Zhruba k takému záveru som skrz fyziku došiel tiež.

Takže áno, prekonie reality znamená prekonať sugestívnu silu celého ľudstva a nieje to až tak nerealizovatelná úloha ako by sa možno zdalo.
22.12.2019 - 14:18 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Wiké
Já taky nemluvila moc k tématu :4: jen jsem reagovala na Milli a takový to zhmotňování katastrof....myslím si, že to funguje tak, že se buď trefíš do nějaký matrice, do předobrazu, nebo ho naopak zrušíš.
Ale když je zabetonovanej, tak jasně, to se musí po kousíčkách...tu kořínek, tam kořínek, jen dva prstíčky.
Voda mi připadá hódně vysokej levl :46: a navíc bych se bála, když tady zhmotním vodu, kde něco ubude....
22.12.2019 - 13:46 | Filtr
(Panna) Wiké » Lupi
To je asi něco jako že myslí se zhmotní úplně všechno - ne?
Když je to tu tak zabetonovaný, tak asi ne.
Muselo by se to asi prorazit - třeba jak pomalu vzniká emancipace žen - taky to závisí na skupinách.

Někdy okolo roku 2012 se Alžběta Šorfová a další lidi (italská vědma - už nevím, jak se jmenuje) těšili, jak skupinovým soustředěním zhmotní ve sklince vodu. Byli tak nadšení, že jsem se těšila, jak budu učit ve fyzice, že lidi zhmotnili vodu a bude to senzace.
Ale nepovedlo se jim to.
Jak řikáš - nohu si za krk nedáš.
nevím, jestli se to týká tématu, když jsem si to neposlechla?
22.12.2019 - 13:36 | Filtr
(Panna) Wiké » Buddha/2
Nekoukala jsem, ale CH. taky nemusím..
22.12.2019 - 11:16 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
Ale tak kus jsem poslechl (seberádoposlouchajícího klauna Chauna přeskakoval :5:).
Myslím, že to je jeden z mála, kdo se nechová jako zabedněnec. Pro mě tam bylo pár zajímavých momentů, třeba když mluvil o éteru nebo Einsteinovi a jeho postoji k teorii relativity a jak se z teorií stávají zabetonovaná dogmata (např. teorie velkého třesku) - v tom mu dávám za pravdu. Víme prd, nesrovnalosti ignorujeme (v lepším případě), ale za žádnou cenu to nechceme přiznat :49: :49: :49: ... což nám ale nebrání prohlašovat svůj přístup za vědecký :4:)

sem se nevánočně rozkecal :20: :4:
22.12.2019 - 09:07 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
To je spíše přitěžující okolnost, že dělá v Cernu - tihle inženýři umí zorganizovat pokus, udělat silný elektromagnet, k pokusu vyplivnout průkaznou statistiku, ale jakmile dojde na interpretaci výsledků, jsou horší než děcka. Nedokážou díky své úzké specializaci pojmout všechny možnosti a dle svého letitého zvyku se soustředí na "pravděpodobné" - Occamova břitva, atd. - což zde zákonitě selhává, protože v absurdním světě na hranici poznatelnosti není možné spoléhat na nějakou analogii.

Mimochodem vzpomínám si (není to tak dávno) co tvrdili, že objevili částice rychlejší než světlo. Byla to bublina, ale sekli se s tím teda fest.

Horší než inženýři jsou v téhle interpretaci výsledků snad jedině historici.
21.12.2019 - 21:27 | Filtr
(Býk) player » MG34
No - kdyby to měl jen ze sebe. Jenže on dělá v Cernu. To , co přednáší staví jako výsledek výzkumu hmoty a kvantové fyziky. Samozřejmě - ten rozpor jsem tam objevil taky.

Nicméně - podobnou vizi jsem zachytil nedávno v Cestování červí dírou s Mortenem Freemanem a myslím že i v teorii strun.
21.12.2019 - 16:51 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Pokud by měl pravdu, bylo by to ještě horší - už třeba jen slovo "berňák" by začalo existovat až v nějakém okamžiku a ihned by zase zaniklo, nebyla by tam žádná kontinuita k dalším akcím (protože i to by byla iluze), takže v jednom zlomku sekundy bys viděl dopis (včetně omáčky kolem a iluzorní historie), v jiném zlomku sekundy bys byl zamrzlým červem někde v permafrostu (zase včetně kompletní iluzorní historie), pak bys byl milión dalších variací na halucinace po psychedelických drogách a přitom každý ten zlomek sekundy by se ti jevil jako věčnost, protože bys tam měl tu přigenerovanou iluzi historie a vlastně i budoucnosti.

Nicméně nebyla by žádná historie ani budoucnost - žádný čas. A troufám si tvrdit, že kdyby nebyl čas, nebylo by ani to vědomí a tím se to jeho tvrzení vlastně vyvrací. Protože to jediné reálné vědomí musí "někde" být a potřebuje "čas". Nemůže mít vědomí schované někde v nějaké iluzi - samo by pak bylo iluzorní, což on nepředpokládá.
21.12.2019 - 16:30 | Filtr
(Ryby) MG34 » MG34
Ještě mne k tomu solipsismu napadá jedna věc - narazil jsem na to v souvislosti s tím, že jsem si tu pročítal některé svoje staré příspěvky.

I minulost (mých "akcí") musí být jen iluze, tzn. i moje paměť by nesměla být reálná. Takže v důsledku je třeba popřít i sebe sama a vlastně i to svoje jediné vědomí (které má ale podle předpokladu teorie reálně existovat). Tahle teorie je fakt uhozená a řekl bych, že se tím i sama vyvrací.

Ten borec na videu je tudíž v tomto zcela mimo.
21.12.2019 - 16:09 | Filtr
(Ryby) MG34 » registrovaná
Je v tom rozpor.

Buď by musel předpokládat, že všichni lidi jsou jen bezcenní statisti v jeho divadle života - což už je samo o sobě dost uhozené.

Anebo by musel nutně dojít k závěru, že když můžou realitu ovlivňovat všichni, tak mu toho k ovlivnění zase tak moc nezbývá.

Klasický případ - atomová bomba a město Kokura. Obyč. Japonci vůbec nevěděli, co je to atomová bomba a jakým způsobem funguje plánování bombardovacích operací v armádě USA. Kokura byla vybrána jako záložní cíl při útoku na Horošimu, ale protože to s Hirošimou klaplo, tak Kokura zůstala ušetřena. Pak byla vybrána jako hlavní cíl, ale protože se pár letadel někde zpozdilo a mezitím se zhoršilo počasí, zase zůstala ušetřena a padlo to na záložní cíl - Nagasaki.

Tzn. pokud připustíme existenci ostatních (na nás nezávislých) lidí, tak nám klidně taky můžou hodit na hlavu atomovou bombu a promptně tím ukončit naši pozemskou existenci. A k tomu nám můžou ovlivnit život spoustou dalších "šťouchanců", pěkně odstupňovaných podle vlivu. Moc nám toho pak k ovlivnění reality nezbývá.

Pokud by existovalo jen něčí nějaké já a všechno a všichni ostatní by byli jen statisti a kulisy, tak se samozřejmě dá se skřípěním zubů tato teorie vypilovat k neprůstřelnosti (https://cs.wikipedia.org/wiki/…), ale rozhodně nepřipouští jakýkoliv náznak autonomie statistů nebo kulis - i malá autonomie tuto teorii zbourá jako domeček z karet - autonomie pilota by třeba v případě obyvatel Kokury měla naprosto devastující následky.

Nehledě k tomu, že ten solipsismus je vlastně dost radikální egoismus s naprosto přezíravým pohledem na ostatní lidi a je tedy hodně nebezpečný (zvlášť pokud není "správně"), máme tu nevyřešenou otázku jeho mechanizmu - kde by jako to vědomí vlastně bylo? Všechno vždycky někde je.
21.12.2019 - 10:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Sorry, vidím Chauna a dál nemůžu ... :49:

Kvantová fyzika je pitomost, resp. obsahuje sem tam i malé kvantum pravdy :4:
Ale bylo by fajn nezakopnout ve tmě o židli o které nevím nebo projít zdí když nevím o dveřích :4:
21.12.2019 - 09:34 | Filtr
(Lev) registrovaná
Mala som chuť založiť tému presne o tomto videu :)

Dôvod...chcela som sa spýtať na názor iných k jednému bodu jeho prednášky.

Jan Rak hovorí, že tam vonku nikto nie je, nie je tam nič a úplne všetko do tých najmenších detailov si tvorím sama...

Nie je to v rozpore s tým, ak zároveň tvrdí, že vedomie iných ľudí ovplyvňuje vedomie moje?
Nie je to tak, že to ja si tvorím (existenciu) aj tých iných ľudí a teda ich vedomie a teda je pre mňa neovplyvniteľné de facto?

https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
20.12.2019 - 21:30 | Filtr
(Býk) player » Korzárka
Ano - programuje jej naše vědomí. Jsou tam věci , že kdyby je neříkal vědec , tak bych si myslel , že mi z obrazovky káže někdo uprchlý z blázince.

Dokud dopis od berňáku neotevřeš , není uvnitř nic. Až když ho otevřeš , zhmotní se v číslici vědomí...no teda ehm...Nakonec si řeknem: ten urychlovač nám byl čert dlužen.
20.12.2019 - 12:14 | Filtr
(Rak) aktigram
áno, ale v tom prípade cestujeme v čase a nastavujeme si hviezdy podľa toho ako chceme počas života?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »