Jakým směrem se vydat? - Práce


30.08.2019 - 20:37
(Rak) Cole
Jakým směrem se vydat? - Práce
Zdravím!

Mám před sebou docela "velkou jízdu" kdy končím po dlouhé době zaměstnání kde jsem vůbec nebyla šťastná ani spokojená, ale můj milovaný kolektiv bylo těžké opustit.

Mám teď v hlavě miliony možností a vůbec nevím jakým směrem se vydat, či co začít.

Momentálně ovládám tři cizí jazyky (slovo ovládám berte s nadsázkou) :37: :61:

Umění taky (tam musím splňovat ideály ostatních ale tvářit se originálně) - alespoň tak to vnímám já, můj subjektivní pohled na dnešní obory tím zaměřené.

No a teď se úplně cítím jako kdybych to úplně měla před sebou, jenom krůček!
... Ale vůbec nevím co nebo kde začít. :9:

PS - momentálně procházím osobní roční vibrací 9

Předem děkuji každému kdo se zapojí do diskuze :79:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
04.09.2019 - 20:15 | Filtr
(Ryby) thééé » Cole
Trošku se zpožděním, no konkrétněji:
Spojovat a slovo - může být splněno třeba u simultánního překladu.
01.09.2019 - 00:00 | Filtr
(Střelec) verka96 » Cole
To je zajímavé, já mám také retro Jupitera, jak píšeš, že vyššího vzdělání dosahují lidé od 30ti nahoru - u mě jsem si Bc. vzdělání doplnila od 36let a dokončila před 3 lety. Ale ano, byla to fuška, hlavně matematika a statistika, matiku jsem musela drilovat v podstatě od učiva ZŠ a chodila jsem na individuální doučování... Ale nakonec jsem to zvládla (mám i retro Merkura - to chápání nových věcí mám takové pomalejší). :63: :27:
Ale na druhou stranu psaní jsem velice dobře uplatnila v zaměstnání, docela mě to bavilo a šlo mi čím dál víc, teď v podstatě komunikace přes psaní je řekla bych významné v mé práci pořád (dobré vyjadřovací schopnosti). Seminárky psát mě bavilo... Jen si najít obor nebo téma, které Tě bude bavit, pak myslím, by Ti to mělo dobře jít... ??? Je to tak?
Snad se budou nějaké informace k dobru... :6:
31.08.2019 - 20:05 | Filtr
(Ryby) thééé » Cole
jo takhle :63: no čteš co potřebuješ :61:
Ale jinak jsem myslela spíš spojování přes psaní, řeč a myšlení, ale i vyjádření (kreativní)
31.08.2019 - 19:19 | Filtr
(Rak) Cole » thééé
Dobře, takže chápu to správně, že mám vlastně psát knížky o tom, jak se lidé rozmnožují? :61: :61: :75:
31.08.2019 - 19:18 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Je tam vidět ta velká dávka mé nervozní, nezúčastněné energie? :2: :4:
Jojo, umění je spíš ale koníček :) .... pro uvolnění.
Technologie a inovace přesto mám kolem sebe - v rodině, můj táta dělá s počítači, opravuje je a pomáhá lidem se sítí (resp. šéfuje tomu :D).
Má Slunce v Raku, měsíc v Panně a asc. ve Váhách - a stejně jako já slunce v 10 domě, s tím že tam tedy má i Mars. Možná nějaké vzory doma :13:
A proč s cizinou problémy? :5:
31.08.2019 - 19:13 | Filtr
(Rak) Cole » verka96
děkuji moc :79: no mám Jupiter ve Střelci v oficiálním domu Blíženců a v domě Střelce mám planety v Blížencích :75: ...to máš asi pravdu, ale můj Jupiter je retrográdní, takže občas fuška. Někde jsem četla, že lidé s retrográdním Jupiterem žijí více duchovní život od 30ti nahoru a taky dosahují vyššího vzdělání později v životě. A taky že znamení Jupitera je manžel v horoskopu ženy, ale co já vím :25:

Je pravda, že hodně ráda komunikuji ale taky se velká část té komunikace děje v mé hlavě. Je pravda že se ráda učím, ale obecně bych řekla že spíš na povrchní úrovni. Učím se rychle ale když se učíš rychle, občas ti uniká větší hloubka a podstata věci. Já to teda o sobě vím a snažím se to vyvážit. Kdyby mi třeba někdo dal složitý matematický vzorec, to je potom jiná pro mě, než jazyky :75:

A děkujů moc! Za veškerou reakci :12:
31.08.2019 - 12:30 | Filtr
(Ryby) thééé
Heslovitě :4:
Psaní, komunikace, ale tvořivě komunikovat, "jinak" komunikovat, způsoby komunikace..??? slovo, písmo, myšlenka, spojit, propojit ???
30.08.2019 - 21:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já bych tam to umění viděla nebo obecně něco hodně kreativního, ale právě spíš spojené s nějakými technologiemi nebo inovacemi, teď to neumím správně pojmenovat, už je pozdě a mám unavený mozek. V cizině cítím trochu problémy. :63:
30.08.2019 - 21:40 | Filtr
(Střelec) verka96 » Cole
Tak to je zajímavé, 12h polední :27:... Co bych z Tvého horoskopu poznala, co máme tak nějak společné, je Jupiter ve 3. domě (dům komunikace, cest, vzdělávání...) navíc u Tebe ve Střelci, což je super postavení. :5: Navíc Merkur jako vládce ascedentu (Panna) v Blížencích (výborné postavení), je vidět, že Ti to opravdu myslí (znalost jazyků), v 9. domě + Venuš v 9. domě - což je mimo jiné zahraničí, zase to cestování, tentokrát dlouhé cesty atd. Máš hodně Blíženecké energie, takže chápu, že Tě toho více láká. Navíc Slunce, Luna v 10. domě (dům kariéry, veřejnosti)...
Určitě ta cestovka mě také napadla, to by Ti určitě sedělo. Navíc, více si věř, neřeš ostatní. Vůbec nepřemýšlej v tom kontextu, jak píšeš: "problém je v tom, že to baví spoustu lidí a já si nejsem jistá, jestli jsou místa v s takovým zaměřením ještě tolik volná.." Každý člověk je úplně jiný, každý má buňky na něco jiného, to neznamená, že to dělá hodně lidí, že to dělají dobře atd... Nikdy nemůžeš vědět, jak to ostatní mají. Takhle by ses daleko nedostala.
Určitě bych se zatím rozhlížela kolem, co trh práce nabízí. Inzeráty, známí, kamarádi, atd. Ujasnila si, do čeho bys šla... Já třeba když vidím příležitost, popřemýšlím nějakou dobu a pak se rozhodnu. :63: :5: Takový instinkt, 6. smysl... :6:
30.08.2019 - 21:03 | Filtr
(Rak) Cole » verka96
ano opravdu je :1: mnohokrát jsem to sama zkoumala a hodnotila a zkoušela i různé změny v čase a jak by to ovlivnilo určité věci o mně, je to tak. Nehledě na to, že to tak mám i zapsané v očkovacím průkazu a ověřovala jsem to :1: .

Přesně! Problém byl v tom, že já jsem z bývalého zaměstnaní kde jsem milovala práci ale nesnášela kolektiv přešla do práce, kde to bylo přesně naopak. Teď jen musím čekat protože na místě, kde pracuji budou probíhat změny takže ve výsledku na tom odchodu vydělám.

Jinak co mě baví..

Bavilo mě tančit dokud jsem měla čas.
Bavilo mě poznávat svět skrze cestování a učit se cizím jazykům
(problém je v tom, že to baví spoustu lidí a já si nejsem jistá,
jestli jsou místa v s takovým zaměřením ještě tolik volná)
Ráda pomáhám lidem a mluvím s nimi o jejich problémech
A ačkoli jsem vystudovala grafický design, nijak extra mě to neláká,
Možná - by mě bavilo malovat příběhy a vytvářet je. Něco jako interaktivní grafika.


Co obecně by mě asi bavilo by bylo pomáhat lidem a dávat je nějakým způsobem dohromady ale cestovat u toho :61: to by mě zajímalo co dělat, opravdu :2:

Ten problém není takový, že nevím coby...spíš (a to se mi stává často) mě napadají miliony možností a netuším, která je ta pravá)
30.08.2019 - 20:51 | Filtr
(Střelec) verka96
Hezky večer, byla jsem v podobné situaci lonske léto, akorat jsem vedela, co budu dělat a dlouhou dobu se na novou praci pripravovala... S tim kolektivem v praci se po dlouhé době rozloučit neni snadne a take mi nekdy chybi, i když jsme částečně v kontaktu... Ale uvidíš, je to přechodná doba. Asi bych na Tvém místě, pokud nemáš jasno, popremyslela, co Te v životě baví, co Ti prijde zajimave a lákavé zkusit.. Obecně cislo 9 je o dokončování, tak bych to vnimala. Ještě dotaz na Tvuj horoskop, 12h je opravdu hodina narozeni nebo ne???


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »