Luna ve Štíru (žena)+ Venuše ve Štíru(muž)


05.07.2019 - 18:30
(Váhy) Buddha/2
Luna ve Štíru (žena)+ Venuše ve Štíru(muž)
Může mi někdo objasnit co to znamená ?
Stručně a jednoduše, pokud smím prosit :76:. Díky :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
05.07.2019 - 19:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Sosna zvlčelý
No, je to sranda :4:.
Totiž to jediné co mi kamarádka řekla je o té luně, jinak vůbec nic. No, asi se trefila. Ale u ní se nedivím, to tak má často :4:
05.07.2019 - 19:13 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Buddha/2
Já se tu směju, protože jsem Khali před chvílí říkal, že kolikrát to u člověka s takovou pozicí, která skrývá (a sama ráda z úkrytu pozoruje - Štír), se nemusí viditelně projevit. Ani on sám to u sebe nemusí vědomě pociťovat, dokud se v jeho blízkosti neoctne člověk, který mu tuto oblast nějakou svojí planetou konjunkcí aktivuje. Tam se člověk může divit, co že to v něm je.
No a protože jsou tu dvě planety ve Štíru, může to být obousměrné.

Pravdu díš, já na Venuši taky leccos svedu. :20: Místo abych sváděl Venuše... :85: :61: (Ta svedená, co tu mám, tvrdí, že ona svedla mě. :122: :39:)
05.07.2019 - 19:06 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Sosna zvlčelý
Díky :1:.
Tak já to trochu objasním, když sis dal tu práci :3:.
Měl jsem tu čest s holčinou, se kterou jsme se potkali u kamarádky. Když odešla, dozvěděl jsem se, že takhle ji nezná, myšleno ve smyslu pohodovosti a otevřenosti. A u mě stejný pocit ... jakobysme se znali, takové propojení na nějaké hlubší úrovni.
No svedeme to na tu konjukci :46:
05.07.2019 - 18:51 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Takový vztah jsem měl! :75:
Může to být hluboké spojení, ale je třeba si uvědomit, že obě planety zde naneštěstí dostávají na :71:. Luna v pádu, Venuše v exilu... Copa chlap, ten z toho ještě nějak vybruslí, protože jsou to planety ženské, tudíž na ženy působí mocněji.
Někdy je to pouto, které je těžké roztrhnout. Někdy jde o vyslovené lpění. No a také se může objevit tendence svého partnera ovládnout (manipulovat s ním). Kdo je zde ten manipulativnější je třeba posuzovat v kontextu obou radixů, to z jedné konjunkce se říct nedá. Oba mohou být na takové úrovni, že k něčemu takovému sklony nemají, nemanipulují.
Je to do jisté míry cesta podsvětím. Žádná procházka růžovým sadem. Ale na druhou stranu mít vedle sebe člověka, který je ochoten jít s tebou do pekel...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »