Žlučník


19.05.2019 - 17:17
(Blíženci) zlobítko
Žlučník
Je možný nějak "restartovat" nefunkční žlučník a nebo už bude pořád zlobit a je lepší, aby byl vyoperován? :63:
Jak se vám žije bez žlučníku, je to horší s ním a nebo bez něj? :43:
Děkuju moc za vaše odpovědi :62: :74:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
24.05.2019 - 18:05 | Filtr
(Štír) Nabi*
No já ti nevím s tím vyoperováním. Podle TČM, a asi nejen, za chybějící orgán přebírá zodpovědnost orgán jiný, tzn zřejmě játra, protože je to (opět dle TČM) párový orgán, tudíž tyhle dva by se měly léčit společně.
To, že někoho po operaci neboli žlučník, neznamená, že je všechno v pohodě. Mě se na detox osvědčilo cokoliv se smetánkou. To pak bylo trávení :75:
23.05.2019 - 12:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teď jsem si vzpomněla a nevím, zda to tu už někdo psal, ale známý brával nějakou šťávu z černé ředkve a prej mu to velice účinně zabíralo, ale nevím, jak je na tom teď. Už ho nepotkávám. A tenkrát míval slušné bolesti, co vyprávěl a ani nemůžu říct, že by to byl hodovní tip na mastné, smažené a podobně, ale spíš si myslím, že mu škodily ty bublinkový limošky, co rád pil. :3: Zkus zkusit tu šťávu, třeba pomůže. :62: :74:
21.05.2019 - 17:34 | Filtr
(Kozoroh) koveras
Zlucnik se da spravit bylinkama. Na kameny funguje hlavne chanca piedra, bedrnik, lomikamen, pokud se kalcifikovane kameny rozpusti, existuje zpusob, jak roztahnout zlucovody a kameny pak odejdou. Je na to cca tydeni procedura, kterou je ale dobre nekolikrat zopakovat. Kdyz tak dejte vedet. Vice na centrum-bylin.cz
21.05.2019 - 16:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje matka žije s vyoperovaným žlučníkem přes čtyřicet let a ta se i ve svém věku cpe vydatně řízkem, salátem a zají to dortem...Měla kameny a chycenou slinivku.Takže asi jak kdo.
Mně ho rozbouřilo první těhotenství v druhé polovině a od té doby jsem nemohla jíst všechno.
Zkoušela jsem třikrát jaterní olejovou očistu, bylo mi vždy ale velmi zle z toho a to nemám kameny.Takže taky jak kdo to snáší a že mám na sobě vyzkoušeno fakt hodně :4:.Za mě jsou dobré peruánské byliny, jen teď nevím název(mám vysypáno ve sklenici), ale je to případně k dohledání,je to hořké dost.Pampeliška, ostropestřec,zkoušela jsem na radu rmen barvířský(s tím opatrně,ten je zde špatně k sehnání) to vše ti může pomoci.Vyzkoušela jsem i velmi hořkou haritaki z ajurvedy...
Doktorka mi říkala, že některým lidem nepomůže operace a mají problémy dál, tak si vyber. Ovšem když má někdo kameny a nedostane je ven, to bych nejspíš neváhala.
20.05.2019 - 15:21 | Filtr
(Váhy) Marcie
no trochu ma zarazil tvoj názov profilu - zlobítko :1:, žlčník je spájaný s hnevom, pár týždňov dozadu som si robila očistu s horkou soľou, olivovým olejom a grapefruitovou šťavou, tiež ma začal v poslednej dobe trochu "hnevať", lebo som sa ja hnevala na niektorých ľudí, určite to pomohlo, recept nájdeš na nete :2:
20.05.2019 - 09:38 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Má neteř byla loni na operaci se žlučníkem. Zcela zanešen. A to v pouhých 21 letech!
Zatím si to chválí. Já bych asi raději vyzkoušel všechny rady, které neznám, ale v případě akutních obtíží bych je dostal z věrohodných zdrojů, abych žlučníku pomohl. Přeci jen máme jej tak nějak již od Adama a Nejvyšší konstruktér určitě nedal nám jej pro nic za nic. Tak bych tuto smlouvu s Nejvyšším zkusil zachovat ještě pár chvil a domluvit jí. Ale za každou cenu asi také ne.

Přemýšlím, jestli se žlučníkem se pojí (určitě ano) nějaká psychosomatika? Nebývá spojován s matkou? Nebo domovem? To raději nechám na zkušenějších, ale pohlédl bych se i tímto směrem. Někdy se člověk nestačí divit, co za vztahy se nám ukládá v tělech, v orgánech.
20.05.2019 - 09:29 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Žlučník je orgán, na který každý vztekloun svádí svou prchlivost.
I podprůměrně promovaný medik vám naproti tomu vysvětlí, že žlučník člověk má, aby si mohl dát k svačině bůček. Když tato strava dorazí do dvanácterníku, otevře se svěrač u ústí žlučovodu, žluč přeteče na bůček a z toho se stane tukový polštář, který chrání váš organismus před přílišným vychladnutím. Kupříkladu při plavbě přes kanál La Manche. Pokud ovšem neplavete přes kanál La Manche, nehrozí vašemu organismu vychladnutí, nýbrž hypertrofie.
Všechno je ovšem jinak. Tento orgán člověk nemá ani na prchlivost, ani na tučná jídla. Ten člověk dostal z důvodů náboženských. Žádný misionář totiž neobrátí pohana na víru tak rychle, jako to dokáže žlučník.
Žlučníkový záchvat provedl již hezkou řádku mých ateistických přátel postupně od klení ke skuhrání a posléze ke kňučení. Nikdo z nich však nezačal v tomto třetím stadiu vzývat Krakonoše, polednici nebo hejkala. Ze všech nadpřirozených bytostí začal každý vzývat mýrnix týrnix Pánaboha, onu "neexistující bytost nadsvětnou, nevystižitelnou a svrchovanou, která až do té doby byla pro něj jen pouhým fantasticky převráceným zrcadlením síly, jež vystupovala proti člověku v jeho bezmocnosti jako přátelská, či nepřátelská a brala na sebe v jeho vědomí podobu síly nadpřirozené"!
A každý jí přitom dobrovolně a bez donucení říkal "Pane".
Kdybych tedy o vědecké výchově rozhodoval já, neplýtval bych papírem, časem ani slovy. Dal bych prostě každému odstranit žlučník. Ateismus by bez boje opanoval Evropu.
Až na Čechy! Tady by lidé pořád chodili a vzdychali:"Pane bože, pane bože, já bych žral bůček, až bych brečel!"
:4:

(František Nepil - Tělověda a jazykověda)
20.05.2019 - 07:06 | Filtr
(Lev) registrovaná
Skús prípadne aj ľubovník bodkovaný, s ním mám ja osobne veľmi dobré skúsenosti.
19.05.2019 - 22:53 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » zlobítko
Dobře by měla působit i cikorková káva. Obsahuje kořen čekanky.
19.05.2019 - 22:22 | Filtr
(Blíženci) zlobítko » Bosch
urcite jdu do ni :1: :69:
19.05.2019 - 22:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » zlobítko
Ano pampeliška je jedna z těch hořkých.
Tam by byl dobrý kořen odvar.
19.05.2019 - 21:37 | Filtr
(Blíženci) zlobítko » Bosch
Delam si caj z Mesicku lekarskeho a taky jsem uvazovala nad Smetankou.
Ty byliny, co jsi napsal neznam,ale urcite na to mrknu, dekuju za tip :1: :74:
19.05.2019 - 21:15 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Dalo by se to zkusit s hořkýma bylinama.
Myslím tím úplně hořké jako kutki, neem..
S tím zkusit třeba mlýnský pramen.
19.05.2019 - 20:04 | Filtr
(Blíženci) fanik » zlobítko
No to je teda vděk :4: Na vše nevím,tohle jsme řešili u táty a pomohlo..vyndání je taky možný,ale rozmyslel bych si to,je to přecijen signál těla,že se nechováš dobře nebo si ho zasíráš něčím špatným..
19.05.2019 - 18:34 | Filtr
(Blíženci) zlobítko » Frojlajn
Ja jsem si vzdycky myslela, ze bez zlucniku prave nemuzes jist pak vsechno, ze ti to spravne netravi. Ale koukam, ze asi jak kdo :1: :15:.
No prave, ja to mam taky ponejvic od nervu z prace a taky kafe mi dela zle, tak piju jedno rozpustny za tyden :41:
19.05.2019 - 18:17 | Filtr
(Panna) Frojlajn
Kamarád, starý cholerik, si ho nechal vyjmout už před léty, trpěl na kameny. A je spokojený jak želva. Jí, co se mu zlíbí a je mu dobře.
Taky občas mívám žlučník až v krku, ale většinou z nervů z práce, člověk se naučí ty signály dekódovat a za sebe říkám, že raději se vyklidnim, než bych šla pod kudlu :1:
19.05.2019 - 17:34 | Filtr
(Blíženci) zlobítko » fanik
Koukam, ze mas patent na rozum a odpoved uplne kazdemu a na vsechno :75:
19.05.2019 - 17:30 | Filtr
(Blíženci) fanik
Žlučník je agresivita a stres,s tím se má pracovat/ snažit se chovat líp..Ted na jaře je nejaktivnější,tak o to víc. Člověk se má vést ke spokojenosti se vším co přijde no a taky se ted očistit,rozhodně nekouřit,nejíst špatně,chemii,alkohol atd,tak už nezlob


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »