Popis osobnosti


20.04.2019 - 07:52
(Váhy) Mišple
Popis osobnosti
Tento člověk je pro mě velkou záhadou. Myslela jsem, že kozoroží energie je stabilní, pevná, zvlášť tak podpořená ASC a Marsem. Nevidím tam žádný chaos,ale asi špatně koukám :). Zatím toho Kozoroha nevnímám, spíš bych řekla, že mám co do činění s nějakým Blížencem:D. Každou chvíli změna plánů, nedostatek pozornosti, nestálá komunikace s přeskakováním z tématu na jiné téma, mám pocit, že tuhle energii nezvládám. Nemyslela bych si, že sluneční a ascendentový kozoroh může být takový hyperaktiv. Máte někdo planetární vysvětlení?:D

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
23.04.2019 - 18:52 | Filtr
(Váhy) Mišple » Prairie
Duševní chorobou budu za chvíli asi trpět já :61:. Jak je možné, že si vždy přitáhnu takové roztěkané lidi, osobně se tak nevnímám, jsem spíš flegmatik trpící častým uprdelismem :4:
22.04.2019 - 19:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně tam v první chvíli zarazil ten retro Saturn nahoře, jakožto vládce ascendentu, ještě k tomu v nočním horoskopu. To značí problém samo o sobě, viz např. Zeman :4:

Stejně tak kvadratura Měsíc-Neptun, potenciál na duševní chorobu. Ne, přeháním, na to by tam muselo být x dalších věcí, ale takovýhle aspekt nedělá člověka příšli klidného...
22.04.2019 - 10:35 | Filtr
(Váhy) Mišple » Mici Angóra
Super, moc děkuji, je mi to zase o něco jasnější. :)
21.04.2019 - 08:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Ještě tady nikdo nezmínil 3. dům v Beranu a jeho vládce Mars v 1.-impulzivita v komunikaci. Postavení toho jeho Merkura opravdu není nic moc. Když to srovnáš s tvým 3. domem v Býku, kterému navíc vládne Venuše se Saturnem (ten 9. dům, který ji zabarvuje střelecky, to asi v tomhle případě nepřeváží), tak se nedivím, že ti přijde chaotický (přestože Merkury máte na sebe asi dobře). :1:
20.04.2019 - 17:31 | Filtr
(Býk) player » lion-monk
Do kamene tesat. :15:
20.04.2019 - 16:59 | Filtr
(Váhy) Mišple » lion-monk
Děkuji za upřímnost. :4:
20.04.2019 - 15:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mišple
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lion-monk, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo jste ženský a kdyby tam byla silná přitažlivost, tak tě ani nepadne ho takhle rozebírat a konzultovat. V horoskopu nenajdeš nic, co by to spravilo. Hypergamie založená na rozebírání kvality horoskopu je nesmysl.
20.04.2019 - 13:54 | Filtr
(Váhy) Mišple
Když to tady tak pročítám, přitáhla jsem si zase dost podobný typ partnera, na který mám v posledních letech...štěstí...smůlu, asi obojí dohromady. Asi přestanu randit :5:
20.04.2019 - 13:47 | Filtr
(Váhy) Mišple » lion-monk
Občas z něj cítím, že si až tak nedůvěřuje, ale umí obratně maskovat :). Máme společnou tu Venuši ve Štíru, pak Lunu v Rybách a vlastně i ten Mars v Koz. Jeho horoskop je tak napůl mezi horoskopem mým a mé nej kamarádky...ale my jsme ženské, nemohu srovnávat :4:
20.04.2019 - 13:43 | Filtr
(Váhy) Mišple » player
Úplnou pravdu nehledám, jen nápovědu...a k tomu mi astrologie přijde dosti vhodná :)
20.04.2019 - 13:42 | Filtr
(Váhy) Mišple » Jana O'Lala
Podle jeho vyprávění o minulosti, si troufnu napsat, že ho ta proměnlivost provází už hodně let, ne-li celý dosavadní život. Ty změny jsou ve vztazích, v pracovní oblasti, finance jsou také na houpačce. Nepraktický mi zatím až tak nepřijde...zatím :)
20.04.2019 - 13:36 | Filtr
(Váhy) Mišple » Sosna zvlčelý
Koukám, že to přirovnání k blíženeckému typu sedlo:). Jak s projevuje ve vztazích? Vzhledem k tomu, že spolu randíme asi 14 dní, tak zatím dobře...ale vnímám mírnou manipulaci a nátlak, aby bylo po jeho, velký zájem o ženy, včetně občasných oplzlých hlášek. Takže na jednu stranu velký svůdník a lamač srdcí a na tu druhou až otcovská péče. Právě mě moc překvapily ty náhlé změny povahy, kozoroží energii dobře znám a ty výkyvy mi k ní vůbec nepasují.
20.04.2019 - 12:49 | Filtr
(Býk) player
Páč astrologie nemá pravdu (nebo rozhodně ne úplnou).
20.04.2019 - 11:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lion-monk, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Opozice Luna Saturn může podle mě dát nesebedůvěru a nouzi o vlastní myšlenky. Merkur jakožto zástupce vědomýho myšlení a komunikace je pak ve XII. domě, což je dům omezení, ale zároveň se týká podvědomí, introspekce a různých tzv. okultních, mystických věcí. Konjunkce Merkura s Neptunem pravděpodobně ještě zvyšuje odtažitost od "věcí běžnýho života" v myšlení a tahle konjunkce přijímá kvadraturu od Saturna i Luny a celý se to odehrává v pobyblivých znameních. Podle mě tahle konstelace vytváří nejistotu v komunikaci a úsudku obzvlášť, když se týká vyloženě praktických na rozhodnosti závislých běžných věcí.

Mars v Kozorohu nejspíš dává vytrvalost a v prvním domě je silnej, ale konjunkce Slunce a Marsu (obvzlášť, když je Mars silnější) dává impulzivitu, vášně můžou přemoct vůli atd. takže tahle okolnost nijak mocně nevyvažuje to z předchozího odstavce ve smyslu ustálenosti.

Venuše jakožto symbol společenskýho citu u chlapa je ve Štíru a v konjunkci s Uranem, to může podle mě zas podmiňovat k nějakým společenským neobvyklostem.
20.04.2019 - 09:43 | Filtr
(Kozoroh) Jana O'Lala
Já bych se přidala k Sosnovy, jako dosti blízko narozená. Zajímalo by mě, jestli je takový stále nebo je to jev poslední doby, snad i roku. Napadá mě tranzit Neptuna, který mu jde kvádrem na Neptuna a Merkura, potažmo to téčko se Saturnem a Lunou. Ten Neptun dokáže napáchat takové škody, jako popisuješ. Mě osobně řádí v radixu poslední rok řádně. Chaos, chaos, chaos a sama z toho nejsem nadšená.. Jinak samozřejmě to samotné téčko Luna, Neptun a Saturn na stabilnosti moc nepřidá. Řekla bych, že je tu dost nepraktičnosti a proměnlivosti už v základech. Jen teď ten Neptun v kvadratuře v tranzitu to dost silně posiluje.
20.04.2019 - 09:30 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Na popis osobnosti člověka, kterého jsem v životě neviděl a osobně se s ním nepotkal, se necítím. Ale vzhledem k tomu, že jde o člověka narozeného v řádech hodin přede mnou, krom rozhození domů a jiných aspektů Luny máme v podstatě vše stejné, bych to v podstatě dokázal tipnout na ten polokříž SA-NE-LU v padajících znameních. (Já už mám Lunu mimo figuru, za což jsem vděčný.) Ta padající znamení jsou zde velmi důležitá, ta odpovídají tomu, co popisuješ. Takoví lidé skutečně dokáží přeskakovat z tématu k tématu, neudrží pozornost... Jenže ono často nejde o nějakou nesoustředěnost, ale o únik. Takoví lidí se snaží takto unikat před napětím, které tato figura přináší. Snaží se uniknout před nutností čelit těžkostem, které tato figura přináší. A jestliže na vrcholu T-kříže je Střelec, pak projekce může být v opačném znamení - Blíženci. A jsi doma.
Jak se tento člověk projevuje ve vztazích? Ta opozice Luny (vl. 7.d.) se Saturnem (vl. 1.d.) je hustá!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »