Moji drazí obdivovatele,,, fanoušci a drzpalcove,,, vás prosím


11.04.2019 - 08:24
(Ryby) teonanacatl
Moji drazí obdivovatele,,, fanoušci a drzpalcove,,, vás prosím
Prosím vás pokud se zajímáte o asztrologii,jestli můžete mi vypočítat horoskop a převést do nějaký srozumitelný formy..vesele hravě jako diteti.zajima mě jestli by se to od několika lidí, nezávisle na sobě zchodovalo,, či vneslo ještě větší chaos do mé rozházené mysli.pokud se o to někdo pokusí tak děkuji.. všem na požádání pošlu své foto jak hledím na řeku, rohlík, či laskujici veverky.pokud nikdo nenapíše tak se odsud smažu,a nebo si odepíšu sám.arigto :64: :49: :64:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 3 2 1
Řazení:
17.04.2019 - 11:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » teonanacatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A ak by som pokračoval v interpretácii Tvojho natívneho horoskopu ďalej, určite by som spomenul, že prevládajúci živel Tvojich planét je vodný, a teda je v Tebe veľa cítenia, citov, pocitov, emócií, predstáv, snov, a k spracovaniu a prežívaniu, skúmaniu a pochopeniu toho všetkého potrebuješ svoj priestor, ticho, meditáciu, ale i prijatie pominuteľnosti všetkého, uvedomenie si ľudskej smrteľnosti, i otvorenosť, dôveru k niekomu, kto ťa vie nezištne a s láskou pochopiť, kto ťa dokáže cítiť.

Tvoja Venuša (estetické vnímanie, vytváranie vzťahov, krásy, pokoja, mieru, vyvažovanie) je v Rybách (proces cítenia, jemnosti, nehy, súcitu, láskavosti, predstavivosti, zraniteľnosti, meditácie) a je v harmonickom vzťahu s retrográdnym (hlboká funkcia) Uránom (vnímanie vedúce k individualizovaniu sa, k novátorstvu, k inováciam) spúšťané procesom Škorpióna (intenzívne, hlboké cítenie, sexualita, prijatie smrteľnosti a cítenie seba-presahovania) a zároveň s retrográdnym (hlboká funkcia) Marsom (asertivita, odvaha, bojovnosť, vôľa, sebaurčenie) v Rakovi (jemnosť, súcitnosť, neha, "materskosť", emocionalita, láska, cit, emočná otvorenosť, dôvera, rast a rozvoj, emočné poznanie a porozumenie).

Princíp funkčnosti alebo dysfunkčnosti planét funkčným alebo dysfunkčným procesom znamenia (tak ako to bolo pri interpretácii Tvojho natálneho Slnka a Merkúra v Rybách) platí pri všetkých planétach - procesoch.

A ďalšie súčasti Tvojej jedinečnej a celistvej osobnosti sú tri vzdušné (vnímanie, komunikácia) a dve ohnivé (aktivita, dynamika) funkcie.

Mesiac (funkcia emocionality, jemnosti, senzitivity) je u Teba spúšťaná procesom Váh (estetické vnímanie, vytváranie vzťahov, krásy, umenia, pokoja, mieru, vyvažovanie) a zároveň je spojená aj s retrográdnym (hlboká funkcia) Plutom (intenzívne hlboké cítenie, sexualita, prijatie smrteľnosti, sebapresahovanie) a tieto sú v harmonickom spojení s Jupiterom (entuziazmus, dobrodružnosť, poznávanie nového) v Blížencoch (prijímanie a prenos vnemov, komunikácia, vnímanie).

Retrográdny (hlboká funkcia) Saturn (sebaúcta, integrita, zmierenie sa so samotou, bytie samým sebou) je spúšťasný ohnivým procesom Leva (sebavyjadrenie, tvorivosť, hravosť, aktivita) a je tiež v harmonickom spojení s Neptúnom (funkcia jemnosti, súcitu, meditácie, sebapresahovania) spúšťanom procesom Strelca (poznávanie nového, optimizmus, dobrodružnosť).

Ak chceš niečo z tohto rozobrať, kľudne napíš čo.

Prajem Ti pekný, zdravý a šťastný deň :27:

:64: :78: :1: :108: :122:
17.04.2019 - 11:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » teonanacatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nie, určite nie si zatratený pokiaľ nezatratíš sám seba. Všetci sme len ľudia, nik nie je dokonalý, každý z nás je jedinečný, a každý máme v živote rôzne výzvy, na ktoré sa môžme rozhodnúť, ako budeme odpovedať. Ľudský svet a život nie je dokonalý, nikdy nebol a ani nebude. Ale môžme sa postupne krok za krokom zlepšovať, zdokonalovať. Každý má právo a šancu na zlepšenie sa, zdokonalenie sa, transformáciu k lepšiemu.

Všetci, nech akokoľvek rozdielni, sme na tej istej "lodi", prichádzame z Neznáma, a do Neznáma smerujeme.

:27: :64: :78: :1: :108: :122:
17.04.2019 - 10:45 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » scorpio82
Děkuju ti pane žes našel kus času a svému lidskému bratru splnis prozbu.me už nezachrání ani meditace..sem zatracenj vlastní pichou a hloupostí..ego je můj pán.. vážím si tvojí rady a děkuju :64:
16.04.2019 - 10:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

je úžasné že si tu na tomto fóre a že hľadáš odpovede na Tvoje otázky.

Z toho čo si napísal mám dojem, že chceš aby Ti niekto pomohol zorientovať sa v sebe samom.

Nativný astrologický horoskop je mapa oblohy v čase narodenia človeka, plná rôznych symbolov. Najpodstatnejších je desať astrologických planét - Slnko, Merkúr, Venuša, Mesiac, Mars, Jupiter, Saturn, Urán, Neptún a Pluto. Tie symbolizujú desať základných telesnoduševných funkcií, každá z nich je poháňaná nejakým telesnoduševným procesom, ktorý v astrológii nesie názov "znamenie". Tých je dvanásť a určite ich názvoslovie poznáš.

V čase Tvojho narodenia 26.2.1978 o 13:45 v Benešove (údaje ktoré si uviedol pri vytvorení Tvojho profilu a radixu), Slnko, ktoré symbolizuje prvotnú, základnú, tvorivú silu človeka, osobnosti, vitalitu, bolo v spojení s Merkúrom, ktoré reprezentuje prijímanie a prenos vnemov, komunikáciu, v Rybách, ktoré sú procesom cítenia (vodný živel). Čo to však znamená v realite pre Teba? Že si citlivý muž, ktorý má bohatú predstavivosť a schopnosť súcitiť, vcítiť sa, a potrebuješ niekedy meditovať, akoby "vymiznúť" z tohto sveta, ponoriť sa do seba samého, do Tvojej duše, kde si schopný cítiť "jednotu všetkého", akési presahovanie, duchovno.

Takže pre to, aby si cítil Tvoju silu, vitalitu, celistvosť, potrebuješ konštruktívne rozvíjať Tvoju schopnosť meditovať, uvedomiť si seba samého, Tvoju dušu, vedomie, a takto sa aktivuje aj spomínaný Merkúr, funkcia prijímania a prenosu vnemov, vnímania, komunikácie.

Ak by si si nedoprial potreby meditácie, bude to viesť k dysfunkčnosti, nefunkčnosti Slnka (vitalita, tvorivosť, sebavyjadrenie) a Merkúru (vnímanie, komunikácia).

Taktiež Ti odporúčam vyhýbať sa akýmkoľvek návykovým látkam a závislosti na nich.

Toľkoto by som Ti povedal na úvod, samozrejme že je tam v horoskope omnoho viac, ale toto je prvotný základ.

Ak máš nejaké otázky, myšlienky o ktoré sa chceš podeliť, kľudne ich napíš. :27: :108:
15.04.2019 - 09:49 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » Bosch
Chápu.nikdo mi ho neudělá a natož ty pane.pro mě si šaman, kouzelník, král veverek. Kdyby sis ale něco vymyslel,tak bych byl taky rád.nevim proč je to pro mě najednou tak důležitý,ale asi starnu a chci po lidech blbosti... :64: :49: :64:
14.04.2019 - 18:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » teonanacatl
Já horoskopy nedělám.
14.04.2019 - 18:02 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » Bosch
To je stručný pane.udelate mi prosím Boschuv hromoskop na míru pro teonanacatl!? :64:
14.04.2019 - 18:00 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » registrovaná
Nene. :64:
14.04.2019 - 11:18 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » teonanacatl
Jj dyt to rikam ze ladis.
13.04.2019 - 22:12 | Filtr
(Lev) registrovaná
Mne sa javí, že to máš v sebe práve usporiadané veľmi dobre a vieš to aj veľmi dobre využívať :)
12.04.2019 - 20:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » teonanacatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale vůbec mě nerozlaďuješ, páč tu s tebou příjemně relaxuji. Dítě světla mi ještě nikdo neřekl. :4:
Jediný co mě teď rozlaďuje je to, že se musím do noci učit, abych jako správná amazonka zítra zazářila ještě víc, než dítě světla. :4:
12.04.2019 - 19:49 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » Bosch
Uzel v beranu!? Když porovnas s dovolením můj hromoskop a můj projev,,,tak ladí to pospolu!?nebo se dá jen najít všechno ve všem,,a každej v každým!?v tom vidím nádheru a současně zmar lidské mysli.. tvůj názor!?? bratříčku v bitvách s nesmírem mlho mi neuchopitelnej :64:
12.04.2019 - 19:43 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » bubobubo
Jo sem prdlak.tak se nezlob.samozrejme mě nemusíš mít ráda a natož milovat..sem ovce co utekla od stáda a ty pastýř.je mi líto pokud sem jakkoliv tě rozladil,a prosím odpusť chudému duchem,,neb odpuštění vysvobozuje..i já odpouštím tobě drahé dítě světla. :64:
12.04.2019 - 19:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » teonanacatl
Ty ten svůj jižní uzel v beranu taky nezapřeš. Rozený diplomat. :4:
12.04.2019 - 19:35 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » Bosch
Cože?????? děláš si to,čím se kádí??? každá žena je větší chlap než já!!!!!bYl sem u dvou porodů, znám ženy který vydrží to,co já bych dávno zabalil!!! třeba samozivitelky,,nebo výchova dětí, starání se o nás chlápky..nebo třeba trpělivost s pitomou jako sem já!!!!oproti ženám sem uknouranej sebelitostivej pytel snů, úvah a chofinekk.neni to populismus ani ironie!!!!smekam před vámi ženy,a klobouk dolů!!!a myslím to vážně!!!! :64: :17: :64:
12.04.2019 - 19:31 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » bubobubo
Slunce kvádr jupiter, jasná rohovnice. :4:
12.04.2019 - 19:24 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » bubobubo
Počkej podívám se.
12.04.2019 - 18:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To mám v nativu viď? :4:
12.04.2019 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » teonanacatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi tak šlechetný a činíš tolik dobra, že tě jistě všichni kromě mě milují...
12.04.2019 - 17:31 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » teonanacatl
Pozor na to bubo je větší chlap než ty dá ti na čuňu raz dva. :4:
12.04.2019 - 12:31 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » bubobubo
Chci aby mě měli všichni rádi!!! klíšťata,, Hamás fatah hizbalah, Židé i jehovistů....a hlavně ty!!!!bubobubo!!!přikazují ti!!!! okamžitě mě chapej a měj mě raději!!! prosím!!! :64:
12.04.2019 - 10:25 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » bubobubo
Ale něco bych vlastně měl.....zmlátil sem slepce co vrazil do chlapečka a vyrazil mu zmrzku, vrátil sem myšku co vypadala z hnízda sokolů zpět, když sem si vyndal klíště tak sem se mu omluvil že to že ho upalim není osobní,přenesl sem těhotnou jeptišku na vozíku přez rozbouřenou řeku,a přiznal sem otcovství všech narozených Romů v chánově aby měli tátu a holky alimenty aby na to nedoplacel stát,,atd atd..... stačí to abys mě měla konečně ráda???? :64: :49: :64:
12.04.2019 - 09:54 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » bubobubo
Nezlob se,ale nikdy nemluvím o svich dobrých činech.jestli je dělám a někdo to vnímá tak sem rád a těší mě to a hřeje uvnitř.rad mluvím o tom co dělám špatně,v čem chybuju a co bych měl zlepšit.to ještli skutečně konám dobré činy ať posoudí nejbližší okolí,,, či vesmír při mé další inkarnaci.nechme to u toho že sem sobec co se zabývá hlavně sám sebou,AK je cítit z mich slov,a že dobré činy vlastně nekonam,, páč je ani nedokážu popsat,,a to co sem napsal je jedna z mich dalších klicek.. každopádne děkuji za názory drahá moudrá sovicko :64: :49: :64:
12.04.2019 - 09:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » teonanacatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě by třeba to co činíš zajímalo, tak si klidně zarezonuj.
12.04.2019 - 09:18 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » bubobubo
To není soud!!! nemyslím to špatně.a ze slov sou cítit akorát slova.svoje činy nikomu neozrejmuju, páč je to subjektivní.rad mluvím a rád činím..nezlob se prosím za mou pošetilost.si urco člověk co to má uspořádané a z tvich prizpevku to zřejmé je..a jestli mně nemáš ani trochu rada tak se smažu,nebo skočím pod vítr!!!!a nezertuju!!!! mám Lilith ve 13domu :64:
Příspěvky: 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »