Lovec - kořist.


10.04.2019 - 00:54
(Býk) player
Lovec - kořist.
Myslím , že dnes už tyhle kategorie v západní civilizaci v podstatě neexistují. Protože dnes, kdy žena má nárok se plně realizovat defacto ve všech směrech jako muž - je tahle role v podstatě oboustranná.

Oba jsou lovci a oba kořistí. Osobně se mi tenhle model zamlouvá více , než
tomu bývalo před pár dekádami. Tehdy se muselo při náímluvách až příliš taktizovat , přetvářet a když člověk uspěl , tak si to sice řádně odmakal , jenže zároveň se i zaprodal. A

I tehdy se říkalo , že si ženy volí muže (a samozřejmě tomu tak bylo) , ale chtělo se , aby vypadala či si aspoň připadala jako svedená k hříchu.

Jenže dnes je hřích nechat utéct život.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
11.08.2019 - 11:07 | Filtr
(Býk) player » Light at Soul
Tak asi máš karmickou potřebu se zavřít na čas do sebe. Na tom není vůbec nic špatně. naopak.

Jak píše klasik. Dostatek se nevychutná nikdo , kdo neprošel nedostatkem.
11.08.2019 - 02:38 | Filtr
(Střelec) Light at Soul
Lovec a kořist hezké :)))
já celý svůj dosavadní život lovila :))) ale neuměla jsem si vybrala moc dobře . Tak jsem si řekla, že se teď nechám ulovit já... :))) a že prostě budu svá... A ejhle on mě nikdo neloví :))))
17.04.2019 - 11:22 | Filtr
(Štír) Nabi* » Annie Tea
Aaale, nic nemaž, ono mu to prospěje. O "kliku" bych se nebála :61:
17.04.2019 - 11:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Krok
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
máme nějaké vl zážitky k tomu?

skoro mi přijde, že se z teorie o "nabalování svinstev" dělá trošku zbytečný povyk. zkusím to doložit


sex akt může ale taky nemusí proběhnout na úrovni nabalování energie - jednoduše záleží jak moc jsou ti dotyční náchylní-citliví toto vnímat, v jakém stavu mají zdravotní systém. to je možná to, co myslíš ochranou duše.
ale sex může být čistě fyzická záležitost bez energetických dopadů. k tomu dochází spíše u citlivých a labilných - snadno ovlivnitelných jedinců.

zároveň - jak psal MG k energetické komunikaci dochází i bez sexu. stačí sledovat prostou přítomnost lidí v kolektivu a co udělá když jeden odejde/přijde.
to samé v rodinách.

sex akt bych rozhodně neviděl jako něco "specifického" od běžného života.
může mít hloubku intimity - a pak tam k oné výměně dochází, ale taky vůbec nemusí. stejně tak běžný život může být - a nemusí - vysoce intimní.

podle mě pokud někoho vnímáš jako hrozbu, tak s ním prostě nespíš, protože tě to ani nenapadne.
ale nic esoterickýho bych za tím neviděl.
17.04.2019 - 10:50 | Filtr
(Štír) Nabi* » Annie Tea
Očividně nebudu jediná, co tě cituje, ale fakt nemůžu:
"Ano. Je to v orgánu, kterým se na svět díváme. " :61: :61: :61: :15:
16.04.2019 - 14:49 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Prairie
Aha - tak to jo. Ale na kořist to stejně nepasuje. Kořist neláká lovce, nechce být chycena. To je kořist.
16.04.2019 - 14:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lupi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jo, ale ten základ - přijímající a zároveň rozptýlená, uvolněná (až nespoutaná), to vnímám jako základ ženské energie. Princip Héry, Artemis atd. to už je individuální nadstavba.
15.04.2019 - 16:11 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Prairie
Nojo....taky jde o to, co si kdo představuje pod "stereotypně jinovou energií" nehledě k tomu, že to každej má namícháno jinak.
Je Artemis "stereotypně jinová energie"? Nebo Héra, či Persefoné? Nebo snad Déméter? A to jsme jen v naší pidlivizaci....
15.04.2019 - 15:07 | Filtr
(Beran) Háňa*
Jsem stará struktura - role kořisti je pro mě daleko víc vzrušující, než role lovce. A asi se na tom nic nezmění, doba - nedoba.
Ikdyž teda zrovna za vlasy by mě do té jeskyně vláčet nemusel :20: :45:
Ale než mě tam dotáhne, doufám, že tam vyvětrá, utře prach a stoly se budou prohýbat
- a bude mít čistý peřiny :20:.
Jinak se kořist změní v saň a ukousne mu ..... hlavu :4:
15.04.2019 - 14:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K tématu mě ještě napadá (na základě nedávné zkušenosti :4:) že ty kategorie přeci jenom v některých případech existují, jsou v nás biologicky zakódované a podle mě vyjdou na povrch, když se každý bude držet "svého kopyta":

Teď mě radikální feministky zabijou, ale když se žena ponoří stereotypně do jinové, ženské energie (pokud se s ní víceméně ztotožňuje) a sebevědomě s ní bude zacházet, "alfa samec" (a nemyslím tím kreténa, ale spíš takový ten vzorový prototyp dejme tomu Lva) vyskytující se v okolí na to prostě bude reagovat, a pokud to nebude debil (manipulátor), tak to bude dělat třeba i podvědomě a budou navzájem vysílat signály - to jsem myslela tím, když jsem psala, že není nad to nechat věci plynout a jen reagovat jeden na druhého. Pokud to situace dovolí, samozřejmě :6:

Dokončení myšlenky: to lovectví a kořist v některých případech nemizí.
15.04.2019 - 14:39 | Filtr
(Býk) player » MG34
Správné je všecko. A nic. jak to vezmeš. Těžko si někdo dokáže na diskusním vlákně svoji bonitu.

Protože kdybychom to všichni dělali stejně , neexistovalo by okno Láska a vztahy a neexistovala by vlastně žádnná diskusní fóra , protože by neměl kdo co psát.

Blebleble.
14.04.2019 - 14:41 | Filtr
(Ryby) MG34 » Annie Tea
Ten příklad není určený k podrobnému rozboru, je to jenom takový nástřel pro ilustraci směru - není nijak domyšlený.

Ale pokud na něm chceš stavět, tak políčka má naformátovaná každý jinak - někdo má spoustu malých, někdo má jedno velké, někdo tam má nějakou polaritu, někdo ne nebo jen u části, někdo může přepisovat, někdo to má nevratně vypálené, atd.

A to všechno může být už od narození v základu nebo se to může utvořit až v průběhu života, atd. Možností je hodně. Ale ohledy na to bere málokdo a hlavně bych řekl, že nějaké základní políčko bude možná u všech stejné a kdo ho nevratně zaháže balastem, tak si pak tvoří nějaká pseudopolíčka na jiných místech k tomu původně neurčených a podle toho to vypadá. Zase jenom tak plácám, abych nastínil směr cesty, která je totálně zarostlá a nikdo po ní už dneska nechodí...
14.04.2019 - 08:59 | Filtr
(Ryby) MG34 » Krok
Tohle je jediný smyslupulný (ale netvrdím, že úplně pravdivý) příspěvek z celého tohoto lžidokapsového vlákna. Nebudu rozebírat tu zdejší směšnou tématickou snahu si zpětně nekorektně dokazovat, že všechno, co dělám je absolutně správně, protože blablabla - absolutně se z životněcílové oblasti nedá dokázat ani tvrdit prakticky nic.

Zastavím se u následků přílišné promiskuity (hranici, kde už se intimní kontakt "počítá" neřeším, není podstatná a je hlavně individuální). A může to být dokonce i čistě energetická záležitost úplně bez tělesného kontaktu.

Jakobysme měli nějaká volná políčka někde v sobě, která se těmi kontakty obsadí - hlavně to první políčko, to nejdůležitejší - první ne chronologicky, ale z hlediska "umístění" v nás. A pak už nezbude místo pro obsazení novými kontakty. A všechno je pak už jenom takové plytké, uměle posouvané do větší hloubky nějakými extravagancemi, autosugescí/nalháváním si (jako tady ve vlákně) atd.

Píšu "jakoby" - netvrdím, že je to takto, dokonce si to ani nemyslím, ale je to prostě konstrukce, kterou právě teď používám pro ilustraci toho, co se reálně děje a která to dobře vystihuje alespoň v základním obrysu.
14.04.2019 - 00:04 | Filtr
(Býk) player » Annie Tea
Souhlas - ale jak je vidět , tak bez něj to nejde , takže kořistí je i ten , co nemá cenu ani zlámaný grešle.
12.04.2019 - 15:19 | Filtr
(Býk) player » Annie Tea
Účel je jasnej. Získat samce pro zahnízdění a pokračování druhu. Kořist je muž a ženské tělo. Obě tyto jednotky jsou kořist.
12.04.2019 - 01:15 | Filtr
(Býk) player » Prairie
Za 30 let už tady na planetě nebude pomalu jedinýho chlapa , kterej by ženskou dobýval (teda pokud tu vůbec budou ještě nějací chlapi). Otočí se to.

Důvod? Počítač , pohodlí , síla virtuální reality. Za jednu dvě generace , pokud si samička samce neuštve , zhyne neposkvrněná.

Technologie...
12.04.2019 - 01:01 | Filtr
(Býk) player » Buh je tlak
Pleteš si to. Erotika je pouze v hlavě. Pohlavní orgány jsou jen nástroje. Ale především - moc v tom vidíš na přímo ten koitus. Já ne. O ten v daném případě defacto nekráčí , je to složitější , protože ženské tělo je nastaveno porůznu a všelijak . A mysl? Dříve jsem si něco myslel , ale dnes jsem velmi překvapen , co všechno se v hlubině ženy dá erotického najít. Wow!

I když . teď , když se zpětně čtu , tak mi tam něco chybělo. Nejsem žádnej Belmondo ani Stalone , aby se holky o mě tahaly. Čiliže - prvotní kontakt není o páření - u mě teda nikdy, na to nemám. Takže asi proto nemluvíme o tomtéž. Měl jsem na mysli ten tah na bránu z druhé strany.

Jsou samozřejmě i muži tak silného charisma či fluidu , kterým komtesy samy padají do loží. Ale to já nezažil.

Avšak chceš-li se scházet s ženou kvůli něčemu jinému a aby to mělo hlubší směr a kontinuitu , nezbude ti , než narýsovat českou verzi Eiffelovky a pak si najít stavařku , která ji bude stavět a ty dozorovat. :46:
11.04.2019 - 19:06 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Prairie
ovšem může to být i vtipné, když si dotyčný myslí, že dotyčná neví, že on hraje a taktizuje. Jenže ona to ví. A dokonce předvídá dopředu :4:....."

:61: :61: :61:

:15:
11.04.2019 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Prairie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, jak mě zpětně překvapilo, když jsem si myslel že tak trochu svádím a přitom jsem byl nevědomě "požadován" abych svedl.

vyjádřila to tenkrát pragmatičtěji - pořád jsem si říkala - bože, kdy už přestane kecat a konečně se mě zmocní.

na druhou stranu myslím, že v dnešní době není vůbec easy navázat čistě erotický dlouhodobý vztah - vše se snadno přejí a nové a nové podněty jsou vyžadovány.

naopak mi přijde v jistým smyslu jednodušší vytvořit nesexuální vztah muž žena, kde se ke slovu dostanou hodnoty jako sranda, humor, sebepoznání.
11.04.2019 - 17:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím...mně tohle téma lovec-kořist přijde otřepané. Realita je daleko pestřejší, fluidnější.

spíš mě k tomu napadá, že sehnat a udržet si někoho jen na sex nebo románek může v podstatě každý. Na tom není nic světoborného, obdivuhodného, punc hříchu to ztratilo a hřích je sám o sobě relativní.
Ale tvořit spolu něco, co má smysl, být schopný něčeho hlubšího, jít za - to už každý neumí a na tom se (jak se mi ukazuje) pozná kvalita (a taky zdraví :4:) člověka.

Jinak nějaké taktizování, hraní atd. - to je zase nuda. ovšem může to být i vtipné, když si dotyčný myslí, že dotyčná neví, že on hraje a taktizuje. Jenže ona to ví. A dokonce předvídá dopředu :4:.....
11.04.2019 - 17:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no když se s někým scházíš za účelem sexu, co uděláš se zbytkem těla od pasu nahoru - nechaš ho na chodbě přede dveřma?
to já nedokážu.
můžu samozřejmě hlavu, zkušenosti apod, na tu chvíli upozadit, ale furt tam jsou. a osobnost druhýho mě samozřejmě prostupuje.

a pozor, jak rozpoznat kvalitní sex - je hodně indicií
pro mě je základ, když se cejtím nabitej.
pokud se cejtím neutrálně nebo dokonce divně, pak sex splnil jen to zákl - vybití a nemá moc cenu v něm dlouhodobě pokračovat.

naopak pokud se energie spojí a výsledkem je oboustranné oživení, svítí mi zelená. I pak je z mnoha důvodů ale možné, že "vztah" jako takový neproběhne.
11.04.2019 - 17:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lupi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
malý šuk s nějakou sebepoznávací omajdou je bezva.

jen se nesmí přijít na to, že je ta žena vlastně žádoucí - dlouhodobě
to pak nastávaj komplikace.

taky se z malýho šuku nesmí stát malej+malej+ještě jeden malej+poslední malej - protože ta kvalita jde pak dolů.

v nejlepším přestat.

ale dá se to poznat, když má člověk radar.
11.04.2019 - 17:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lupi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pozor, zmatenost a debilita je nemoc, u který si do první půlky člověk v ní může i libovat a od druhý půlky, kdy už tuší, do čeho se namočil, tak se zoufale snaží jí zbavit:)
11.04.2019 - 17:17 | Filtr
(Býk) player » Krok
Tady musím říci , že jsem si tvoji stať hned několikrát přečetl a dlouze o ní přemýšlím.



Říkáš:... Že každým stykem sexuálním na sebe nabalíme i jeho energii, toho druhého. A jeho svinstvo. I to netušené a tajené. I to svinstvo, které nemusí být jeho, ale on si ho od jiných na sebe nabalil. A to si odneseme pak i my.

A tohle mě zajímá. Zda je to dogma , zda tohle tak má každá žena.

Totiž - přidám svoji zkušenost. Nikoli. Když se budu scházet s někým za účelem erotického vzrušení , budem hráči děje , budem nevinně dětští nermravové , tak nemyslím si , že bych něco ze druhého natahoval , než tu jeho přirozenou podstatu jeho sexuality.

Teprve v momentě , kdy s ním začnu sdílet věci běžného života , nebo-li se zavztahuju , začne mi posílat ledacos. Ale i tomu se dá bránit a hlavně - nevzniká to při erotických hrách ale mimo ně. Energie samozřejmě už při prvních dotecích prostupují , to ano. A je fakt , že člověk si nemá do svého hájemství tahat to , co má už ze začátku nad sebou velký vykřičník. To jsem párkrát v životě udělal , ale hned taky zakončil. TAm fakt byly hrozby ataku vnitřní pohody.

Zaujalas.

A ještě zajdu dál. JSou zase lidé natolik kladně nabití , že jejich doteky tě vyléčí skoro ze všeho. I takovou moc pohlaví mají. Je to dost podceňované.
11.04.2019 - 17:08 | Filtr
(Býk) player » Buh je tlak
Hm - toť otázka. Pro mě skoro nejvíc znamenaly ty , co začaly od erotiky. PAk se to rozvíjelo dál. Každý jinak.

Faktem ovšem je , že už tak asi 18 let vůbec neřeším budoucnost. Jen tady , teď. Budoucnost musím řešit na jiném poli, tam musím být pořád o dva tahy napřed.
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »