Prosím o radu, případně pomoc s hledáním práce.


20.01.2019 - 04:59
(Vodnář) ILA ♥
Prosím o radu, případně pomoc s hledáním práce.
Jak začít, jsem člověk, který velmi nerad o něco prosí, nebo o něco někoho žádá, ale momentálně si už sama nevím rady, tak bych touto cestou poprosila některé zdejší návštěvníky těchto stránek, kteří jsou z okolí Mělníka, nebo Kralup nad Vltavou o radu, tip o práci v tomto okolí vhodnou pro mě.
Jsem na těchto stránkách už 11 rokem, takže hodně lidí jsem zde už poznala a tak nějak si zde už připadám skoro jako doma... :4: i když se třeba moc neprojevuji,sem tam si tady přečtu diskuze, které mě zajímají, občas si tady napíši pár básniček, ve kterých člověk vylije srdíčko kolikrát, nebo si zde popíše pár řádků s PŘÁTELI..... :79: :35: :62: :74:, tak mě napadlo, že ve chvíli, kdy mě něco trápí, bych se mohla obrátit právě na tyhle..duchovní stránky.., které mám ráda...a ráda je navštěvuji, někdy méně, někdy více, podle času atd. asi jako každý jiný kdo sem příjde, ale ten pocit za ty roky, že jsem skoro jako doma je silný... :79:, jinak bych to se svojí povahou ani nezkoušela.
Proč to rozepisuji, asi právě proto, že tady můžu.... :79:
, nebo doufám mohla bych.... :27:, když už jsem tady něco prožila....

A navíc mě před chvílí vzbudil silný sen a tak nějak mě napadlo, proč to nezveřejnit zrovna tady....lidé ve snu byli totiž někteří, nebo alespoň jeden z těchto stránek, potom jsem tam měla i jeho syna ve snu, takže to bylo silnější, měla jsem velmi živý sen, který mě v tuto hodinu probudil a proto jsem se i odhodlala sem napsat, věřím totiž v intuici. :3:

Navíc si myslím, že by se člověk měl naučit sem přidávat věci, které zrovna cítí, trápí ho, nebo ho i těší, když už tady strávil a tráví tolik času s PŘÁTELI... :79: :62:, které po těch letech považuje už za spíš rodinné příslušníky kolikrát, než jen za kamarády, přátelé. :3: :35:

Tak konečně k věci... :4:, úvod mám snad za sebou... :61:


Jsem momentálně pár měsíců doma a hledám bohužel zatím bezúspěšně práci!!!!Proto se sem obracím o případnou pomoc....jakoukoliv.... :27:

Tu práci nutně potřebuji, protože jsem současně samoživitelka a starám se momentálně sama i o dvě dcery. Bohužel i má starší dcera, které bude v únoru 21 let má v současné době stejný problém jako já, takže pořád o dvě děti.
V pondělí má nastoupit prý na zkoušku nejdřív do jedné restaurace na 12 hodinovou směnu jako servírka, ale ještě není vůbec jisté že tato práce nějak výjde atd., když jí mají údajně vzít na zkoušku, což už se mně osobně vůbec nelíbí a bez smlouvy bych nezačala nikde ani pracovat......ale uvidíme, práci také nutně potřebuje i ona...

Jinak tedy živím ještě mladší dceru, které je 11 let.

Teď něco o mém vzdělání a o práci a o mně.

Takže nejvyšší mé vzdělání je maturitní vysvědčení na podnikatelské škole, takže ekonomický směr, měli jsme kromě základních předmětů, které jmenovat snad nemusím a angličtiny a ruštiny, také psychologii, práva, ekonomiku, účetnictví, marketing a management, takže mám teorii i z těchto předmětů, odbočím, strašně mě na téhle škole bavila práva a psychologie, ale strašně, bohužel jsem nešla, nebo neměla zatím další možnost studovat vysokou školu se zaměřením na tyto předměty, ke kterým jsem vyloženě tíhla a bavily mě. Takže jsem vystudovala obor: podnikání v oboru a to se zakončeným maturitním vysvědčením s vyznamenáním na samé jedničky, pokud by to někoho třeba zajímalo....u komise mi bylo doporučeno předsedkyní komise, jít dál na vysokou školu, což jsem tedy tenkrát v daném čase, neudělala, nastoupila jsem hned po maturitě do strojírenské firmy v naší vesnici a pracovala jsem zde až do narození mé první dcery Kristýnky jako obchodní referentka v obchodním oddělení, celkem 6 let i se započtením mateřské dovolené, takže 3 roky v kanceláři zde. Nastoupila jsem původně na kolečko ve firmě, což se mnou minulý ředitel firmy nejdříve udělal, takže jsem strávila zkušební měsíc v zásobování firmy nejdřív, další měsíc na ekonomickém oddělení a třetí měsíc v prodejním oddělení, ze kterého si mě potom nakonec vyžádal můj minulý šéf, který chtěl, abych právě zde zůstala, jelikož po prověření těchto 3 měsíců zjistil, že jsem vhodná a potřebná právě pro tuto práci. Je pravda, že mě hned od začátku práce bavila, pracuji totiž ráda mezi lidmi a vůbec práce byla všestranná a každý den vlastně jiná, takže mě i bavila...navíc mě často využívali i jako překladatelku italštiny, jelikož už v té době, kdy mi bylo 20 let jsem se dokázala hovorově domluvit italsky, vzhledem ke skutečnosti, že mám sestru, která se tam provdala a žije s rodinou dodnes.

Vypadá to spíš na sloh už co... :4:, omlouvám se... :4: :3:, ale vlastně už tímto popisuji začátek svých pracovních zkušeností vlastně věci, kterými jsem prošla a ovládám je. :3:
Tato firma mi i v rámci práce umožnila a zaplatila další studium italštiny na jazykové škole v Praze na dva roky, abych si prohloubila své znalosti v tomto jazyku na vyšší a i psané úrovni.

Když nad tím teď přemýšlím, tak se z toho začíná stávat skoro autobiografie... :4: :3:, ale jsem člověk spontánní a tohle snad nesmažu!!!! :3:

A popravdě, to už by bylo několik knih a myslím, že i zajímavých :4:, ale slibuji, že se to bude týkat pořád mé práce a znalostí a pracovních zkušeností. :4:

A když se teď zamyslím a v této době hodila kostkami života jinak, tak bych tady asi ani teď nepsala... :4:, ale to je život, nejspíš, kdybych nepoznala svého teď už ex manžela v tu dobu, tak bych třeba na téhle pozici byla dodnes a vlastně i ráda....práce mě bavila a tenkrát se tam vlastně měnilo vedení a vůbec snižovaly se stavy a díky tomu, že jsem byla v té době na mateřské dovolené, mi nabídli odstupné a rozloučili se bohužel i se mnou i když na to s právního hlediska právo neměli, jelikož jsem byla na mateřské dovolené a v tomto případě je na to zákon, ale nechtěla jsem se tenkrát s nimi soudit...možná jsem měla, ale už se nestalo a i kdybych tenkrát dosáhla spravedlnosti, pokud snižovali v tu dobu stavy, našli by si jiný způsob, jak se mě třeba zbavit, takže jsem to vzdala....

Takže, abych to někam zase posunula dále... :4:, směju se, ale popravdě mi do smíchu ani moc není......ale to už je má povaha a snažím se situaci řešit....momentálně jakkoliv....
Po mateřské dovolené jsem tedy se byla nucena nahlásit na úřad práce a hledat zaměstnání, takže jsem, když byla dcera maličká nemohla dělat práci na směny ap., potřebovala samozřejmě hlavně mojí péči, otec měl naštěstí zaměstnání v té době a připadal si tedy a v podstatě byl hlavní živitel rodiny....a někdy to dával dost najevo...neuznával moc mojí, jak on říkal práci doma, okolo dítěte.. a říkal vždy, vždyť jsi doma.... :4:, ale už v té době jsem pracovala jako prodavačka v Lidlu, takže další zkušenost a nezapomenutelná pro mě doteď.
Takže, abych to posunula, když byla nejdřív jen jedna dcera malá vzala jsem každou brigádu v době hledání práce, která se naskytla, takže další moje pracovní zkušenosti v této době jsou: technická laborantka ve firmě, která vyrábí betonové výrobky, vyráběla jsem zde odlitky betonu, které se později testovaly a zkoušela zrnitost písku, to mě také bavilo i když to byla mužská práce, vzala jsem to tenkrát za muže, který onemocněl a byl dlouhodobě nemocný, abych vydělala a přinesla domů nějaké korunky, přijala jsem i tuto práci, naštěstí jsem tam měla vedoucího, který byl strašně hodný a s těžšími věcmi fyzickými mi pomáhal, popravdě to byla práce pro muže...ale i na tyto chvíle ráda vzpomínám a přinesly mi i pozitivní zážitky i nové přátele i když zrovna třeba s tím vedoucím se znám, nebo spíš on mě viděl pobíhat po vesnici mnohem dříve, je totiž starší... :27:, ale gentlmann dodnes :27:, zrovna v pátek jsem ho potkala v Tescu na Mělníku.
Potom jsem dělala na delší dobu brigádně ve stejné firmě zároveň i uklízečku, takže další zkušenost. Než se mi narodila druhá dcera, dělala jsem ještě operátorku v call centru, to mi moc nešlo, neuměla jsem dostatečně přesvědčit některé lidi na uzavření paušálních smluv na telefon, tudíž jsem neplnila plán, který mi určili a některým důchodcům jsem to spíš ještě rozmluvila... :4: a potom mě chtěli i převést do Prahy a to jsem odmítla a ukončila své působení i zde, neměla jsem do Prahy vhodné spoje a měla doma malou dceru pořád. Tak nějak v té době jsem si pod úřadem práce udělala tříměsíční rekvalifikační kurz na sanitářku, jezdila jsem 3 měsíce do školy do Prahy a do pražských nemocnic učit se na tuto pozici. :3: I tento kurz jsem úspěšně absolvovala a měla tudíž a mám další možnosti i v tomto oboru. Také hned po ukončení kurzu jsem nastoupila jako pečovatelka do domova seniorů, samožřejmě jsem neměla předchozí praxi, kromě tohoto kurzu, tak jsem spoléhala na to, že mi ji poskytnou oni. Ze začátku byli vstřícní, usměvaví, ale bohužel ani toto nevyšlo a dali mi tenkrát výpověď ve zkušební době, tuhle práci jsem vyloženě obrečela....dodneška nechápu, proč to udělali, práce mě vyloženě bavila a naplňovala, ač byla hodně těžká, byla zároveň krásná a posláním....nicméně babičky mě tam měly rády a to je pro mě osobně největší odměna... :27:, ani na tuhle zkušenost nezapomenu a zase mě posunula o něco dál......

Potom jsem delší dobu nemohla najít zaměstnání a rozhodli jsme se tenkrát ještě s manželem, že pokud se to povede, budeme mít druhého potomka, no povedlo se záhy a přišla na svět má druhá životní láska, dcera Patricie....

Takže následovala druhá mateřská dovolená, to slovo dovolená, mě štve... :4:, každá žena s dětmi rozumí.... :4: :3:
Poté zase úřad práce a v té době jsem nastoupila a podepsala na rok smlouvu do Kauflandu, kde jsem docházela brigádně jako prodavačka, pokladní dle daných možných hodin, které se nesměly překračovat, takže další práce.
Už se pomalu dostávám do současnosti... :75:, potom jsem na radu a za pomoci mé nejlepší kamarádky Simči nastoupila, vlastně se vrátila po letech do stejné firmy, kde jsem začínala po maturitě, ale na jinou pozici, kterou zrovna potřebovali, popravdě nerada jsem se vracela někam, kde mě dali výpověď z organizačních důvodů, ale bez práce, nejsou peníze, tudíž ani život, navíc jsem se v té době zrovna rozvedla, takže jsem byla opravdu vděčná.
Takže moje předposlední pozice byla práce recepční v této firmě, později mi přidávali a přidávali další činnosti a měnili i pracovní dobu a všechno, kromě pracovní smlouvy a úpravy výrazné platu, bohužel!!!!Zde jsem vydržela od srpna roku 2013 do března roku 2018.
Vykonávala jsem postupně nejen práci na recepci, ale zároveň jsem vedla celý chod jídelny a kantýny v této firmě a vykonávala ještě administrativní činnosti, takže jsem přebíhala doslova z pracoviště na pracoviště!!!! Stručně a upřímně řečeno jsem dělala děvečku pro všechno....bohužel, až to dospělo tak, že jsem v práci trávila koncem minulého roku o ranních směnách i 11 hodin jako Ukrajinci, kteří sem také dochází a to samozřejmě se nelíbilo mně ani mým dětem a mé rodině a dokonce jsem se na konci roku tak fyzicky i psychicky vyčerpala, že jsem se na Vánoce složila...psychicky i fyzicky...pracuji totiž nejen doma, ale i v práci na plný výkon a někdy se mi to stane...bohužel to tentokrát došlo tak daleko, že jsem vyhledala pomoc své praktické lékařky a ta mě potom léčila, nejdříve ze zánětu středníha ucha, který jsem dostala v té době, potom, jsem musela i vyhledat pomoc psycholožky, v tu dobu jsem z celkového stavu a přetížení dostala i deprese a musela jsem naštěstí pro mě jen krátkodobě asi dva měsíce brát léky na spaní a antidepresiva, v té době měla současně podobné problémy i moje starší dcera, ale v jiných souvislostech, ale vše na mě dolehlo....jako na živitelku a mámu a má lékařka mi doporučila změnit urychleně zaměstnání ze zdravotních důvodů.
Takže jsem po kratším hledání v době neschopnosti ještě, která mi trvala ty dva měsíce si našla záhy práci na poště za přepážkou, takže už jsem u poslední pracovní pozice, kterou jsem za život zatím vykonávala a to od března do konce června roku 2018, bohužel jsem musela zde ukončit pracovní poměr ve zkušební době, nedodrželi ani slíbenou pracovní dobu, co mi ze začátku přislíbili, vyjela jsem ráno v 6 hodin a vracela se večer ve 20 h.,nejdříve v 19 hodin domů z práce, což se ještě nějak dalo zvládat, ale nepřekousla jsem už to, že po mně ve zkušební době chtěli ještě pořád něco doplácet, že bych tam za chvíli nechala zpátky výplatu a chyběla tam v té době vedoucí a nikdo se mi dostatečně nevěnoval tak jak se mi měli věnovat po absolvování školení a zkoušek v Ústí nad Labem v květnu loňského roku. Dokonce jim trvalo 6 měsíců, než mi za toto období proplatili cesťák. Jinak samotná práce mě bavila velmi, jen nebyli okolo mě lidé, kteří by mě dostatečně zapracovali a jako naprosto novou a nezkušenou pracovnici i když moji práci potřebovali a hned mě také dali rovnou za přepážku a hodili do vody.....mimochodem tam po mém odchodu schánějí pořád, takže to už svědčí samo o sobě, že to nebyla má vina....nebo můj rozmar....

Potom jsem se přihlásila na úřad práce, kde jsem zatím dodnes a mám za sebou už několik výběrových řízení, bezpočet zaslaných životopisů a pracovních schůzek....zatím bez úspěchu...

Takže jsem u závěru mého příspěvku.

Hledám práci nejlépe v Mělníku, Kralupech a blízkém okolí, nejlépe na ranní směny, Kralupy i odpolední...práci jakoukoliv, zkušenosti mám pestré...ale baví mě práce s lidmi, takže by mě bavila prodavačka, administrativní práce, pečovatelka, možná i operátorka, klidně i uklízečka, momentálně potřebuji hlavně práci.....podmínkou pro mě jsou ranní směny vzhledem k tomu, že nevlastním auto a bydlím 10 km od města a jsem závislá na dopravě sem a ta je bohužel značně omezená a i vlastně díky tomu mám proto tuto nabídku prací hodně omezenou, v marketech se dělá od rána do večera a i o víkend, takže to je taky problém, ale přemýšlím už i o tom, kdybych se případně někde domluvila jen na ranní směny....uvidíme....zkouším co se dá...

Takže prosím lidi z okolí těchto měst za případné tipy, předem děkuji za tipy, případnou pomoc, celkem dlouhý sloh... :4:, teď zatím dobrou noc všem... :3: :27: :27: :27:

Ilona :27:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 3 2 1
Řazení:
22.01.2019 - 15:44 | Filtr
(Blíženci) fanik » :):):)
No jo, ale já za to u sebe prej nemůžu :61:
22.01.2019 - 13:56 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » :):):)
Bastard... :61: :61: :61: u mě to spíš vyvolá vzpomínky na některé lidi z minulosti, když už jsme u pocitu a osobně bych si nepřečetla ani jeho životopis....a to ho z velké části znám, bohužel.... :4: :4: :4: :61: :74:
22.01.2019 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No mívám běžně analytické schopnosti, ovšem jsem se tím nějak moc nezabývala :61:.
22.01.2019 - 12:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, ale já to u sebe tak nyní vnímám :4:.
22.01.2019 - 08:51 | Filtr
(Blíženci) fanik » :):):)
já taky zatím na nic chytřejšího nepřišel :75:
22.01.2019 - 06:08 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » zlobítko
Ještě k tomu koťátku...mám dvě dcery a od malička jim říkám mazlivě, kočičko, číčí, čičinko ap. a samozřejmě i se zdrobnělinami jejich jmen a u nás se tím pádem doma stalo, že jsme najednou všichni kočičí rodina. :4:
Možná i právě proto jsem dala kromě jiných souvislostí osobních, ten nick, protože i dcery mi často, kromě mamko, maminečko, taky říkají naše číčí ap. :4:, takže lidé, kteří k nám chodí, ať už rodina, nebo kmarádi, přátelé už to o nás vědí... :4: a tím pádem, když přijede na návštěvu třeba moje sestra, tak už i ona je najednou číčííí ... :4: :92: :92: :92:

Další co mě teď nějak napadá je fakt, že já třeba ráda vymýšlím neustále, nebo tvořím nové věci, nápady ve všech směrech bych řekla, např. své recepty, básničky, je toho moc... :4: :3: :27: a když se mi třeba něco nepovede, nebo něco vyvedu, tak takové koťátko to má většinou jako mazlíček dobré, ba z toho výjde jako by se nic nestalo i když je to kolikrát hotová spoušť, nebo katastrofa skoro. :4: :3: :17:
21.01.2019 - 22:32 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » :):):)
Tak to se divím, když si všimneš i vlající čárky v nicku... :4: :3:
21.01.2019 - 22:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jó, tak na srdíčko jsem se nesoustředila :4:.
21.01.2019 - 14:38 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » :):):)
U jednoho je srdíčko dál, patrně proto. :3:
21.01.2019 - 14:32 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » Rachelinka 5
Děkuji, určitě se ozvu. :74:
21.01.2019 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já se tedy nevyznám v těch Tvých profilech, divím se, že Tě pustilo ,si zadat stejnou přezdívku u druhého profilu.Pokud je zde někdo se stejným nickem, nikdy to nešlo :3:.
21.01.2019 - 12:33 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
To je energia cisel.
To alternartivne,(aj oblast liecenia,esoterika) socialne mas od kvetna do zari...daj vediet,akym smerom si sa vydala.
21.01.2019 - 12:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Znovuzrozená
jj astrologie někdy viditelné zapracuje
21.01.2019 - 10:05 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » :):):)
No ano, jsem dost citlivá, nebo koťátková.. :4: :3:, výjde to asi na stejno... :3:


Jj, svou sílu musím kolikrát hodně sbírat ze samého dna, ale většinou to pořád dávám... :4:, někdy hůře, někdy lépe, ale to asi jako všichni lidé a hlavně jsem člověk co se nikdy nevzdává naštěstí... :3: :27: :37: :37: :37: :29:

https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
21.01.2019 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Patrně to byl výčet numerologického cyklu a vibrace, ona Ti to určitě případně osvětlí více,až sem přijde, jen mi to napadlo, že jsi taková koťátková :4: a aby Tě to nezranilo nějak více.Neber si do hlavy něčí smrt a ber to jako novou Ilu :1:, posilněnou životními zkušenostmi, postavené do své síly :1: :37:.
21.01.2019 - 09:32 | Filtr
(Vodnář) ILA♥ » :):):)
Ahoj, já se díky včerejšímu měnění nicku, nemůžu už dostat na ten původní profil :4:, ale podařilo se mi zprovoznit starší, sama nevím jak, takže platí zatím jen tento profil, jinak jsem to pořád já.... :4: :3:, takže už reaguji z tohohle obnoveného jedině... :3:, staronového, jen jsem si dala stejný nick, aby to někoho nemátlo... :4:

Tak děkuji moc za informace, to mi spadl kámen ze srdce popravdě, to bych opravdu nechtěla, aby mi zemřel ještě někdo z mých nejbližších....

Jinak jestli jde o mé zrození, tak je načase..děkuji.... :27: :74: :15:


Krásný den a příjemný začátek týdne. :27: :27: :27:
21.01.2019 - 09:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA ♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem si zcela jista,jak to Rachelinka myslela, ale smrt bývá ukončení něčeho starého, třeba nefunkčního, ve většině případů to vůbec neznamená smrt blízkých, spíš Tvé zrození :1:, abys z toho neměla velkou hlavu :17:.
20.01.2019 - 22:18 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » :):):)
Jj, necháme se překvapit... :3: :62: :74:
20.01.2019 - 22:05 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » ILA ♥
Jinak bod muž, láska se nedá naplánovat... :3:, to musí přijít samo jako ten blesk z nebe, jinak bych už do toho ani nešla...navíc dnes mi v horoskopu vyšlo, že to má být někdo koho už znám z dřívější doby...tak se nechám překvapit, stará láska nerezaví a třeba to tak bude.... :3:, jinak je to u mě recese...musíte i vy mě brát s nadhledem...člověk se tady odreagovává a né všechno myslí vážně co napíše...samozřejmě muži nejsou jako sako, které by si žena pořídila každé roční období třeba....tak to nemyslím... :27:
20.01.2019 - 21:47 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » Rachelinka 5
Ahoj Rachelinko :3:, děkuji za můj osobní horoskop na tento rok :27:, vážím si toho a myslím, že to sedí.. :4:, alespoň co se týče té svědomitosti a obětavosti, zbytek je ještě před námi... :27:, jinak je to zajímavé a plné naděje, až na tu smrt, ale i ta patří k životu....jinak ten život na pevných základech už je potřeba a ten jistě příjde s tou prací...vše souvisí se vším...mám už i staré, nemocné rodiče, to možná souvisí s tou prací a starostí o ně...nebo práce třeba zase jako pečovatelka, uvidíme, jinak stres zažívám často, to už je můj skoro kamarád... :4:chlapy momentálně všechny odmítám...mám teď oddychový čas a jiné starosti, hlavně teď s tou prací...ale tak z jara by se možná nějaký hodil... :27:, každopádně děkuji a přeji příjemný večer. :3: :27: :15: :29:
20.01.2019 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA ♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jestli to bude zrovna ráj nevím, nechám se překvapit, pracuji na tom :4:,tady se tomu říká pracovní planeta :1:.A prý žádné flákání nadále nehrozí :4:.
Každý něco zpacká, to jsou ty naše životní zkoušky.Někdo jich holt má víc :3:.
20.01.2019 - 21:15 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
Ahoj, takze ides do roku 13/4,,smrt/novy zaciatok,vybudovanie si zivota na pevnych zakladoch, stability

Takze stredobom bude zrejme ta praca.
Nieco zrucne,prakticke,ekonomia/ do 27.5.

Potom mas vibraciu 7,to je skor o socialnxh pracach, niekam cestovat,praca so starsimi ludmi, liecenie, vse alternativne (pozor a stres a psychiku).

Moze byt aj chlap na obzore, tak uvidis... :1:

Si svedomita,obetava,tak to maju v praci radi :4:
20.01.2019 - 20:49 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » :):):)
Tak to mě mrzí, ale tak nějak mi příjde, že ty hodnější lidi to mají všeobecně těžší.... :3: a nebo, jak říká má věřící sestra, tak musíme se dostat nějak přes určité zkoušky životní atd. do Ráje...moc tomu nerozumím, věřící jsem, ale podle toho co ségra říká, každý má jinou představu o Ráji, nechci se rouhat, ale mně se tady celkem pořád líbí i přes ty problémy atd. :3: a moc nepřemýšlím o Ráji a nekaju se za všechno co v životě zpackám zrovna....ani se denně nemodlím Otčenáš.....beru to trošku jinak, ale i to je věc individuální a každý to cítí jinak... :27:
20.01.2019 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ILA ♥
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Šmarjá :39: jakým věku?Já jak to tady čtu leckdy, tak mám pocit, že bych se asi měla vydat pomalu do krematoria a to já tedy zrovna ne :117: a to si piš, že já posledních dvanáct let měla ve svém životě uragán :61:.Jestli to byl adrenalin nevím, ale rozhodně jsem nakopnutá byla vícekrát :4:.
20.01.2019 - 20:19 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥ » :):):)
Jj, někdy bych ho už vzhledem ke svému věku brala i klidnější... :4: :3:, ale člověk si zvykne i na ten adenalin a někdy vyloženě i nakopne do života... :3: :4: :74:
Příspěvky: 71-47 46-22 21-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »