Geopatogenní zóny, dračí žíla, rada, pomoc


14.01.2019 - 09:24
(Panna) zeret
Geopatogenní zóny, dračí žíla, rada, pomoc
Zdravím, chtěla bych moc poprosit o radu, pokud existuje.

Nastěhovali jsem se do starého domu, který jsme zrekonstruovali. Po nastěhování jsme zjistili, že v pokoji, kde máme ložnici se nám špatně spí. Postel jsme dali na jiné místo, ale stále nebylo dobré spaní. Následně jsme zavolali pánovi na sledování geopatogenních zón. Prý spíme na místě, kde je jednak dračí žíla, což je prý to, že několik set metrů pod zemí se nachází uran a navíc pod domem a zvlášť pod ložnicí je podzemní voda. Dům není velký a je to v podstatě jediné místo pro ložnici. Problém je, že pokoj má dvoje dveře a není příliš velký, takže je v podstatě téměř jediné místo, kde můžeme mít postel. Já spím na straně, která je jakžtakž v pohodě, ale partner spí přímo hlavou na té dračí žíle. Dnes jsme se prohodili a já spala na jeho místě a musím říct, že jsem jak přejetá parním válcem a bolí mě hlava. Pán nám poradil dát pod postel hliník, ale ten prý na dračí žílu nefunguje, ale funguje pouze na podzemní vodu.
Chtěla jsem tedy poprosit někoho o radu se stejným problémem, zda existuje něco účinného, abychom mohli v klidu spát. Je to opravdu problém a spánek je pro člověka víc než důležitý. Předem děkuji za jakékoli reakce

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
16.01.2019 - 16:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Wiké
fascinující asi jen v mládí
16.01.2019 - 16:11 | Filtr
(Panna) Wiké » Bosch
Celý ten svět pod slupkou je fascinující, vynášet na světlo věci, ocejchovat si je podle svého poznání a pak to zas předělávat, když se najde lepší, svobodnější a svěžejší pojetí skutečnosti..
16.01.2019 - 12:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Wiké
Jenomže život není matematika. Matematika stejně jako příbuzné empirické obory je zjednodušení reality.
Z holistického a psychologického hlediska je námi poznatelný svět jen vrchní slupkou tak tenkou že v nejlepším případě nejmoudřejší konstatují jen "vím že nic nevím" anebo "ani tím si nejsem jistý".
V podvědomí dřímají archetypální síly které nás vždy přesvědčí o opaku jakmile si začneme být jistí že něčemu rozumíme.
Ale matematika je jinak super hračka.
16.01.2019 - 09:22 | Filtr
(Panna) Wiké » Bosch
Mnozí lidé ničemu nevěří a postupují empiricky.
Třeba v matematice se ničemu nevěří a vše se podloží důkazem, ta je nejkrásnější.
A v těchto oborech lze postupovat sběrem dat.
15.01.2019 - 21:06 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Wiké
v některých případech ovšem existence zón souvisí s vírou v jejich existenci
nejsem si jistý zda bude tato myšlenka správně pochopena
15.01.2019 - 19:37 | Filtr
(Panna) Wiké » Bosch
já myslím, že to proutkaři asi jen říkají, že to není uranem.
Gama záření je větší na horách a u moře, ale i tam lidi žijí.
Radon vydává alfa záření - ne gama jak uran a alfa částice odstíní i list papíru. Je blbé když se ze zeminy s radonem postaví barák a pak lidé ty částice jedí a vdechují. Na to mohou lidem dát na rok do baráku červenou folii ve sklíčku a za rok ji ty alfa částice proděraví a mikroskopem se podívají nakolik - vytestuje se to- státní ústav radiační ochrany.

Ale zóny jsou - kdoví proč. Já je v pokoji mám spíš v rozích - jsou tam nosníky..
Celej barák je v povodňové oblasti, ale je tu dobrá energie.
A taky v celém městě, kam jsem se přestěhovala je lepší mnohem energie než v původním.
15.01.2019 - 18:24 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Wiké
Jasně v případě vrstvy několika set metrů horniny se dá čekat že záření gama nebude dosahovat měřitelných hodnot. Ovšem pokud tam uran je, jeho přítomnost není krátkodobá, ale číhá na tom místě milióny let. I přes stínění které za tu dobu mohlo přestat být stíněním..? je jeho přítomnost v řádu stovek metrů blízká. Museli bychom provést měření. Rovněž se spíše přikláním k možnosti že problém může nastat s radonem. I tam ale existují možnosti stínění. V obou případech lze provést měření která nejsou finančně nějak moc náročná. Možná méně než virgulář.

Problém tam nějaký je a hledání jeho zdroje je prakticky skoro vždy otázka nějakého subjektivního vnímání. Z deseti proutkařů se vyjádří o zónách každý jinak. To je jako s kartama. Jde zde o interpretaci nějakých silových působení pro které nemáme pojmenování hledáme souvislosti a snažíme se najít řešení. Popravdě pozitivně řešené případy mívají zřídkakdy nějaký racionální podklad. Kyvadlo, proutek, pocit. Myslím si že je podstatné s těmito silami začít nějak pracovat. Bohužel často to bývá tak že ony pracují s námi.
15.01.2019 - 18:10 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » :):):)
jj někdy může jít o narušení vlastního obranného pole
což se někdy vykládá jako negativní vliv prostředí
někdy může jít o narušenou imunitu, slabé energetické pole, přecitlivělost na různá "pole"
15.01.2019 - 16:17 | Filtr
(Panna) Wiké » zeret
já jsem si kdysi odrušovala zóny i nějakým symbolem, co byl dokonce zapojený do elektřiny, ale k ničemu to nebylo.
Já jsem se te´d stěhovala a postála jsem si na různých místech v pokojích. Kyvadlo je takové zprostředkované i kresba, nemusí se tomu věřit.
Ale když se mi třeba v rohu energie v těle sevřela a zúžila a jinde se otevřela a proudila-tak si neumím představit něco, co by to předělalo.
A to zúžení je tak nepříjemné, že mám postele taky jinde než lidi mívají. Vlastní zážitky jsou přesvědčivé..
15.01.2019 - 12:55 | Filtr
(Panna) zeret » Putes
Mám ráda takovéto babaské rady, ale jestli tok energie vystřelí do patra, tak to opravdu nechci, jelikož v patře spí dítě...
15.01.2019 - 12:49 | Filtr
(Panna) zeret » silentium
Máme i studnu, takže těch pramenů je tu víc. I sousedé v okolí mají studny je to tady hodně na vodě. a vrt nepřipadá v úvahu. Náš dům je tak zvláštně postavený, že to by se asi vážně nevyplatilo. A hlavně ta voda se dá prý odrušit hliníkovou deskou.
15.01.2019 - 12:46 | Filtr
(Panna) zeret » Wiké
Bohužel nejde udělat šatna. Je to v podstatě jediný pokoj na ložnici
15.01.2019 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Putes
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, Bez je a vždy byl ochránce domova, pohlcuje všechna negativa, co domu nesvědčí, tedy i energii toků, zemských zlomů a podobně, ale i útoky nečistých myslí na dům. Jenže na pohlcení těchto sil potřebuje taky energii, proto zde píši o živém keři, nejsem si jist, jak dlouho dokáží neživé větve neutralizovat sílu, která neustále tokem proudí.
Mimochodem, dřevo Bezu by se nikdy nemělo pálit. :74:
15.01.2019 - 08:33 | Filtr
(Rak) aktigram » Putes
Ja ked som si to n začiatku prečítala tak ma napadlo tam dať nádobu s vodou ale racio nevedelo vysvetliť a tak som t ani nepísala a ty moje vnímanie si dplnila a tak je to možno nie až tak márne. No napriek všetkému by som tu miestnosť nechcela za spalňu.
15.01.2019 - 06:22 | Filtr
(Vodnář) Putes » silentium
Sleduji tuto zajímavou diskusi a vzpomněla jsem si na naši starou vdovici /tak jsem jí říkala/, byla prostě neskutečná a její prognozy byly neskutečně přesné a platí dodneška. Před 25.lety mi dělala diagnostiku přes Draka a výsledky mám dodnes schované a do písmene se naplnily.
Ta mi říkala, že tok té negativní energie lze odklonit úplně jednoduše. Svázat si režným provázkem 4 pruty z černého bezu do tvaru rámu na obraz a dát pod postel. Pomůže to tobě, ale je to nebezpečné, protože jakmile jednou odkloníš ten tok energie, vystřelí směrem vzhůru ještě silnější silou a plně zasáhne bydlící nad tebou. Takže si říkám, že v domku by to nemělo nikomu vadit.
Dále si vzpomínám, že mi někdo také říkal, že stačí si dát na noc pod postel mělký lavor nebo třeba plech na pečení naplněný vodou. Do rána se na hladině vytvoří něco jako zrcadlo a to pak vylít do WC.
Nevím, jestli to fakt funguje, ale tonoucí se i stébla chytá. :17:
14.01.2019 - 21:25 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Asi nejrozumnější je opravdu změnit dispozici domu, i kdyř je to nákladné a po rekonstrukci zvlášť nemilé.
Žádné odrušení není natrvalo, materiály se prý v gpz zpolarizují a musí se vyměnit. A spát jakoukoli částí těla v křížení gpz je vysloveně koleda o závažné problémy v horizontu několika let. I když člověk se zdravým instinktem ve spánku uhýbá a radši spí v krkolomné pozici, když není kam, postupně se oslabuje a onemocní. Vím o několika lidech, kteří měli nad křížením postel - všichni zemřeli na rakovinu.
14.01.2019 - 21:01 | Filtr
(Rak) aktigram » :):):)
To je to čo som písala pes ale aj mačka bude spať pri panovi lebo to tak chce aj ked ich o bolí.
14.01.2019 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Odstínit tok energie, který je účinný miliony let...bavme se tedy o vodě (ten "uran" nekomentuji). Dilema je jednoduché, stala se chyba a bude něco stát náprava, i ponechání stavu (co si vyberete, je na Vás).
:50:- najít si nové uspořádání domu, když už je dům postaven, tam kde je.
:50:- zavolat si jiného proutkaře, který vykreslí dráhy žil (toků) nejen v domě, ale i vně domu. Odklonit konkrétní tok vody studnou (vrtem), podle hloubky na vstupu. Pokud je žíla (tok) v ložnici víceramenná, tipuji vodu těsně pod základy a porušení dráhy bagrováním, jednolitá žíla bude hloub, ale to proutkař zjistí.
Vlastní studna zas dnes není úplně špatně.
Zato tok energie přes postel nebude jen o špatném spaní :63:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
14.01.2019 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Thornwulf
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zvířata sice jsou velmi citlivá, ale sama jsem se přesvědčila, že pes spal klidně se mnou mnoho let v zóně.Jako proměřili to dva pánové nezávisle a vyšlo jim to stejně, takže asi jako fakt :3:.Fenka umřela na rakovinu v době, kdy mně jí diagnostikovali.Ale tak já rakovinu beru jako souhru více faktorů, nicméně ta blbá zóna tam byla.
14.01.2019 - 17:13 | Filtr
(Panna) Wiké
Tak s tím uranem to řekl proutkař a několik set metrů zeminy je hodně. Ve škole jsme pracovali se zářičem slabým a se vzdáleností se to odstiňuje hodně,
graf:
http://auc.cz/ipb/youthclub2/…

tak po několika stech nepronikne ani částečka a olova už není třeba.
Leda by byl uran rovnoměrně v podloží. Ale mě se zdá, že v podloží bývá radon u nás spíš.

Odněkud se dá půjčit dozimetr a přeměřit to?
Ale zóna je nečím.. - že se to v člověku sevře a je škoda tomu vzdorovat.
Nejde v ložnici udělat šatna a z něčeho jiného ložnice?
14.01.2019 - 13:50 | Filtr
(Vodnář) Putes » zeret
Výborně,napiš mi, prosím potom do vzkazů :17:
14.01.2019 - 13:31 | Filtr
(Panna) zeret » Putes
Už jsem mu napsala email, tak uvidím, zda napíše a co odepíše
14.01.2019 - 13:20 | Filtr
(Rak) aktigram » Thornwulf
To je hlúposť, oddané zviera bude ležať pri panovi aj ked sa mu tam zle leží.
14.01.2019 - 13:16 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
To s tým uranom znie pre mňa dosť vysvetľujúco. Totiž zachytila som ako u nás pri meraní si medzi sebou hovorili že namerali uran no potom povedali že je to čisté.
14.01.2019 - 12:40 | Filtr
(Vodnář) Putes » zeret
Já jsem se o geo. zóně ve svém bytě náhodně dozvěděla od psychotronika, kterého jsem původně navštívila pro zdravotní potíže. Řekl mi, ať si přinesu plánek bytu a v té ložnici se právě v místě spaní mého muže křížily dvě zóny. Takže mě už nikdo nepřinutí si do těch míst lehnout. Raději jsem uhnula a otočila postel. :17:
Příspěvky: 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »