Změna zaměstnání


16.12.2018 - 01:47
(Panna) elaviel
Změna zaměstnání
Už poměrně dlouhou dobu mám pocit, že to, co dělám, mě sice baví a naplňuje, ale mnohem víc mě to začíná nudit a říkám si, že to prostě chce změnu. Co v tranzitním horoskopu naznačuje, že změna přijde? A lze z mého horoskopu poznat, že změním místo? Pokud ano, bude to dobré rozhodnutí? Budu vděčná za jakékoliv věcné připomínky a rady :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.12.2018 - 07:58 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » elaviel
Jasný, pokud by byla vládcem Venuše (MC i 6. domu), tak to bude obdobné s Jupiterem v Kozorohu, akorát později. :17:
17.12.2018 - 22:46 | Filtr
(Panna) elaviel » Mici Angóra
Děkuju moc za odpověď! Jasně, trochu se snažím :4: proto jsem chtěla vědět, jestli to snažení bude stát za to. Co se týče přesnosti času narození - noo, úplně na minutu to nevím, což je třeba v mým případě problém, když i jedna minuta znamená přesun MC do Vah. Nevím, uvedený čas byl takhle zadán v matrice, ale kdoví. Tak uvidím sama, co bude. Každopádně ještě jednou děkuju za tvůj čas :17: :29:
16.12.2018 - 12:00 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak jestli změna přijde, to nevím, o to se musí člověk asi taky trochu přičinit. Jinak to ale chce příznivé tranzity k MC nebo jeho vládci (pokud to teda má být polepšení si ve smyslu naplnění), na takové té běžné úrovni (když to přeženu, tak "z jedné fabriky o druhé" :4: stačí k 6. domu nebo jeho vládci. Jak moc přesný máš ten čas narození? Jestli je MC skutečně ještě v Panně, pak by se mohlo něco poměrně příznivého odehrát, až Jupiter ze Střelce aktivuje tu konjunkci Merkur-Jupiter. Navíc to máš v 9., tak by to čistě teoreticky fakt mohlo být něco "povznášejícího". Takže pokud chceš změnu, do roka a do dne bych se toho nebála, nejlíp řekněme v dubnu nebo pak v listopadu. Máš to jako já, když je na vládce trigon, je na MC kvadrát, tak je s tím třeba počítat, že jedno bude následovat druhé :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »