Kompatibilita mezi lidmi - Radix


14.12.2018 - 18:47
(Panna) Tamerlane
Kompatibilita mezi lidmi - Radix
Ahoj, chci s vami diskutovat o tom, jak za pomoci radixu zjistite, zda si 2 lide budou rozumet, ci ne ve vztahu.

Chci se zeptat na vase metody, ktere vam v zivote skutecne fungovaly.
Moje zpusoby jsou sebrankou a mixem vsi me zkusenosti z astrologii, at uz jsou to videa z ytb, nebo z tehle stranky, ci z jinych.

Jakozto nejslnejsi prvky horoskopu se oznacuji Slunce, Mesic a Ascendent.

Prvni co pouzivam je bezna kompatibilita zalozena na slunecnim znameni dvou jedincu. Tato metoda mi casto funguje - treba jakoz to panna se moc nekamaradim s lidma se sluncem ve strelci/vodnari/blizencich/vahach atp.. Nejsem s temito lidmi na stejne vlne.

Dalsi je Descendent. O tom se rika, ze je to neco, co nam schazi, neco co nemame. A proto po tom prahneme. Toto mi fungovalo docela dobre, znameni meho descendentu ve mne vyvolava silnou pritazlivost k lidem se stejnym znamenim ve slunci (v mem pripade rak).

Treti vec, kterou zvazuji je kompatibilita venusi. Venuse se celkem viditelne projevuje v lidskem chovani a osobnosti jako takove.

Co se tyce Mesice... Existuje metoda Identita/Protipol, kde se pracuje se znamenimi ve Slunci, Ascendentu a Mesici. Tyto znameni se u obou lidi porovnavaji a hleda se Identita a Protipol mezi nima - cim vic takovych tim lepe. Identita prinasi sounalezitost a pochopeni a takovy ten klid a protipol prinasi konflikt, ale zaroven i jisty pozitek z takove dynamiky a silnou pritazlivost. Pr: Kluk ma Slunce ve lvu, zena ma Asc. ve lvu => mame zde jednu identitu a takhle se porovnaji znameni vsech 3 prvku radixu.

Jake metody pouzivate vy a fungovaly vam?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
15.12.2018 - 21:27 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ono se toto nedá úplně zjednodušovat, protože u někoho v radixu jasně vidíš, jak jsou jeho "energie" směřovány a tudíž dokážeš pojmenovat "energie", jež s jeho jsou kompatibilní. Někdo je však v tomto nevyhraněn, jiný pak třeba tak rozporuplný i sám se sebou, že se obtížně hledá vhodný protějšek. To není nic překvapivého, to zkrátka vidíš i v životě, že někdo dokáže vyjít skoro s každým a jiný ani sám se sebou.

Co jsem měl možnost vyzkoušet a ověřit, to bylo sledování 7. domu, jeho vládce (vládců) a planet v 7. domu. Tyto napovídají o vztahových "potřebách" svého nositele. Třeba na Tvém radixu (je-li správně uveden) DSC v Raku a Luna v Blížencích ladí právě s lidmi, kteří tato znamení mají obsazena světly, ASC, případně vládcem ASC.
Ovšem pozor, i když potkáš člověka, který tyto podmínky dokonale naplňuje, neznamená to, že přeskočí jiskra a takový vztah vůbec vznikne.

Samozřejmě toto není jediná vztahová věc, kterou v radixech sleduji. Ale je velmi podstatná a dokáže poměrně snadno a přesně poukázat na mnohé.
15.12.2018 - 15:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Što takoje "rozumět"? Máme porozumění intelektuální, fyzické, citové, duchovní...které jste měli na mysli?
Já měl v různých fázích života různé druhy porozumění. Často to šlo přes Venuši, a to v jakýchkoliv aspektech, asi tak pětkrát za sebou jsem měl ve srovnání s ženou Venuši (mojí) kvadrát Mars (její)...často byla ve hře i Lilith...ale upřímně, nejpřirozeněji a nejpříjemněji se cítím, když mi někdo dobře aspektuje mou konjunkci Slunce s Marsem.
15.12.2018 - 11:17 | Filtr
(Beran) pure poison
Ano, aj takto jednoducho sa daju zakladne veci vycitat. Na prve a rychle zhodnotenie je to ok, ale na trvaly vztah treba rozoberat aj ostatne prvky, pretoze tie neskor vo vztahu su tymi, ktore vedu vztah do zahuby.

Ale na tvoje doplnenie by som tam pridala este, ze dobre funguje ak ma jeden slnko napr. v baranovi a druhy venusu v baranovi, cize slnko a venusa v rovnakom znameni a ak to maju navzajom, tak o to viac. Napr. ze ten druhy by mal slnko v rybach a ten druhy venusu v rybach.

A dalsia vec, ze descendet ak ma niekto napr. v panne, tak ho nebude pritahovat len prakticka panna, ale aj ostatne znamenia zo zemskeho zivlu, cize aj kozorozec a byk.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »