Panna jako nejneoblíbenější Asc/Lun/Slun


21.11.2018 - 22:42
(Rak) Cole
Panna jako nejneoblíbenější Asc/Lun/Slun
Co si o tom myslíte? Převážně co jsem tu četla příspěvky tak Panny nebyli velké oblíbenkyně...A které znamení to má podle vás v dnešním světě nejtěžší?
Obecně jsem si všimla, slavné osobnosti s nějakým postavením s Pannou nepatří zrovna mezi oblíbence.
Já osobně mám celkem dost planet v tomto znamení a všimla jsem si na sobě pár důležitých věcí, na kterých je třeba pracovat 1) to, že si myslím že nejsem až tolik kritická, protože jsem mnohem víc kritická vůči sobě neznamená, že má kritika vůči ostatním je z jejich pohledu až tak "jemná" ? :61: prostě když to vidím zpětně, každý jsme jiný a ne každý ustojí kritiku, nicméně vždy si stojím za tím, že je lepší než lež a marné naděje.
2)Ne vždy jsem k sobě upřímná, tudíž mohu určitý rozpor vysílat ke svému okolí a nedělat ho tak úplně "šťastným" :83:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.12.2018 - 00:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám Pannu ráda,mě fascinuje její smysl pro to,aby práce,kterou já udělám za deset minut,měla ona(muž) hotovou za tři hodiny,se stejným efektem. :4:
02.12.2018 - 23:25 | Filtr
(Rak) diké » Cole
Ano :1:a cerstvy postreh z dnesneho dna , panna vo svojej doslednosti a dokonalosti nepotrebuje niekoho do niecoho nutit, nieje to pre nu totiz hodnotne. Ja viem co treba robit, ja poznam svoje povinnosti, ak ten druhy nie,tak je to smutne. Netvrdim, ze som sa neznizila k donucovacim metodam, no vsimla som si, ze pri dosiahnuti ciela takymto sposobom som necitila spokojnost, prave naopak, na rozdiel od leva, ktory potrebuje byt vitaz akymkolvek sposobom.Bude to mozno tou kombinaciou s racim slnkom...citis to aj ty?
25.11.2018 - 19:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jsem štírka s ascendentem ve štíru, měsícem ve lvu a prý ještě že mám venuši v pannně, ta prý mě krotí směrem k větší zdrženlivosti, a menším utrácení:)
24.11.2018 - 16:35 | Filtr
(Rak) Cole » diké
Znám ten případ, mám kolegyni lvici, jsme sice kamarádky, ale to její věčné "omývání" věci jen aby mě utloukla a donutila s ní souhlasit mě ubíjí, navíc my Raci mi přijde jsme taková skrytá tvrdohlavost takže je často oheň na střeše. Nehledě na to, když mě tato ohnivá lvice s lunou v beranovi požádá o názor,já jí ho řeknu ale ona ho chce zopakovat 150x dokud neřeknu co chce slyšet....což já neřeknu, protože říkám svůj názor,ne její :37: ...obecně mi přijde že lvíčci často berou kritiku špatně, ačkoli jí často trooošku potřebují slyšet..sami se vrhají do nepromyšlených akcí a mají až moc velká srdíčka která často nechávají využívat...ale to je zas ten asi Pannenský uvážlivý pohled) :79:
24.11.2018 - 16:29 | Filtr
(Rak) Cole » Prairie
Mám stejnou Venuši a je to boj na dlouhou trať... spousta lidí které se POUZE snažím poznat vnímá můj zájem jako flirt :4: stejně tak nějací moji expartneři berou mé slušné chování vůči nim (pokud si to zaslouží samozřejmě) jako nějaký tajný náznak. Nejvíc nesnáším když lidi mluví za mě stylem "já vím, že mě máš ráda, jen si to nechceš přiznat" ...Ne, já vím sama koho mám a nemám ráda, ačkoli má Venuše může mást. :61:

Jinak to mám dost naopak...
Asc Panny jsem asi nezažila moc, Asc v býku bývají krásní muži ale projevují se občas trochu jako narcis, asi stále brána ascendentu a můj pohled Ale! - mě často takoví muži s asc v Kozorohu přijdou přitažliví, ale s jejich projevem dost bojuji, řekla bych že to je pro ně těžké. Můj milovaný Resting bitch face :75: ne ale mám je ráda. Komentujeme tu energie, jako kdybychom byli zaměstnanci firmy kterou reprezentujeme, ne konkrétní lidi :83:
24.11.2018 - 15:29 | Filtr
(Rak) aktigram » Freja
No tak ja neviem čo by také? - mam kamošku len obratene,panna s lunou v škorpionovi a mne to s nimi fajn funguje druhá Panna ASC škorpion. Práve že mne dávajú v priateľstve slobodu a to ja beriem a preto zrejme ma naše priateľsto roky trvacnosť,jedna je nesmierne nerozhodná a v hlúpostiach puntičkárska nemá rada zmeny, druhá pravý opak.
24.11.2018 - 14:28 | Filtr
(Štír) Freja » aktigram
Tak já jsem štír s měsícem v panně....pojďte do mně! :61: :61:
24.11.2018 - 01:25 | Filtr
(Panna) elaviel
Tak to se asi půjdu se svýma 3 planetama v Panně rovnou zakopat :32: puntičkářství je fakt otravná vlastnost (já ji nemám :2:), ale pozoruju ji u svý mamky Střelkyně s asc. v Panně. A jo, taky mě ty typický panenský vlastnosti rozčilujou. Ale... na druhou stranu - každej jsme nějakej a někoho ty vlastnosti čílit nebudou. Z vlastní rodiny znám případ, kdy spolu Panna s Vodnářem vydrželi přes 50 let a měli se rádi, i když to občas trochu skřípalo. No, a co se týče kritiky - to nemusí být kritika, ale dobře míněná rada, he he :4: Každopádně, Panna nemusí být tak zlý znamení, má i spousty dobrých vlastností. Nikdy ji není nic lhostejný a ráda pomůže, když je potřeba. A jako přítel a partner je většinou věrná. :45:
22.11.2018 - 16:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
panna vevnitř hodně pochybuje.
chce kvalitu.
když jí ukážeš, že jsi stejně dobrý, nebo lepší jako ona, uzná tě a začne respektovat a pak je z toho přátelství na celý život.

ale přesvědčit ji někdy trvá roky.
a hlavně to musíš udělat jejími vlastními nástroji a měřítky - prací, precizností, efektivitou, nasazením, erudicí.
22.11.2018 - 15:48 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Prairie
no to je jasné nebudeme nikoho vodit za ručičku když je dospělý
mást se nemají jen děti a malí pejsci
ti velcí už pak můžou
aby si nebyli tak moc jisti
22.11.2018 - 15:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale pokud si někdo moje chování vyloží jako matení, je to jeho problém, ne můj. Zvlášť pokud od začátku říkm pravdu, ale on jí odmítá věřit a vidí za ní něco jiného. Za něčí bludy já odpovědná nejsem...
22.11.2018 - 15:36 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Prairie
Mateš více podvědomě než vědomě(záměrně).
Je to evoluční prvek.
Někdo má lepší senzory a někdo umí mást.
Nativita je o nevědomém konání.
Vědomý člověk nepodléhá nativitě.
Determinace nativitou je karma. Té se chceme zbavit abychom byli svobodní.
22.11.2018 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MAGDA
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cold Sacrifice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:
22.11.2018 - 13:50 | Filtr
(Rak) Loen
No...já bych to řekla asi tak, že pana si všechno dělá těžší - sobě především - proto je to nepopulární :61:

Protože můžeš štvát druhý lidi, ale to ti může bejt fuk - jenže "panna" štve sama sebe... nmožná by bylo lepší napasat "uštve" :4: sebekritika, nikdy není nic dobrý - ona pro sebe není nikdy nic dobrá, všechno rozpitvává do mrtně - je schopna se totálně vydeptat vlastní strukturou přemýšlení...

když to vezmu kolem a kolem - vodnáři obecně nemaj sebekritiku - jim je to jedno, páč to ani neví (tj. vesměs ani neví, proč se jim děje co se jim děje...především ve vztazích - jelikož oni sou přece super ) - sou sami se sebou dost v pohodě, nebojí se riskovat, nemají strach ze selhání... prostě takové ty "sebedestruktivní programy" co si vytváří panna vlastní myslí nemají... tj. jim samotným se asi žije líp - okolí to může vnímat jinak :61:

raděj budu sebevědomá mrcha než sebedestruktivní hodná holka :61:

toť můj názor v plén - PS: mám nějakou radikální náladu a momentálně mě nasrala jedna vodnářka, takže si to neberte osobně - tj. vidíš ten prinicp předběžného vyžehlování - abych náhodou někoho nenaštvala? Zdraví asc v panně... :117:

edit: a princip neustálého sebe-analyzování? člověk by si až naliskal :61: ale dneska sem na sebe chtěla bejt hodná a přívětivá...tak to neudělám ..ehmm :32:
22.11.2018 - 12:56 | Filtr
(Rak) aktigram » Prairie
Veru to som zabudla opomenúť a ešte aj Ryby a ja aj rak aj Luna v rybách.
22.11.2018 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To není o Panně nebo o něčem v Panně. Je to o preferencích. A o založení člověka.

Mně se třeba fyzicky nelíbí muži se zemským ascendentem. Teď se zase dopouštím generalizace, za kteoru možná budu ukamenována :D ale tohle je prostě fakt. Znamená to, že nejsou atraktivní? Vůbec ne. Stejně jako někomu nesedí moje blíženecká Venuše, protože ho mate. Znamená to, že záměrně matu? Ne. Je to o tom, kdo se s kým potká.
22.11.2018 - 12:36 | Filtr
(Střelec) MAGDA » Prairie
Ja si to vubec neberu k srdci. Ziju si podle svyho :4:
Beru astrologii jako takovej nastrel toho co v sobe asi ma a ze zalezi jen na cloveku co s tim provede .
22.11.2018 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MAGDA
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To tak nemůžeš brát. Jak se říká, člověk má tři charaktery - jeden, který si připisuje sám, jeden, který mu připisují ostatní a ten, který doopravdy má :1:
22.11.2018 - 12:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Raci už byli taky na seznamu neoblíbených! :4:
22.11.2018 - 12:23 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » MAGDA
lidi jsou nepřející..závistiví :3:
22.11.2018 - 11:59 | Filtr
(Střelec) MAGDA
Procitam tu nejake diskuze a jelikoz jsem strelec s ascendentem v panne a lunou ve vodnari, tak bych se musela podle soudu nekterych jit obesit na nejblizsi strom...asi tak
22.11.2018 - 10:00 | Filtr
(Rak) aktigram
No tu sa to tak posúva pred časom boli najhorší Škorpioni potom panny teraz Vodnár a to dokazuje že tento pohľad je ta najväčšia hlúposť.
Inak ako si opísala seba tak som sa veru v tom našla a myslím že aj mnoho iných. Ja tiež mám Venušu na DSC v Panne a je pravda že ked som začínala s horoskopmi tak to bolo veľmi zlé postavenie podľa niektorých a ja som nejako svoju Venušu šupla niekde na koniec. Na jednom webe kde je sila planét písaná v percentach mi vyšlo že mám najsilnejšiu Venušu. Takže sa tak nejako všetko točí. Ja to neberiem vážne, skôr ma zaujímajú spätne veci ktoré sa udiali a tam hľadám čo to bolo, no tiež si myslím že môžem z toho niečo odvodiť pre seba ale nemusí to byť paušalné.
Ja neviem či je dobre znamenia a dokonca by som nikdy netvrdila že toto je úžasný horoskop a tento veľmi zlý. Ide o to pozadie, vplyv rodiny a pod.Takže niekto bude taká hrozne kritická Panna ako mám susedu, ona nikde nevypije ani kávu a nieto jedlo, všetko vie najlepšie ale najviac je rodený vodca - všetci robte na mojom a ja budem rozkazovať. No nemyslím že toto všetko je o Panne, len jej mama je tiež Panna a ta puntičkarská.
22.11.2018 - 09:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě je divná paušalizace, každému vadí někdo jiný. A fakt to neříkám proto, že jsem Panna. :3: P.S.: A ty máš ten radix falešný? Vidím jen ASC a Mars ve 12. domě, a to mi teda nepřijde jako člověk nějak hodně ovlivněný Pannou. Maximálně můžeš být více merkurovská, to jo.
21.11.2018 - 23:24 | Filtr
(Rak) diké
Zdravim. :1: Osobne si myslim, ze kazde znamenie ma svoje prednosti aj...povedzme zadnosti :3:
Stavat pannu do pozicie s nejakou nevyhodou je preto prehnane. Sama mam v panne ascendent a kedze on je obal, tak to je to co si ludia ako prve vsimnu. Preto ma aj tak povacsine vnimaju. Prvy dojem...prisna, autoritativna...ze tomu tak nieje , tak to ma musia spoznat blizsie.
Odkedy som spoznala astrologiu, tak sa snazim pochopit, preco mi osud dal do vienka tento ascendent. K niecomu mi pomaha, no niekedy mi je aj priznavam na skodu. Neviem sa totiz pretvarovat, co je v dnesnom svete potrebne. Vediet nedat najavo co citime, nam totiz pomaha prezit.
A kedze mam slnko v rakovi a lunu v skorpionovi, tak to mam o to tazsie.
Mojej sefke, mimochodom viacnasobnej levici, som povedala, ze ja jedinna jej poviem pravdu, nech je akakolvek a dokazem to aj bez slov. Skratka sa na mna staci pozriet a hned pochopi, co si myslim...
Skoda, ze moju uprimnost berie ako utok na nu...a moju multifunkcnost ako ponizovanie jej velicenstva. Ona bohuzial vo mne vidi len tu dokonalu pannu...
A ze nie vzdy si k sebe uprimna?...hmmm...nevadi, uz len uvedomenie si toho je krokom vpred... :1:
:74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »