Jací že to raci jsou...


01.09.2018 - 01:02
(Rak) Tralalala100
Jací že to raci jsou...
Zdárek! Tak sem teď shlédla poměrně nové video od Antonína Baudyše ml. ohledně znamení raka. Já jsem račice patrně dosti silná, Slunce + Merkur v ráčkovi, luna u ascendentu. Vládce ascendentu v raku. Takže takový echt rak by teda měl být nějaká brzda, co si skladuje svý vzpomínky a nostalgičí každý den nad nimi?:-D A symbolizuje pomalost. aha, aha. Nevím, proč, ale tohle v sobě vůbec necítím. Proč? (díky znamení blížence ve mně? Mars blíženec 10. dům, že mám nutkání stále něco dělat a nejlépe 10 věcí naráz? :-D) Taky že prej teda moc nemluvíme, jen když to má být. spíše cítíme. Ano, možná. Je pravda, že do sebe všechno tak nějak nasávám, tu atmosféru, ráda se kochám. Ale miluji debatování s přáteli, nebo klidně s cizími, miluji když se můžu projevit, to co si myslím, a ne že bych tamhle někde v rohu stála a ostýchavostí ani nemlkla (Ikdyž když nad tím přemýšlím, když sem byla maličká, tak to asi tak bylo). Celkově úúúplně tak moc s těmito vlastnostmi nerezonuji, spíše s rysy blíženci a panny. Přitom mi bylo řečeno od jiného astrologa, že rak je také cestovatelské znamení. A toto cítím na 1000%, avšak se to drobek vylučuje s ostatními věcmi, co jsem postřehla od pana Baudyše. Tak jací, že to vlastně raci jsou? :25: Přijde mi, že každý astrolog si to tak nějak vykládá po svém. Postupně snad zjišťuji, že ani těm horoskopům nemohu věřit. :-D

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
07.09.2018 - 21:15 | Filtr
(Rak) athéna1 » aktigram
Takže taky taková stejná jako já, jak sem psala :62:
V každém horoskopu je charakteristika co sedí a co nesedí v podstatě vůbec. Každý si tam to svoje najde.
07.09.2018 - 17:44 | Filtr
(Rak) aktigram » athéna1
A ja som rak a silne obsadený a Luna v rybach a určite nie som ubrečená či ukňouraná, nemám rada také typy ľudí, unavujú ma. Som celý život dosť pozitívne naladený človek, život beriem tak čo sa ma stať sa stane aj tak s tým nič neurobím. Takže si nemyslím že to je skutočne račia charakteristika aj ked to všade vtlačia. Len tak sa nikomu neotvorím musia byť k tomu okolnosti. Viem sa veľmi biť za iných čo mi prináša v živote aj problémy ale sa neviem biť za seba. Nespravodlivosť sa pre mňa rovná smrti, neskutočne ma to bolí aj ked už odolávam pri takej masmed. kampani všetkého druhu.
Tu nemám správne uvedené dátum.
07.09.2018 - 15:35 | Filtr
(Rak) athéna1 » Tralalala100
,,S dovolením jsem se koukla na tvůj nativní horoskop. A jediné, co máš v ráčku je slunce. Jinak pěkně silné zastoupení lva. A taky je dobrý se koukat u račic na postavení luny, tu máš v blíženci" z čeho jsi tohle čerpala prosím? :6: podle toho datumu narození? Protože čas jestli tam někde nějaký mám tak nebude sedět, protože ho nevím.

No já se právě tak vůbec neotvírám když mám problémy. Mám je tak nějak uvnitř sebe a snažím se to nějak zpracovat, ač je pravda když už je toho moc a nějaký ten pohár přetéká, tak aspoň s něčím někomu to ven jít musí. Moje kolegyně třeba už když vidí, že mi něco je tak podle reakcí a tak už na mě pozná, že nemá cenu se mě ptát nějak co se stalo nebo do hloubky a čeká až já s tím potom sama vylezu ven, protože ví, že když s tím sama nevylezu napovrch, že se o tom bavit nechci, že nenadešla ta chvíle...

Mi taky nepřijde, že bych ze sebe věčně dělala ubrečence či chudáčka. Těžko říct, ostatní to asi vnímají jinak u nás, jak já začnu na něco si stěžovat nebo mě něco štve, v tu chvíli to cítím prostě oprávněně no :61: ale někteří to asi přehánějí a dělají nám špatnou vizitku asik :5: :75: :47: já jako furt nechodím že je toto a tamto na :93: a život na :93: a práce na :93: a tamta a tamten mi ubližují atd atd.. Tak nevím :25: :63:
07.09.2018 - 15:20 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » athéna1
To je teda zajímavý!
S dovolením jsem se koukla na tvůj nativní horoskop. A jediné, co máš v ráčku je slunce. Jinak pěkně silné zastoupení lva. A taky je dobrý se koukat u račic na postavení luny, tu máš v blíženci. Podle té se kouká na to, jestli ta račice bude otevřenější, či uzavřenější.. Jediné co by tak šlo s tím rakem ruku v ruce je tvůj asc - v panně. stejně jako mám já..

S tímto textem taky více méně souhlasím, co zde uvádíš. Až na má tajemství, já se ráda otevírám lidem a když mám problémy, potřebuji se tutově vyzpovídat. Je to má terapie. Nemůžu to držet v sobě. Asi tohle ukazuje na mou blíženeckou stránku.

To že si nerozumím moc s citově chladnými lidmi, jo to je tutovka. Taky jsem více intuitivní, pocitová, vše nějak do sebe nasávám. Ale je to super, dá se to skvěle použít, abychom pomáhali lidem. Umíme jim nejlépe porozumět.

Ale furt, nějak to semnou nerezonuje ta celková představa ráčka, co si tady většina lidí stěžuje, jak ze sebe dělají největší chudáčky :-D Achjo. Nejhorší. Někde se u mě stala chyba asi :-D.

A nebo, mám taktéž názor, že potom, co objevíme, třeba díky astrologii, umíme s tím pracovat, co nám dali planety a ty negativní vlastnosti eliminovat... x)
06.09.2018 - 21:10 | Filtr
(Rak) athéna1 » Mici Angóra
Vim,že tu spořivost tam taky dávají do té charakteristiky,ale já to úplně až v takovém extrému nemám si myslím,já teda osobně, jakože nějaké menší zadní vrátka chci mít aspoň trošku to jo, ale že bych musela každou korunu hned šup šup tam cpát nebo si kvůli tomu něco úplně odepřít to ne.
No a ty klepítka...Tam něco málo na tom bude no.. Ač nějaké ,,ale,, by se u toho taky našlo. Ale co jeste sedí,je to ohledně změn,že nemáme rádi moc změny :25: ač bychom je v mnoha případech uvítaly, je to silnější..
06.09.2018 - 18:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » athéna1
Co chorobná spořivost, resp. sklon držet v klepítkách jednou získané tak dlouho, jak to jen jde? :3:
06.09.2018 - 16:57 | Filtr
(Rak) athéna1
Ač popisy jsou různé, ale v takovém nějakém jádru jsou na stejný brdo.

-Nemá ráda
Těžce nese neoprávněnou kritiku na svoji adresu. Nerada řeší věci jenom rozumem a nerozumí si citově chladnějšími lidmi.

- Raci si rádi udržují tajemství: O zpovědi zrovna nestojí, pokud se ovšem nechcete zpovídat vy.

- Vaše kráska je posedlá obavami. Má strach, že není dost hezká, že není dost chytrá, že není dost mladá nebo dost stará. Ani když má postavu jako Venuše Milétská, obličej jako trojská Helena a mozek jako Aristoteles, nic se na tom ne změní; stejně se bude cítit méněcenná ---- u tohoto jsem se taky párkrát přistihla.

- Tato žena je schopná nesmírných obětí pro ty, které miluje. Statečnost, kterou nedokáže zmobilizovat k překonání vlastních obav, zazáří v plném lesku, když někdo z jejích blízkých potřebuje, aby byla silná. Jde-li opravdu do tuhého, nikdy vás nenechá na holičkách, a v té chvíli vám bude připomínat spíš gigantickou skálu než křehký měsíční paprsek.

a tak dále a tak dále.... :37:

:6:
06.09.2018 - 16:47 | Filtr
(Rak) athéna1
No já jsem tedy taky račice :6:

,,co si skladuje svý vzpomínky a nostalgičí každý den nad nimi?" No nevím jestli úplně každý den, ale ob nějaký den jo no :24: :41: já jsem račice jak vyšitá, ty hlavní body co jsem vždycky tak pozorovala, tak jak prdel na hrnec. :24: :14:
05.09.2018 - 07:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VerONE, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano,ten rak,kterého já znám...ten taky ze sebe uměl dělat chudáčka aby si o něm druzí mysleli,že vlastně ten dobrý je ON.

Ale samozřejmě,né každej je stejnej,že..

Já jen na něj mám vypěstovanou alergii...
05.09.2018 - 07:35 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
No ja neviem, mužov takých nepoznám. Mala som dosť kamaratov Rakov a teda asi nič moc, hrozne mi vadilo na tých dvoch že oni za nič nemôžu lebo sa musel oženiť, lebo sa musel rozviesť, lebo musel mať nemanželské dieťa a pod. No ale spomenula som si na svojho brata mladšieho a skoro som zabudla že aj on je rak a teda je vysoký s dobrou postavou jedine v tvári je vidieť také mäkšie črty račie. No ma zrejme svätú trpezlivosť lebo moja švagrina je to čomu ani neviem ako nazvať - večne lamentujúca a neskutočne chorá, o tom ako ju pichlo v boku vie hovoriť aj 2 hodiny. No on nešefuje a celú domácnosť nechal na ňu ale uteká z domu, teda berie všetky možné fušky alebo boli časy kedy aj do krčmy. Takže on je čistý Rak aj s Lunou v Rakovi ale ked to tak vezmem je úplne iný ako boli títo. Až ma hnevá že on sa neposťažuje iba mávne nad ženou rukou - ved ju poznáš, ved vieš aká je, nepočúvaj ju. Inak všetci sú nesmierne nadaní aj na také majstrovanie v domácnosti a vedia čokoľvek urobiť.
No a niekedy dávno som mala tiež nápadníka Raka a kedže pre mňa bol síce sladučky ale nič viac, bol galantný a krásne sa usmieval. No vydieral ma takým - pozri povedz mi či budeš ma niekedy chcieť, lebo ak nie tak sa nasťahujem k inej. Myslím že som veľmi nebola prekvapená ked som zistila že on u tej inej už býval ale mal aj dalšiu inú v talone ale obidve čakali jeho dieťa. Viem že to je iba moja vzorka a tiež viem že všetko je možné a v každom znamení lebo sme zmes celého zodiaku.
05.09.2018 - 05:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VerONE, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: šéfovská..ano..

Hlavně doma diktatura a zneužívání..

(Zkušenost bohužel blízké osoby)
04.09.2018 - 22:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
to nemusí být jenom kuchyň
doma jako obecně
to ovládají
04.09.2018 - 21:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » aktigram
No ono hodně záleží, co je zač partnerka, třeba když má Rak doma např. Štírku, tak mu nezbyde než se vézt, takových párů znám víc :2:
04.09.2018 - 21:09 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
Myslím že nie, možno račice v kuchyni ale chlapi nemyslím, oni sa radšej vezú.
04.09.2018 - 21:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
hlavně šéfují doma
04.09.2018 - 20:43 | Filtr
(Rak) aktigram » Bosch
Aj ja som presvedčená že z Rakov sú dobrí šéfovia poznám viacerých, vedia to aj so zamestnancami aj s vrchnosťou ale tiež poznám jedného úlisného šéfa a ten bol taký ako som napísala úlisný a zákerný ale vždy si máme vybrať zo znamenia.
04.09.2018 - 19:35 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Áta22
tak je to znamení kardinální šéfovské
to co popisuješ je spíše způsob jak jdou na to
jistěže obrovské množství nesmyslně vydané energie není jejich styl to je na jejich protějšku capricornech
oni na to jdou opačně
a nemluvím o oblastech kde
jen o principu
04.09.2018 - 19:35 | Filtr
(Rak) Áta22 » Mici Angóra
Aha, on je vodnář, tak ho myslím zmínil v kontextu 4. domu v raku…nebo nevím; ona to byla docela fuška udržet pozornost.
04.09.2018 - 19:29 | Filtr
(Rak) Áta22 » Bosch
To se mi nezdá, že by charakteristika znamení raka obsahovala i ambici šéfování. To vyvozuješ z toho, že je to kardinální znamení? Jako dosáhnout svého cíle to ano, tam určitě ambice a vytrvalost + diplomacie jsou, ale někomu velet, mít moc, ovládat, rozkazovat… to asi ne. To obnáší neustálé konfrontace, bojůvky, násilí/tlak, prosazování se, ostré lokty… obrovské množství nesmyslně vydané energie. Místo šéfování ten rak chce pravděpodobněji všechny poutníky a pocestné obejmout, pohladit a uvařit jim večeři. A pak je rád, že mu dají chvilku všichni pokoj a nechají ho žít v klidu svým životem ve své jeskyni :1:
04.09.2018 - 15:54 | Filtr
(Rak) aktigram » Mici Angóra
Je to možné ja som to nedokazala veľmi vnímať a hovoril vtedy o ascedente tak som to nejako spojila.
04.09.2018 - 13:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » aktigram
"nikto mu nepovie že je strelec ale Rak, lebo ma ASC raka"

Není to náhodou tak, že má na ascendentu Lunu? :3:
04.09.2018 - 13:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Áta22
Jágr není Rak :63: Jinak ale díky :17:
04.09.2018 - 08:11 | Filtr
(Rak) aktigram » Áta22
Ja som si zapamätala že on je Strelec ale nikto mu nepovie že je strelec ale Rak, lebo ma ASC raka a tiež že sú to najľudskejšie bytosti a každá žena ked ma malé dieťa je viac račicou lebo to je račia energia. Tiež tí čo sa narodili v prvej štvrti Luny sú viac raci ako iné znamenie, lebo Luna prebije Slnko. Tiež že nechcú nikomu ublížiť a sú dobrí a trpezlivý. Vraj ta račia energia je veľmi silná a dá vždy na sebe znať aj v inom znamení.
To iba o tej jednej hovoril že je drobná, ale že medzi raky nepatria mohutné postavy asi je pravda aj z môjho postrehu aj ked moja dcéra nie je ani drobunka a ani útlučka.
Si predstavte že ja som si nevedela vôbec na nič spomenúť ked sa Mici pýtala a až táno po prebudení som si začala spomínať o čom to ten človek hovoril.
03.09.2018 - 23:01 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Áta22
nezapomínejme však že raci jsou znamení tvořivá, nacházejí se v domě rohovém, jsou to znamení šéfovská, a mají nejlepší vyhlídky pro práci s energií, výborní magici věštci a okultisti (astrologové)
03.09.2018 - 22:27 | Filtr
(Rak) Áta22 » Mici Angóra
Tak pět; oprava - přehlédla jsem Tajgu; ale přinutila jsem se a vydržela, abych nepřišla o nějaké moudré informace. O nic jsem nepřišla – všeobecné zhodnocení raka z moudrých astrologických učebnic: přecitlivělí introverti, nevýřeční, bojácní, pomalí, pro-rodinní, náladoví, opatrovničtí, patrioti, zaměření na minulost, přítomen rozměr oběti… atd. Pak dost politicky laděných a osobních názorů. A ještě zmínil, že slunce ve 4. domě = rak, asc. v raku = rak a luna v raku = rak. Ale dozvěděla jsem se, kdo ze známých osobností se narodil se sluncem v raku; po téhle lajně jsem nikdy napátrala a tím charakteristiku raka, potvrdil i vyvrátil: Frida Khalo, N. Tesla, Elon Musk, G. J. Caesar, Al. Makedonský, F. Kafka, M. Tyson, J. Jágr, A. Merkel, princezna Diana + syn Wiliam, S. Exupery, Messi, Zidane, M. Streepová, T. Hanks, H. Ford… a další, všechno si nepamatuji a hlavně se omlouvám, protože nevím přesně, jak se ta jména píšou. Toť moje shrnutí, jo a ještě bylo řečeno, že račice jsou drobné, zakrslé, malinké s výrazným hrudníkem (z hlediska nemocí a také velká ňadra asi), načež při fotografii P. Andersson zkonstatoval, že tady pomohl silikon :63:
Příspěvky: 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »