Prodej domu ...


29.08.2018 - 20:56
(Ryby) Roseanne
Prodej domu ...
Prosím , potřebuji poradit, nebo uklidnit..., nebo ubezpečit, že teď je dobré období pro prodej domu :43:
Co na to říkají hvězdy :25: ?
Jsem z toho na mrtvici, děkuji za radu

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
01.09.2018 - 14:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A nemohl by ti prodej tohoto domu pomoci se odstěhovat z toho domu, kde tě neustále obtěžují sousedi?Třeba ti vesmír nabízí tuto pomoc.Promiň, to je jen moje úvaha. Prodávala jsem tenkrát svůj rodný dům a nebylo mi úplně nejlépe,taky jsem prostě v tu dobu musela.Naučila jsem se nelpět.
Když budeš dům držet ještě roky,tak dle tvého popisu by hrozilo, že spadne.Nemáš na opravy, tak je řešení půjčka nebo prodej.Byla bych vesmíru vděčná, že mám na jídlo, kde spát apod. Z mého pohledu se nervuješ zbytečně.Ale samozřejmě nežiju tvůj život.A taky se sem tam na něco zeptám, ale stejně si to udělám většinou po svém :4:.
01.09.2018 - 12:57 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Roseanne
nejdi blázen jen funguješ jinak
absence země v horoskopu jen pluto v panně na MC což není osobní planeta jinak nic
zkusíš jednu kartářku pak druhou třetí a stejně nerozhodneš nic
zkus si dát tůru do hor s batohem na zádech a pak se ti začne jinak přemýšlet
nebo tak něco způsobů je více jak doplnit zemi
mít dům žádný tlak není je to majetek z toho se druzí radují
a když je to tlak a zátěž o důvod víc proč se toho zbavit
pokud to není v atraktivní lokalitě už to větší hodnotu nezíská
já se třeba dědictví zbavil prodejem a nikdy jsem toho nelitoval
01.09.2018 - 12:08 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Bosch
Nno, .. díky za odpověď, ty budeš hodně racionální. Jak se mi to může podařit s mojí nativitou?? ... to jak píšeš že promarním dobu hledáním ,,fimfára" abych dosáhla cíle... není to moje hledání ,jak píšeš, nalezení vnitřní stability když jsem pod tlakem?? Jsem schopná vzít nějak rozum do hrsti? ... Myslím, že pro tebe musím být blázen ..
31.08.2018 - 19:28 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Roseanne
Jak dlouho to ten barák vydrží je otázka pro statika budov.
Zjevně neustále hledáš esoterická řešení vzhledem ke tvé nativitě je to pochopitelné.
Právě to je ten háček že takto to v životě nefunguje ale toto racionální hledisko ti neustále uniká. Proto nejspíše promarníš vhodnou dobu k řešení hledáním fimfára kterým bys dosáhla cíle. Takové fimfárum se ti nejspíše nepodaří najít. Hledáš cestu skrze esoteriku. Ale.
Je zapotřebí vzít rozum do hrsti.
Good luck
31.08.2018 - 07:22 | Filtr
(Rak) aktigram
Len čo si to pridala tak som si dotaz prečítala a ako prvé ma napadlo že je to tvoja skúška, ale nie z astrologického hľadiska ale tak intuitívneho a potom čo písala Jupiterka tak je to veľmi podobné ako som to myslela. Potom som si pozrela tie tranzity a nakoľko som s Neptunom v podobnom tranzite a to dlhodobo tak viem že tento tranzit momentálne ma núti správne určiť čo je pravda a čo nie je a je iba ilúzia pravdy. Minule som stretla pána ktorý sa zaoberá psychologickou astrologiou a presne to mi povedal, že tento rok je všetko zostrené a menej proti nám samotným. Neviem či som to správne napísala nie som odborník na astrologiu.
30.08.2018 - 22:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já navzdory všem těm planetám, kde mi letos tady už nevím kdo na jaře psal, že blbé období ..., tak jsem jela dle intuice a jeden byt výhodně prodala a druhý právě kupuju a mám z něj radost.Šlo to velmi rychle.

Když jsem v roce 2011 prodávala dům v Praze, byl předtím v prodeji určitě rok. Takže i když zadáš prodej, můžeš čekat dlouho a planety se mezitím posunou, minimálně nějaké :1:.Je zatím všeobecně dobrá doba na prodej nemovitostí a záleží na tobě, jak moc to potřebuješ...
30.08.2018 - 21:23 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Iteza
Děkuji za odpověď .. bylo by pro mě lepší počkat až budu mít lepší období?.. a budu ho vůbec někdy mít? .. pak taky, vydržel by to tak dlouho ten barák?? :8:
30.08.2018 - 21:18 | Filtr
(Ryby) Roseanne » tiferett
Děkuji za odpověď ... prodávám protože jsem ho zdědila a musím ho prodat, protože nemám peníze na rekonstrukci, byly by to miliony. Kdybych měla peníze, neprodávám..! ... ale vniřně se mi nechce! mám pocit že prodávám svojí duši, a to mě fyzicky doslona svírá až je mi špatně.nechci ale musím, a bojím se aby se ,,něco" nestalo. Prodávám ho sama bez realitky, právničku ale mám ...Ale máte pravdu, připadám si jako v mlze,že zrovna v tomto období ho prodávám a proto se tady ptám na radu...může to v tomto období které prožívám dopadnout dobře když tam mám samý kvadrát?
Zaujal mě ten karmický dluch ..? jako nenechat se napálit? Pak vaše poslední věta, ráznost! odvahu! maximálně střízlivý povled na věc!! ..to je to co se momentálně týká mého správného postoje pro tuto situaci?
Díky
30.08.2018 - 20:28 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
to je otázka trhu nikoli hvězd
ekonomika meziročně zpomalila o dvě procenta hypoteční bublina..
https://realitymix.centrum.cz/reali…
30.08.2018 - 13:58 | Filtr
(Střelec) tiferett
Aspekty sú teraz, čo sa týka predaja domu skôr nepriaznivé. Preto je nevyhnutná nanajvýš opatrnosť. Ten Neptún, ktorý vám teraz putuje 4.domom( reality) je práve v opozícii na Čiernu lunu, takže nevyhnutná maximálna opatrnosť, triezvy pohľad na vci, nenechať sa oklamať. a CHiron, ktorý máte v natále na hroze 4.domu je teraz v kvadratúre na Lunu - vládca 4.domu - takže ďalší nepriaznivý aspekt. Treba si položiť otázku, aké okolnosti vás doviedli k tomu, že k predaju došlo práve v tomto období? Je to naozaj vhodné a nevyhnutné? Alebo sa to tak skrátka samovolne vyvinulo a je to skrátka karma?
Okrem toho - Neptún váš vládca 4.domu je v natálne psotavenýn v 12.dome - a to sú karmické dlhy z minulosti - minulých živitov, alebo minulosti tohoto životaq - a tak prichádza ku karmickému vyrovnaniu a má sa to stať. Možno ste sa v minulosti v tejto oblasti nechali "napáliť", oklamať a teraz robíte skrátka opravnú skúšku. Teda treba mať odahu, ráznosť a maximálne triezvy pohľad na veci.
30.08.2018 - 11:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Záleží jak pro koho. Nelze říci obecně: teď je vhodné období pro prodej domu. Pokud znáte svůj horoskop, pak se vyplatí sledovat tranzity a direkce na Lunu a na vládce čtvrtého domu a dát si bacha, aby nebylo příliš negativních aspektů. Ve vašem případě jsou klíčové Luna v Raku v 8. a Neptun ve Štíru ve 12.domě. Dával bych si asi i pozor na tranzitního Neptuna, který se vám teď dlouhodobě čtvrtým domem pohybuje, aby v tom nebyly nějaké nedorozumění, iluze, zrady a nejasnosti.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »