Obrovsti chlupati pavouci, opice...


01.07.2018 - 08:08
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ohnivá tygrice 1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Obrovsti chlupati pavouci, opice...
Ahoj, všude píšou něco jinyho, tak třeba někdo poradi .. Ve snu jsem jela do Dubaje... Byla jsem na pokoji a začalo to tím, že na záchodě mi po noze prelezla malá,, Johana ´´... Pavouků se nebojím podotykam... Pak mě že stropu vylezli další obrovsti pavouci velcí asi jak talíř, chlupati a černí, jeden velkej a malej a celou dobu jsem před nimi na pokoji uhybala aby mě nekousli... Volala jsem známým ať je někdo jede zabit.. Sama jsem si netroufla, byli moc velcí a mám problém usmrtit i mouchu. .. Do toho ze stropu vylezla nějaká divná opice a taky skákala po stropě... Ty zvířata se furt posouvali všude a útočili.Byl to neprijemnej sen, to se mě nemůže zdát o nějakým pěkným chlapovi? :61:
Diky moc! :3:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.07.2018 - 14:00 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Ohnivá tygrice 1
Ježišku, kdyby moje sny se plnily, tak tu máme zvěřinec! :61: Jen nevím, jak by se vypořádal občas s tím oceánem, aby se všichni ti savci, hmyzáci a plazi suchozemští neutopili! Ale možná bych alespoň v reálu zjistil, co jsem si to kdysi strašně tajného schoval kdesi 2000 metrů pod hladinou na mořském dně. Fakt by mě zajímalo, co tak strašně tajného mám, že to nikdo nesmí najít.
A pak, že nic nemám! :4:
03.07.2018 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ohnivá tygrice 1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sosno, no nad tím se pozastavuju už delší dobu... Mě se totiž sny plni... Bohužel... Např. Objednala jsem si z jednoho eschopu náhrdelník jaspis a křišťál... Fakt pěkný a den před tím se mě zdálo že mě náhrdelník došel rozbitej a já tam volala a ptala se co s tím...
No.. A co se druhej den stalo, ti je asi jasný, došla pěkná krabička s certifikáty a ten krásnej křišťálovej náhrdelník byl na pár kulickach prasklej...
A takhle bych mohla pokračovat... Nepočítám však že budu doma pěstovat dvě obří tarantule na garnyzi ikdyby je, ke mě jen někdo donesl na hlídání :4:
03.07.2018 - 09:08 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Ohnivá tygrice 1
Ono se to nezdálo tři noci po sobě, bylo to v delším období. Snad 3 měsíce mezi prvním a posledním snem. A je to už asi rok a půl zpět.
Nemám pro to vysvětlení, moc to nekorespondovalo s tím, co jsem prožíval. Bylo to šťastné období... Možná až moc, tak mi sny připomínaly, abych nevzlétl moc vysoko. Ale nejhorší na nich byl ten realistický prožitek. Nikdy jsem přec neměl pavouka (navíc tak velkého) na ústech. Ani na hrudi. A přece jsem cítil kontakt každé jeho nohy s mojí kůží. I tu pavučinu lepkavou, docela pevnou...
Arachnofobií netrpím. Na pavouky běžně nesahám a i odstranit je z místnosti vždy živé se snažím. Ale tento velký hnus, to bych fakt v té místnosti odmítal být.

Kde se to bere?
Určitě někde v podvědomí. Kdo ví, co tam všechno máme... Horší je, že podvědomí míchá koktejly z různých přísad, které spolu přímo souviset nemusí. A pak se v tom vyznej. Já asi těžko, snům nerozumím...
Myslím, že možná jsem musel v té době přijmout nějakou změnu (kousnutí pavouka, smrt - transformace), které jsem se bránil. Ale nakonec jsem pochopil, že musím, že jiné cesty pro mne není ("Tak už vylez a kousni si mne!"), ale v reálu jsem si to ani po takové době nedokázal s ničím spojit. Možná ta proměna, jež se udála v podvědomí (ve snu) v podvědomí také zůstala. Anebo platí, že co se zdá, je jen sen. :3:
A raději ve snech budu vždy u svých žiraf, s vlkem a vlaštovkami, než s pavoukem.
02.07.2018 - 22:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ohnivá tygrice 1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milý sosno :4:
To muselo být období, kdy tě někdo totálně vysaval a nedal ti pokoj ne... :)
Jinak otřesnej sen, fuj.. Mít je každej den ve snu na pokračování tak snad začnu brát Lexaurin na tvrdý spaní :4:
V tom snu jsem opět byla na nějaké pláži, chodím tam často ale nedá se koupat, je to tam dost takový špinavý a myslím i zakázaný. Řekla bych že jsem často v emirátech, ale přitom po téhle zemi nikterak netouzim a nikdy jsem tam ani nebyla..
02.07.2018 - 15:20 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Měl jsem jednou období, kdy pronásledoval mne pavouk ve snu. Co ve snu, to byl seriál! :39:
Ten můj nebyl chlupatej, ale pořádně velikej. A jedovatej. Podoben černé vdově, ale trošku jinačí.
V prvním snu mi odněkud spadl za triko. Pořád lezl v chupech na hrudníku a soukal nit a já nevěděl, jak se ho zbavit, klepal jsem trikem, skákal, abych ho sklepal... Nakones spadl a byl nasr..., tak na mne začal útočit. A já se ho snažil zašlápnout, ale on pořád byl připraven skočit po noze...
V druhém snu už nepamatuji vše, jen jak mi vlezl kolem ucha na tvář a usadil se na pusu. Ležel jsem na znak zcela paralizován, namohl jsem volat (otevřít ústa), nemohl vstát, protože zase byl připraven kousnout.
A v třetím snu to gradovalo, že se mi zabydlel doma (nebo v nějaké místnosti, kde jsem musel být). Byl někde schovaný, ale já jsem věděl, že tam někde je. A nakonec jsem v tom snu na něj řval, ať vyleze, že se od něj nechám kousnout, ať už máme srovnané účty. A že jestli přežiju, tak už mi dá pokoj a jestli ne, tak taky, ale že už to chci konečně vyřešit, protože tak se nedá žít! A on vylezl a pochodoval ke mně... :41:
Ale jak to dopadlo, jsem se neikdy nedozvěděl, protože právě přerušili vysílání. A další díl seriálu už nepřišel, takže to byl asi konec.

A pak jsem po tom posledním snu napsal toto :3: (už to tu kdysi bylo):



Vím, že tu jsi



Když ke květině své chtěl
Malý princ, ach, ten se měl,
kapku jedu přijal od hada.

Však pavouk, to je zrada!

Dnes ve snu opět obcházel
a já se strachem chvěl,
měl málo odvahy.

Snad odraz mé povahy.

Pavouk zalezl kdesi do skrýše
a choval se vkusně, tiše,
by nerušil ticho v duši.

Diskrétnost mu velmi sluší.

Jak si tak zalezl, nebyl k mání,
však bylo to pouhé zdání,
občas si bručím pod vousy:

Vím, že tu jsi.

Snad abych už radši šel,
bych v duši klidu měl
a nehledal již marně slova.

Mne přenesla ze snů černá vdova


a venku byl bílý den.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »