Datum pro narození dítěte


16.06.2018 - 09:43
(Beran) BELA81
Datum pro narození dítěte
Dobrý den,mám dost nezvyklou otázku ale i tak se zeptám.Čekáme dítě které očekáváme koncem ledna.Jasně že nemůžu jistě vědět kdy to příjde,ale zajímá mně co tyhle dny můžou přinést pro dítě.Zvlášť by mně zajímalo datum 28.1.2019.Je to druhé pravděpodobné datum porodu.Děkuji.



Bohužel jsem před rokem potratila a s radostí oznamuju že jsem opět těhotná.Porod vychází na stejný měsíc jako před rokem.Jaká náhoda.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.06.2018 - 11:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele RainMan22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den.
Úvod :
Kdysi byl na facebooku příspěvek od Robina, dál nevím. Jednalo se o smrt jistého astrologa a chtěl jí samozřejmě zabránit a ochránit sám sebe. Prý se uzavřel doma, aby ho nepotkalo něco zlého venku a stejně přišla jistá nahodilost a zemřel doma.

Ze zkušeností a z tohoto příkladu mi vyplývá, že vše přijde v pravý čas. Stejně to neovlivníte. Každý člověk přichází na svět v pravou dobu, aby přinesl ostatním to, co má přinést. 28.1.2019 - obecně to vidím na vysoké pozice a úspěch. Naučit ho nevyhrávat za každou cenu a než půjde do akce, tak plánovat.
17.06.2018 - 23:39 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Odpovím co nejupřímněji: Velmi se mi příčí dělat nějaké předpovědi pro ještě nenarozené dítě. Skoro se až děsím, když už se na to někdo ptá. Vždy mi vyvstává otázka, jak s tím dotyčný tázající naloží? Když mu vyjde něco pro něho nepřijatelného, bude se snažit ovlivnit přirozený porod? Neovlivní jej taková (nejistá) předpověď natolik, že svojí psychickou nepohodou bude škodit plodu v průběhu těhotenství?
Takže z tohoto důvodu jsem zdrženlivý v odpovědích. A byl jsem zdrženlivý i u svého dítěte. Ano, koukal jsem na možné rozvržení planet, ale to právě bylo vše, žádné pokusy o výklad, jen konstatování, že do této doby je tato planeta v tomto znamení, po této době je planeta už v dalším znamení. Ale žádná úvaha, že toto je dobře a toto špatně. Nic není špatně. Dítě sem s něčím jde. A má vybráno. Pokusy o případné ovlivnění by mu mohly s prominutím zkur... život.

Netvrdím, že toto je Váš případ. Jen vysvětluji, proč s tím nechci mít nic společného a proč bych více věřil v dítě. Ono ví... A až se narodí, nebojte se zde pochlubit radixem, určitě někteří rádi odpoví. :15: Teď si hlavně užívejte těhotenství a radosti, která přijde. Těšte se a nelajnujte mu život, protože jediné, co se stane po narození dítěte, bude ten fakt, že ono přelajnuje život Váš. :62: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »