Neštastná, možná oboustranná láska?


20.05.2018 - 21:23
(Panna) navrji155
Neštastná, možná oboustranná láska?
Dobrý večer,chtěl bych se s něčím svěřit. Mám období maturit, (tento týden budou již poslední ústní maturity) což je vlastně pro mě vcelku nešťastná záležitost.
Právě kvůli nešťastné lásce. Po maturitě se rozdělíme a jdeme každý svou cestou. Bohužel. Ale v tom je kámen úrazu i z její strany. Předem upozorním, že to je trochu složité.
Na našem stužkáči (listopad), jsem měl takový psychický výpadek... ona se mě tam ujala, i přesto, co jsem tam na její počest vyváděl, uklidňovala mě, pečovala o mě, prostě si měl tam sama vzala na starost až do chvíle než jsem odjel, protože jsem nebyl schopný skoro ničeho, ani chůze.
Náš maturitní večírek (únor)... Tam jsme si tak nějak vyměnili role a ona byla ta opilá, ale tak nějak mi tam (nebudu do detailů popisovat jak) taky předvedla co se v ní skrývá, co asi ke mně cítí atd... V tu dobu mě to celkem rozhodilo.
Poté jsme si trochu promluvili a řekla mi, že kdyby to bylo hlavně v jiné době a na jiném místě, tak by nám to třeba i vyšlo. A že nás třeba někdy osud dá dohromady.
A poslední informace?
Od mého nejlepšího kamaráda, který shodou okolností chodí s holkou, která je nejlepší kamarádka mé neštastné lásky, jsem se dozvěděl (předminulý týden), co si ty dvě svěřují (věřím, že si opravdu svěřují dost věcí, které nikdo jiný neví a svému kamarádovi opravdu věřím). A to, že ji strašně mrzí, že já budu dále studovat v Brně a ona, pokud to vyjde, tak v Praze, a že by vlastně chtěla se mnou chodit, nebo to alespoň zkusit, že by klidně podnikala i nějaké cesty. Podotknu, že co se týče našich domovů, tak s tím je stejná situace ... bydlíme 200 km od sebe. Mrzí mě, že se to dozvídám, až teď takhle na poslední chvíli. A asi je trochu stydlivá, a nechce to říct přímo mně. A já asi dost zatvrzelej a blbej, že jsem to s ní nějak opravdu vážně neřešil...
A nějaké okolnosti navíc? Jsme dost dobří kamarádi, normálně se spolu bavíme, píšeme si, také si svěřujeme nějaké věci, které jiní neví, když potřebujeme tak si navzájem pomůžeme, podporujeme se atd...
Nevím jak tuto situaci řešit… se mnou se to točí už poslední rok a půl a motá mi to hlavu… hlavně poslední dvě zmíněné události… Navíc přes letní prázdniny letí na brigádu do ciziny… Sice říkala, že by jsme spolu až přiletí, mohli něco podniknout, ale takové plánování je ještě moc předčasné. Ale toto je tak nějak nepodstatné.
Prostě nevím jak celou tuto situaci řešit, jestli má smysl jít, do takového vztahu na dálku a nebo na to zapomenout a zůstat tedy jen „kamarády“.
Díky za odpovědi.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.05.2018 - 11:08 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
Takhle, čas na to máš, ale výsledek je předem daný :4:
28.05.2018 - 10:44 | Filtr
(Býk) player » Daisybunch
Protože jsou založený na těšení se na druhého a pak maximálním využití každé vzácné společné chvíle. Ve vztahu na dálku neřešíš , kde leží ponožka , kdo umeje nádobí , nehádáš se, nemáš na to totiž čas. :4:

Tudíž - jak píše správně Bubo , nepotřebuješ tolik papírových kapesníčků (stačí jeden až tři u postele :61:).
28.05.2018 - 01:15 | Filtr
(Beran) Háňa*
Přestala bych o tom dumat, žila bych si zatím svůj život a řídila se větou: "A že nás třeba někdy osud dá dohromady", kterou jsi sám napsal. Pokud to tak má být, bude to tak, až přijde vhodná chvíle.
27.05.2018 - 14:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » navrji155
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osobně si myslím, že znamení nepomůže.Zkus se jí zeptat přímo, jestli spolu budete udržovat vztah na dálku, jestli je její láska k tobě tak velká a bez vytáček.Pokud to je osudové, vyjde to.Jinak šance dlouhodobě bych tomu nedávala.Jste mláďata,budou s vámi cloumat hormony a až kolem vás projde někdo jiný, který zaujme a bude poblíž, je s láskou konec.
27.05.2018 - 13:08 | Filtr
(Panna) navrji155
Jen ještě doplním, já jsem panna a ona ryba. Snad to k něčemu pomůže :D
22.05.2018 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
z toho, co píšeš, mi to moc nedává smysl.

je nesmělá aby ti naznačila, že má vlastně zájem, ale dostatečně smělá na to, že ti sdělí že kdyby to bylo v jiné době a na jiném místě, tak by nám to třeba i vyšlo. A že nás třeba někdy osud dá dohromady.

na mě to působí jako výhybka nebo že vlastně neví co nebo koho chce.

nejspíš nemá zájem.

a jestli jo, a jen si to neumíte říct, tak věz, že rok a půl je fakt dlouho a z toho vzájemnýho ostýchání a couvání a motání se kolem horký kaše by nejspíš vzniklo zas jen to samý -dohady, domněnky a trápení.
22.05.2018 - 10:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. :3:
22.05.2018 - 08:44 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » navrji155
No taky nemusíš čekat až na vysvědčení... :3:
A jestli jede na 2 měsíce na brigádu do Tramtárie, tak si zařiď hned po maturitě (ale to už abys kolem toho běhal teď) taky brigádu na jeden měsíc, to se alespoň zabavíš, a na druhý měsíc nebo část z něj můžeš frčet za ní.
21.05.2018 - 23:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Daisybunch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Že nebudou potřebovat tolik papírových kapesníčků asi myslel player.
21.05.2018 - 23:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V čem nejčistší?
20.05.2018 - 23:01 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » navrji155
Hele, k tomu později... To jako že si zatím bude randit s někým jiným, tu a tam si s někým jiným vrzne (pardon) a Tebe snad, možná, někdy později...? A to bys tak jako nechal? To bys snesl?
Nevíš, jak říkáš. K tomu, abys něco udělal, nepotřebuješ vědět. Nevím, proč lidi pořád čekají, až budou vědět, že pak případně budou konat, když dozvědí se více díky tomu, že konají.
Povím Ti to asi takto: Nyní jste kamarádi. Když se jí vyznáš, tak pokud je to fajn holka, můžeš se dozvědět, že sis to špatně vysvětlil a ona Tvé city neopětuje, ale protože je to fajn holka, zůstanete kamarády. Nejvýš kolem sebe budete chvilku trošku podivně kroužit a divně se koukat, ale to se za chvíli usadí. Nemluvě o tom, že se velmi brzy rozprchnete... Nebo z toho taky může být něco víc, protože Tvé city opětuje. A i když nikdy není záruka, že vztah vydrží, ber to tak, že to může být hezké, dokud se to nepokazí. A to máte ve svých rukách.
A kdyby to celé vyznání vzala tak, že by se k Tobě zachoval nějak ošklivě, tak to asi není až tak fajn holka, jak si myslíš a pak je dobré to vědět také co nejdříve. A v takovém případě Tě to fakt nemusí mrzet. takže zde vidím jen samá pozitiva.

A budoucnost? Jak spolu budete potom, když každý budete studovat jinde? A jestli to má cenu? Hele, to bych řešil až v okamžiku, kdy budete spolu. Ty tu něco přeskakuješ a řešíš problém, který vůbec ani nemusí nastat. A kvůli problému, který ještě není, si blokuješ (vlastně oba) možnost vzniku hezkého vztahu.
20.05.2018 - 22:46 | Filtr
(Býk) player
Nojo , no. To je život. Já bejt tebou , tak bych to nechal bejt. Mohl bych se o tom rozepsat zaširoka , ale je to zbytečný. Ale takhle - pokud jste si nezačali doteď , tak teď to bude o to složitější. Každej jinde , kolem každého jiné výzvy.
A jiná vzrůša.

Nicméně - jak zde jiní píšou , zkusit to můžeš , ale moc si to nevomalovávej. Máš měsíc...no , pak ti zmizí a zase zmizí. Tyhle středoškolský pokusy , to je dobrý tak akorát do památníku. :3:
20.05.2018 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mě se v tom moc babráš.Tak jí to řekni a pak se uvidí co je a co není překážka. :3:
20.05.2018 - 22:42 | Filtr
(Panna) navrji155 » .
Jenže, já jsem asi kvůli tomu za tu dobu tak změkl (opravdu se mi posledním rokem měnila psychika- k horšímu), že jsem prostě doteď nebyl schopný najít na to jak se říká koule. :61: :1:
20.05.2018 - 22:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » navrji155
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není nic snažšího, než se jí prostě zeptat, narovinu. :1:
20.05.2018 - 22:27 | Filtr
(Panna) navrji155
A ještě mi tak nějak, dost, z toho co jsem psal, motá hlavu, že nás třeba osud dá někdy dohromady (i když se za tři měsíce ta doba trochu změnila a vím i něco víc). I tak pořád si nejsem jistý, jestli to fakt chápu tak jak to myslela, tak možná třeba i ona sama věří v něco dlouhodobějšího, ale třeba až později :/ . Jak říkám, nevím.
20.05.2018 - 22:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » navrji155
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jí to po maturitě řekni :3: třeba v den předávání maturitního vysvědčení, nebo jindy, kdy se uvidíte. Že se ti líbí a že bys jí chtěl vídat dál.

A ve 200 km bych problém neviděla, tedy pokud to problém není pro vás. Naši za sebou dojížděli stejnou vzdálenost celé 2 roky. :3: Jinak bych to nijak nehrotila a neplánovala, ale pokud k sobě máte blízko, myslím si, že by byla škoda to zahodit jenom proto.
20.05.2018 - 22:03 | Filtr
(Panna) navrji155 » Daisybunch
Dobří kamarádi, nechodili jsme doteď spolu, protože, nebyl ani žádný "první krok ". :24: Štve mě právě to, že já sám za takovou dobu, nebyl schopný s tím nic dělat, protože jsem z toho byl po celou dobu úplně mimo (prostě jsem byl tupec asi), a že takový informace se dozvídám až teď. Ano, asi jsem si s ní o tom mohl promluvit více už dřív, ale jak říkám, asi jsem tupec... :D
20.05.2018 - 21:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když to nezkusíš, nic nezískáš. Když to zkusíš, získáš minimálně zkušenost.

Můj první vztah byl na dálku asi 420km, vídání jednou za 14 dní. Já na to nejsem ten správný typ, jsem usedlík, beru vztah jako makačku a konstantní budování zázemí, což s tak malou četností osobních setkání považuju (u sebe) za téměř nemožné. Někomu to vyhovuje - určitě je tam šance, že vztah vydrží déle, než kdybyste se vídali každý den. :3:

Pokud spolu chcete být, tak buďte. Prostě buďte a nic neplánujte, určitě ne teď. Užívejte si sami sebe každou možnou vteřinu.

Držím palce :62: :15:
20.05.2018 - 21:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

takže jediný "problém" je 200 km, které vás budou dělit?

A jinak oficiálně máte jaký vztah? Jste kamarádi, nebo spolu chodíte?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »