reštart


06.05.2018 - 07:16
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

reštart
Celú noc sa mi otáčal rovnaký sen. Sen si pamätám od chvíle ako som zistila že my končíme, vlastne sa rozpadame a myslela som že niet záchrany ale odrazu mi spadlo oko, nie gulička ale taký oval a ja som si hned spomenula a vedela som že to je reštart. Jednoducho že už prišiel ten čas niečo prišlo /len neviem kde/ a každý z nás zastane aj srdce aj všetko a on sa môže reštartovať. Bála som sa že nenájdem to oko, ale odrazu mi niekto predhodil také smotanovo biele placky - vlastne ako zhluky buniek ale nešli do výsokej pyramídy skôr ako malé oblačiky. V prvom momente som nechápala čo to je ale akonáhle som ju chytila bola to odrazu velikánska bolesť nôh ale v zapäti zmizla a ja som si znovu spomenula že to je reštart a moje nohy by už nemali bolieť. Z ničoho nič som už nič neriešila, vedela som že pomoc je tu a každý si môže pomôcť sám. Stále a počas celej noci aj po prebúdení a znovu zaspaní boli tie oblačiky prítomné ale tiež som videla ako maju niektorí zviazané nohy, tak klasický nejakým hrubším povrazkom.
Sen na mňa neurobil žiaden dojem, jednoducho to bolo akoby som všetko poznala len som o tom nevedela a musela som si spomenúť. Jedine nad čím som stále po prebudení rozmyšľala bolo to čo si nepamätám - čo to kde prešlo?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
08.05.2018 - 11:57 | Filtr
(Štír) tronco » aktigram
Dnes jsem mel sen o stehovani a o "Delfine" Jedno z mych trinacti aut. Babicka Skoda 100 s taznym zarizenim, ale bylo to tez takove retro a cerpani sil z mladi. S tou gulickou jsi mi pripomnela sen, kdy jsem skocil ze skaly na morsky utes a mlask, hlava dokoran, zprelamane haxny a vidim, jak mi tece mozek pres oko atd... a nemohl jsem se pohnout, protoze telo bylo kaput, ale s dusi to nehlo. Proste nic. Klid.
07.05.2018 - 20:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vieš je to divné lebo v reálu sa aj mne zdá že to bolo husty, ale tam to so mnou nič neurobilo, proste vôbec nič ako ked si spomenieš čo už dávno čakaš a preto aj zobudenie bez akýchkoľvek emócií. V podstate som bola ráno veľmi spokojná ale dnes ma celý deň bolia oči na dotyk, tak neviem?
Myslím že tieto sny maju teraz všetci ľudia len si ich nemusia pamätať, nevnímala som to len ako niečo moje ale celého ľudstva. Stačí iba vykročiť, ale to možno robí môj Uran.
07.05.2018 - 19:33 | Filtr
(Štír) tronco
Uau... husty.
Gulicka. Hihi.
To musel byt silny prozitek nacerpani nove energie na novou cestu - ty nohy... mival jsem podobne sny ohledne telesne energie ... vzdavam se s dovolenim vykladu...
07.05.2018 - 13:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pekný a naozaj to súvisi. Vieš mne ešte veľmi utkvelo v pamäti z toho môjho sna to že ľudia mali zviazané nohy ale ešte aj v tom sne som videla mašličku a vedela že je to veľmi ľahko odviazať, takže vôbec neboli nasilu zviazaní. Pravda je že ja sa od včerajšieho rána cítim oveľa viac nabitá energiou a nemám ani bolesti, takže bol fajn.
07.05.2018 - 13:07 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Trošku mi to připomíná můj sen, ne snad zcela stejný a nebylo tam takové uvědomění "restartu", ale vybavil se mi hned, jak jsem Tvůj sen četl. Zdál se mi v různých životních obdobích. Nikdy jsem nenašel souvislost s realitou, protože bylo to v období smutku i radosti, pohody i neklidu... Zdával se mi v dětství i dospělosti, ale naposledy... Už ani nevím, pár let to bude.

Spadl jsem pod vodní hladinu a docházel mi dech. Ač jsem se snažil, nemohl jsem se dostat nahoru na hladinu (v tom snu jako bych ani nevěděl, kde je nahoře a kde dole). Kyslík docházel a svojí snahou jsem jej spotřebovával stále více, už jsem slyšel hučení v hlavě a z plic se snažil získat ještě trochu, ale už nebylo kde brát... A najednou jsem vydechl a zcela volně zhluboka nadechl... Jaké bylo mé překvapení, že mohu dýchat i pod hladinou. Najednou všechen strach byl pryč. Nebyla to smrt, byl jsem stále ve svém těle, vnímal jsem vždy chladivou vodu na tvářích i mezi prsty na rukou, vlasy plovoucí kolem hlavy (míval jsem spousty let dlouhé)... A věděl jsem, že vše je dobré. Už jsem se nesnažil plout nahoru na hladinu, naopak jsem stále plaval pod hladinou i v hloubce a rozhlížel se, co je tam zajímavého (ovšem nepamatuji si, zda jsem něco viděl). A divil jsem se (vždy tam byl ten údiv), proč jsem se tak bál nadechnout, proč jsem se tím strachem nechal tak ovládnout. A vždy ten sen zvolna odplynul...
06.05.2018 - 09:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Thornwulf
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak nejak som vnímala celý sen.
06.05.2018 - 08:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Thornwulf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Velký restart přichází,navrací se lidstvo na cestu světla...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »