Neptun v kvadrature s Marsom


23.04.2018 - 15:28
(Panna) zelenooccka
Neptun v kvadrature s Marsom
prosim, co sa tyka presadzovania sa v podnikani. Niekolkomesacna priprava mi padla, kedze bol zmeneny termin uzavierky, ktoru som nestihla.Islo o prezentaciu tvorby. Tazko to predychavam. Hovori sa, ze ked clovek nieco chce a robi pre to, snazi sa, tak aj vesmir mu pomoze a naozaj chcem :(

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
27.04.2018 - 09:54 | Filtr
(Panna) zelenooccka » Mici Angóra
Dakujem Mici :74:,
vobec som v poslednej dobe nepozerala svoj horoskop, az ked sa vsetko zomlelo, som si pozrela, co mam nadelene.Toto bola vec na ktorej som pracovala pol roka a nedostala sa ku mne informacia, ze sa posunula uzavierka. Pani, ktora ma tieto veci na starosti ma nemala ulozenu v databaze a neposlala mi email o zmene terminu. Ale pravdepodobne to tak malo byt.
25.04.2018 - 11:20 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Nic ve zlém, ale když víš, jaké máš tranzity, tak proč se do toho v téhle době pouštíš? Jinak je to teda spíš o tom kvadrátu Urana k Venuši, až ten Uran vstoupí do 5. domu, tak by to tu oblast podnikání mohlo trochu "nakopnout". Jinak ten Saturn v 5. mluví o určitém úsilí, které musíš vynaložit, ale když ho vynaložíš, tak v pozdějším věku pro tebe podnikání může být to pravé. Držím palce! :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »